לצוות האתר
שנינו חיפשנו את הזיווג שלנו באתר, הרבה שנים. הייתה לי תחושה פנימית שהזיווג שלי עוד יגיע ממקום לא צפוי. תמיד האמנתי באתרי הכרויות ועודדתי חברות שזה כלי טוב להכרות. הייתי מאורסת לבחור שהכרתי מאתר אחר. לפני החתונה, החלטנו להיפרד. נתתי לעצמי שבועיים לנוח ולהרגע ואז נכנסתי לשליש גן עדן.
ראיתי המון הודעות נכנסות שלא נקראו והתחלתי לפתוח אותן. אחת ההודעות הייתה מאורן, עניתי לו באיחור של שבועיים.
שאלתי אותו אם זה עדיין רלוונטי? הוא השיב שכן.
בשיחה הראשונה בינינו הבנו ישר שיש כאן משהו איכותי וטוב ששווה לבדוק אותו. תוך כדי השיחה הוא זרק לי שיש לו עוד מעט יום הולדת, אבל הוא לא ממש חוגג את העניין.אז קבענו דייט ראשון ביום הולדת שלו. הגעתי לפגישה עם בלון ושוקולד ותוך כדי שיחה הפתעתי אותו עם זיקוק ועוגה, זה שימח והרשים אותו מאוד.
יום למחרת יצאנו שוב ואחרי שבוע וחצי של קשר אינסטנסיבי, הוא הוציא טבעת והציע לי נישואין בכותל. תוך חודש וחצי עמדנו תחת החופה, מלאים באושר ואהבה.
אז תודה לכם שליש גן עדן היקרים, על השליחות המסורה שבה אתם עוסקים יום יום.
תודה על הכל. :)
ענת ואורן.
לצוות האתר
שנינו חיפשנו את הזיווג שלנו באתר, הרבה שנים. הייתה לי תחושה פנימית שהזיווג שלי עוד יגיע ממקום לא צפוי. תמיד האמנתי באתרי הכרויות ועודדתי חברות שזה כלי טוב להכרות. הייתי מאורסת לבחור שהכרתי מאתר אחר. לפני החתונה, החלטנו להיפרד. נתתי לעצמי שבועיים לנוח ולהרגע ואז נכנסתי לשליש גן עדן.
ראיתי המון הודעות נכנסות שלא נקראו והתחלתי לפתוח אותן. אחת ההודעות הייתה מאורן, עניתי לו באיחור של שבועיים.
שאלתי אותו אם זה עדיין רלוונטי? הוא השיב שכן.
ענת ואורן, 25/10/17 11:07
מזל טוב שתזכו לבנות את הבית יציב מלא אור ושמחה עד 120 שנה :-)
מזל טוב שתזכו לבנות את הבית יציב מלא אור ושמחה עד 120 שנה :-)
כשרוצים ..הכל אפשרי אפילו להציע חתונה תוך שבוע וחצי ולהתחתן תוך חודש וחצי !!מזל טוב לזוג המקסים והיפה הזה!!הקב"ה יפתח לכם את אוצרו הטוב בגשמיות וברוחניות שםע וברכה בנים ובני בנים צדיקים ויראי שמיים !!
ושנזכה לגאולה האמיתית והשלימה תיכף ומיד ממש !!