במאי 2014 מאיר ואני הכרנו דרך האתר. דיברנו בטלפון וקבענו להיפגש.. ארבעה דייטים מוצלחים היו לנו אבל הרגיש לי כאילו מוקדם מדי למאיר להיכנס לקשר עמוק. זה היה חצי שנה לאחר הגירושין שלו וגם על מצב הרוח שלו זה די ניכר....אז נפרדנו. קבענו שנהיה בקשר אחרי תקופה מסוימת וננסה שוב.שנה שלמה עברה בה לא דיברנו כלל ובמאי 2015 ראיתי את הפרופיל שלו שוב באתר ונזכרתי... הוא החליף תמונה ונראה יפה אפילו יותר מבדרך כלל. שלחתי לו הודעה.הוא מיד התקשר.

לניסיון השני שלנו היה יותר הצלחה מהקודם. פגשתי את אותו המאיר שהכרתי קודם, רק שמח יותר ובשל יותר לקשר מחייב. הרגשתי מיד בהבדל.אחרי המון פגישות עם ובלי הילדים, נסיעות משותפות, חגים ושבתות יחד עם הילדים שלי וגם שלו החלטנו שהגיע הזמן. היו לי המון פחדים וחששות להתחתן אבל מאיר עזר לחומות האלו להיעלם. הוא לא ניסה לשבור אותן כדי להגיע אלי אלא פשוט היה לידי. והיה מבין ורגוע ואכפתי....והחומות נפלו מעצמן.בי"ד כסליו השנה התחתנו וטוב לנו יחד מאד. גם אנחנו עברנו תקופה של חיפושים כשהיינו פנוים... וכמעט התייאשנו כל פעם מחדש. כשאנחנו נזכרים. בתקופה המעייפת הזו יחד אנחנו נאנחים ואז מחייכים. כי איזה מזל שלא התייאשנו. וניסינו שוב.מציאת האחד/ת שלך מצריכה כל מאמץ וזמן. אל תתייאשו!!זה המקום להודות לכם האתר היקר שבזכותם זכינו להכיר אחד את השני ולהגיע לשלווה שחיפשנו. אלף תודות!מאיר ושלי מלכה
במאי 2014 מאיר ואני הכרנו דרך האתר. דיברנו בטלפון וקבענו להיפגש.. ארבעה דייטים מוצלחים היו לנו אבל הרגיש לי כאילו מוקדם מדי למאיר להיכנס לקשר עמוק. זה היה חצי שנה לאחר הגירושין שלו וגם על מצב הרוח שלו זה די ניכר....אז נפרדנו. קבענו שנהיה בקשר אחרי תקופה מסוימת וננסה שוב.שנה שלמה עברה בה לא דיברנו כלל ובמאי 2015 ראיתי את הפרופיל שלו שוב באתר ונזכרתי... הוא החליף תמונה ונראה יפה אפילו יותר מבדרך כלל. שלחתי לו הודעה.הוא מיד התקשר.
מאיר ושלי, 31/01/16 12:45