הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

חתן בגובה 2 מטר!! *הכל אפשרי*

"היי, אתה ממש נחמד, אבל פער הגובה בינינו, גדול מאוד", חיכיתי לתגובה שלו, ואז הוא הפתיע אותי והתבדח על זה, שדווקא בגלל זה נהיה "צוות לעניין", הוא יוכל להגיע לדברים שאני לא יכולה ואני..."
וואו >> סיפור ההיכרות של אוראל ודניאל >> הכל אפשרי | פורסם: 05/02/25 15:04

אנחנו שונים. 

הוא גבוה מאוד (2 מ'!) אני די נמוכה.

תרצו עוד? הוא אשכנזי אני תימניה. הוא היה רווק- ואני הייתי גרושה בלי, דתיה מבית- חוזר בתשובה. אז אנחנו שונים ובכל זאת מתאימים 

8 שנים הייתי באתר, מתוכן היו תקופות שלקחתי הפסקה ולא הייתי פעילה באתר. זה היה מאתגר, ובכל זאת לא הרשתי לעצמי להתייאש או לוותר. האמנתי שישועת ה' כהרף עין. ואז יום אחד, כשהייתי מחוברת, אונליין באתר, קיבלתי הודעה מדניאל שפתח חשבון באתר ימים ספורים קודם לכן. 

מבצע חורף מטורף בשליש גן עדן סמארט ⬅️ אל תפספסו את ההזדמנות

ראיתי את התמונה שלו והייתה לי תחושה טובה לגביו, אבל בנתונים החיצונים ראיתי את הפערים בינינו כשהפער המשמעותי ביותר היה הגובה.

הוא שלח לי הודעה, לא יכולתי לקרוא, אז הוא עשה מנוי במיוחד בשבילי, כדי להכיר אותי.

כתבתי לו: "היי, אתה ממש נחמד, אבל פער הגובה בינינו, גדול מאוד" (אפילו הסינון שלי בחיפוש היה עד בערך 1.90..)

היכנסו וקבלו התאמות ישירות לנייד בערוץ הוואטסאפ החדש שלנו ◀

חיכיתי לתגובה שלו, ואז הוא הפתיע אותי והתבדח על זה, שדווקא בגלל זה נהיה "צוות לעניין", הוא יוכל להגיע לדברים שאני לא יכולה ואני אוכל להגיע לדברים שהוא לא יכול להגיע. צחקתי, ואהבתי שהוא ראה את הצד החיובי.

המשכנו להתכתב, ראיתי שהוא רציני, שלחתי לו את הנייד, עברנו לווטסאפ, לשיחת היכרות והחלטנו להיפגש.   

כשנפגשנו פנים מול פנים, הרגשנו שהתרבות, המנטליות, והשפה השונה שכל אחד מאיתנו מביא, רק מעצימה את הקשר ועושה אותו מיוחד יותר!  

חשוב לנו לומר שכל אחד מאיתנו עבר תהליך לפני, שמיקד אותנו מה חשוב לנו באמת, פנימית וחיצונית. 

אני עשיתי תהליך של קואצ'ינג לזוגיות וממליצה לאחרים לעשות את זה, וגם להביא לקשר את עצמכם עם ראיה חיובית ועין טובה.  

ב"ה שנה אחרי, התחתנו!!!   

מודים לקב"ה, על הזיווג המדהים הזה, ולשליש גן עדן שדרכו זכינו לנס ❤ 

אוראל ודניאל

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

אנחנו שונים. 

הוא גבוה מאוד (2 מ'!) אני די נמוכה.

תרצו עוד? הוא אשכנזי אני תימניה. הוא היה רווק- ואני הייתי גרושה בלי, דתיה מבית- חוזר בתשובה. אז אנחנו שונים ובכל זאת מתאימים 

8 שנים הייתי באתר, מתוכן היו תקופות שלקחתי הפסקה ולא הייתי פעילה באתר. זה היה מאתגר, ובכל זאת לא הרשתי לעצמי להתייאש או לוותר. האמנתי שישועת ה' כהרף עין. ואז יום אחד, כשהייתי מחוברת, אונליין באתר, קיבלתי הודעה מדניאל שפתח חשבון באתר ימים ספורים קודם לכן. 

מבצע חורף מטורף בשליש גן עדן סמארט ⬅️ אל תפספסו את ההזדמנות

ראיתי את התמונה שלו והייתה לי תחושה טובה לגביו, אבל בנתונים החיצונים ראיתי את הפערים בינינו כשהפער המשמעותי ביותר היה הגובה.

הוא שלח לי הודעה, לא יכולתי לקרוא, אז הוא עשה מנוי במיוחד בשבילי, כדי להכיר אותי.

כתבתי לו: "היי, אתה ממש נחמד, אבל פער הגובה בינינו, גדול מאוד" (אפילו הסינון שלי בחיפוש היה עד בערך 1.90..)

היכנסו וקבלו התאמות ישירות לנייד בערוץ הוואטסאפ החדש שלנו ◀

וואו >> סיפור ההיכרות של אוראל ודניאל >> הכל אפשרי, 05/02/25 15:04
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

מזל טוב ,מרגש,אין גיל,גובה,או מרחק לאהבה

! דווח למנהל האתר

מה יהיה אחרת זה מעניין יותר

! דווח למנהל האתר

מזל טוב מה טוב ומה נעים 

! דווח למנהל האתר

סיפור יפה, בהצלחה 🌷