הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
נעים להכיר
נעים להכיר >

מה חשוב לך בבן הזוג?

קבלו את ורוניק, בת 35, מסורתית רווקה, מתגוררת באזור הדרום ועובדת כעוזרת אדמינסרטיבית באשדוד. בעלת תואר ראשון בתחום משאבי אנוש. מאירה וזוהרת בחיוכה, עדינה נעימה, בעלת עין טובה ולב רחב. אוהבת לתת ולעזור.. מחפשת פרטנר ושותף לחיים.
נעים להכיר - ורוניק | פורסם: 04/11/20 17:39

קבלו את ורוניק, בת 35, מסורתית רווקה, מתגוררת באזור הדרום ועובדת כעוזרת אדמינסרטיבית באשדוד. בעלת תואר ראשון בתחום משאבי אנוש.  מאירה וזוהרת בחיוכה, עדינה נעימה, בעלת עין טובה ולב רחב. אוהבת לתת ולעזור.

מחפשת פרטנר ושותף לחיים, אדם מסורתי ומאמין שיש לו זיקה לדת. מישהו כנה עם לב טוב, בעל שמחת חיים, אהבה לחיים, אכפתי, בעל חן ולב טוב, קליל וכייפי וזורם שרוצה להקים משפחה ולהתמסד. שותף שיצא איתה למסע של חברות אמת שיהנה יחד איתה לטייל, לרכב על סוסים ולעשות ספורט. 

מה התכונות שחשובות לך בבן זוג?

שיהיה בעל שמחת חיים, חיובי ואופטימי, קליל וכייפי, סבלני, אכפתי, עם חן מבחוץ ומבפנים. 

הוא צריך להיות אמיתי וכנה איתי ועם הסביבה, לדעת לבטא את עצמו כשיש לו מחשבה או רגש ולשתף. התקשורת ביני לבינו חשובה בהחלט וזה בהחלט הבסיס לקשר זוגי טוב ואיכותי.

מה הדייט האידיאלי עבורך? 

הדייט האידיאלי עבורי הוא דייט אותנטי, להיות פשוט, ולהרגיש בנח להיות מי שאתה, ללא מסכה. שנרגיש נינוחים ביחד, באווירה, בתחושה של קבלה והכלה הדדית. באופן כללי בחיים ובכלל בדייט שהוא אידיאלי , אני אוהבת שמכבדים אותי ומסתכלים לי בעיניים בעומק, בהקשבה, ובמקביל חשוב גם לשדר חוש הומור והרגשה קלילה וזורמת. 

למה דווקא שליש גן עדן?

שליש גן עדן  הוא אתר איכותי, פגשתי שם גברים רציניים ואיכותיים לצערי עדיין לא את האחד, אבל מאמינה שזה יגיע וזה בדרך.. מעבר לזה אין לדעת מהיכן המזל יגיע ולכן מנסים את הכל. 

מה היתרונות בדייט בזמן הקורונה?

שהכל יותר פשוט וצנוע, גם אם זה מפגש בפארק, או הליכה יחד. העיקר המהות להכיר את האדם שמולי. 

מה המוטו שלך בחיים?

"הכל אפשרי , זה עניין של רצון , אמונה והתמדה :)       

כמה שאלות קלילות לסיום:

מוזיקה ישראלית או לועזית?

בחירת המוסיקה שלי בין אם זה בלועזית או ישראלית היא לפי המצב רוח שלי,בעיקרון אני אוהבת את רוב הסגנונות .

פורים או פסח?

חחח...פורים לחלוטין, כי אני אוהבת להתחפש וזה חג משעשע וכייפי.

דייט בפנים או בחוץ?

דייט בחוץ כי זה יותר נוח ואפשר להכיר את האדם שמולי יותר טוב.בלי הסחות דעת.

ספורט או אלגנט?

אני אוהבת להתלבש אלגנטי.

ספר או סרט?

סרט על פני ספר כי זה יותר מותח ומרתק לדעתי. 

לכרטיס של ורוניק בשליש גן עדן - לחצו כאן  

רוצים גם? להשתתפות במדור החדש "נעים להכיר!" שלחו לנו בקשה למייל support@date4dos.co.il - רק שימו לב: אנחנו מניחים שיהיו לא מעט פניות.. התאזרו בסבלנות :) 

#לעוד כתבות במגזין החדש של שליש גן עדן - לחצו כאן  

#עדיין לא רשומים ומחפשים זוגיות איכותית?

לחצו להרשמה: שליש גן עדן הכרויות לדתיים ולשומרי מסורת.

להורדת האפליקציה של שליש גן עדן באנדרואיד google play לחצו כאן 

להורדת האפליקציה של שליש גן עדן באייפון apple store לחצו כאן    

#עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!

שליש גן עדן בפייסבוק

שליש גן עדן ביוטיוב

שליש גן עדן באינסטגרם

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

קבלו את ורוניק, בת 35, מסורתית רווקה, מתגוררת באזור הדרום ועובדת כעוזרת אדמינסרטיבית באשדוד. בעלת תואר ראשון בתחום משאבי אנוש.  מאירה וזוהרת בחיוכה, עדינה נעימה, בעלת עין טובה ולב רחב. אוהבת לתת ולעזור.

מחפשת פרטנר ושותף לחיים, אדם מסורתי ומאמין שיש לו זיקה לדת. מישהו כנה עם לב טוב, בעל שמחת חיים, אהבה לחיים, אכפתי, בעל חן ולב טוב, קליל וכייפי וזורם שרוצה להקים משפחה ולהתמסד. שותף שיצא איתה למסע של חברות אמת שיהנה יחד איתה לטייל, לרכב על סוסים ולעשות ספורט. 

מה התכונות שחשובות לך בבן זוג?

שיהיה בעל שמחת חיים, חיובי ואופטימי, קליל וכייפי, סבלני, אכפתי, עם חן מבחוץ ומבפנים. 

הוא צריך להיות אמיתי וכנה איתי ועם הסביבה, לדעת לבטא את עצמו כשיש לו מחשבה או רגש ולשתף. התקשורת ביני לבינו חשובה בהחלט וזה בהחלט הבסיס לקשר זוגי טוב ואיכותי.

נעים להכיר - ורוניק, 04/11/20 17:39
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

הייי אשמח להכיר

! דווח למנהל האתר

היי אישה מעניינת..

! דווח למנהל האתר

היי מה שלומך*

! דווח למנהל האתר