הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

סיפור לא שגרתי ומטורףףף!!! 😱

מישל- בת 67, חילונית, גרושה, אוהבת אקסטרים, טיפסה לפני 6 שנים את הרי ההימלאיה, עד גובה 5500 מטר... אשר- בן 70, דתי, אלמן היה נשוי 48 שנה, טיפוס חם וביתי, לא יוצא מאזור הנוחות שלו... סיפור היכרות לא שגרתי ומטורףףף! היכנסו
מישל ואשר - הכירו בשליש גן עדן | פורסם: 22/05/24 16:58

ריבונו של עולם, איך זה יכול להיות? 😱

מישל ואשר, גרים יחד, באהבה גדולה, כל אחד חי בדרך חיים שלו, השבת שלהם שונה ומיוחדת. (היא שוחה בים 🏊🏻‍♀️ הוא הולך לבית כנסת 😇) 

הסיפור שלהם לא שגרתי 👈🏼 ודווקא בתקופה הקשה הזאת, הם רוצים להאיר אותו החוצה ולהעביר מסר לעולם, לאומה, לעם ישראל - 

כשיש אהבה גדולה שחזקה יותר מהכל וכשיש גמישות, הכלה ועין טובה, יש אחדות אמיתית שיוצרת זוגיות ומחברת בית על אף ולמרות הכל 💓 אז תשתפו את המסר שלהם🫶?

"הסיפור שלנו לא שגרתי, זוגיות גמישה, נס משמיים. ✨ 

בון ז'ור 👋🏻, 

אני מישל, בת 67 מאשקלון, עליתי מפריז לארץ בגיל 21, הייתי מורה לצרפתית ואנגלית. אני חילונית, רוחנית, מאמינה שדברים לא קורים סתם, והקב"ה משגיח על כולם. 

טיפסתי על הרי ההימלאיה לפני 6 שנים והגעתי לגובה 5.500 מטר. 🏔️ אני מחוברת לטבע, לנופים. נהנית מספורט, טיולים מאתגרים, טרייקים, לשחות בים🌊 ולראות עולם. ✈️

חיפשתי זוגיות משמעותית, אדם יציב שיהיה לי עוגן וזה מה שבאמת מצאתי, הכרתי אותו בשליש גן עדן - אפליקציית הכרויות. ❤️ 

הכרתי אדם שהפוך ממני לגמרי, בהשקפה, בתפיסת עולם ובדרך חיים. 🙃 

הכרתי את אשר בן 70, דתי מדימונה, אלמן שהיה בזוגיות 48 שנה ולא יצא מהאזור שלו, אדם מאוד ביתי וחם. 🥰

כשהכרנו, התלבטנו אם זה יעבוד, דתי וחילונית?

איך תראה השבת שלנו? 🤔

כי כל אחד מאיתנו מאוד מחובר לעולם שלו ולדרך שלו, ויש בינינו הרבה פערים על הדרך ועם זאת גילינו שלמרות הכל אפשר כן להסתדר ולחיות יחד עם המון גמישות, התחשבות, הכלה והבנה אחד בשניה. 

אנחנו לא מנסים לשנות אחד את השניה, מאפשרים מרחב ונהנים מהיחד. 👩‍❤️‍👨

ב"ה זכינו להתחתן ב7 במרץ, בבית כנסת הספרדי בירושלים, שכל הילדים והנכדים תומכים בחיבור הקסום שלנו. ✨ 

זוגיות זאת עבודת המידות, זוגיות טובה מצליחה כשיש סובלנות, עומק ורגישות, כשיש לנו רצון להפתח למה ששיש בפנים, ללב, לנשמה, זכיתי לפרטנר מדהים. 🙏🏻

"דווקא בתקופה הזאת, רצינו להאיר."

בזכותכם שליש גן עדן נפגשנו, הסיפור שלנו לא שגרתי ודווקא בתקופה הזאת, רצינו להאיר אותו החוצה, כי בגילאים האלה, שלנו אף אחד לא היה מחבר בינינו, בשום צורה ושום דרך. 

וחשוב לנו להעביר מסר לעולם, לאומה, לעם ישראל - שכן למרות הפערים בינינו אפשר להסתדר כשיש אהבה גדולה שחזקה יותר מהכל, כשיש גמישות, הכלה ועין טובה. רק אחדות אמיתית מחברת והיא יוצרת זוגיות והיא בונה בית, על אף ולמרות הכל. 🏡

מייחלים ומתפללים שהבית שלנו ימשיך להאיר לעם ישראל על אהבה ואחדות ועוד יבואו עלינו ימים טובים בקרוב. 🙏🏻✨

תודה לכם מקרב לב💖

אשר ומישל

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

ריבונו של עולם, איך זה יכול להיות? 😱

מישל ואשר, גרים יחד, באהבה גדולה, כל אחד חי בדרך חיים שלו, השבת שלהם שונה ומיוחדת. (היא שוחה בים 🏊🏻‍♀️ הוא הולך לבית כנסת 😇) 

הסיפור שלהם לא שגרתי 👈🏼 ודווקא בתקופה הקשה הזאת, הם רוצים להאיר אותו החוצה ולהעביר מסר לעולם, לאומה, לעם ישראל - 

כשיש אהבה גדולה שחזקה יותר מהכל וכשיש גמישות, הכלה ועין טובה, יש אחדות אמיתית שיוצרת זוגיות ומחברת בית על אף ולמרות הכל 💓 אז תשתפו את המסר שלהם🫶?

"הסיפור שלנו לא שגרתי, זוגיות גמישה, נס משמיים. ✨ 

בון ז'ור 👋🏻, 

אני מישל, בת 67 מאשקלון, עליתי מפריז לארץ בגיל 21, הייתי מורה לצרפתית ואנגלית. אני חילונית, רוחנית, מאמינה שדברים לא קורים סתם, והקב"ה משגיח על כולם. 

טיפסתי על הרי ההימלאיה לפני 6 שנים והגעתי לגובה 5.500 מטר. 🏔️ אני מחוברת לטבע, לנופים. נהנית מספורט, טיולים מאתגרים, טרייקים, לשחות בים🌊 ולראות עולם. ✈️

חיפשתי זוגיות משמעותית, אדם יציב שיהיה לי עוגן וזה מה שבאמת מצאתי, הכרתי אותו בשליש גן עדן - אפליקציית הכרויות. ❤️ 

הכרתי אדם שהפוך ממני לגמרי, בהשקפה, בתפיסת עולם ובדרך חיים. 🙃 

הכרתי את אשר בן 70, דתי מדימונה, אלמן שהיה בזוגיות 48 שנה ולא יצא מהאזור שלו, אדם מאוד ביתי וחם. 🥰

כשהכרנו, התלבטנו אם זה יעבוד, דתי וחילונית?

מישל ואשר - הכירו בשליש גן עדן, 22/05/24 16:58
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

כל הכבוד מזל טוב ובהצלחה 

! דווח למנהל האתר

בגיל הזה מאוד קשה למצוא כאן אהבה זה זוג ל100 בהצלחה לכם 🙏🙏

! דווח למנהל האתר

מהממים אתם. מרגש המון הצלחהheart

! דווח למנהל האתר

מזל טוב ❤️

! דווח למנהל האתר

מסל טוב 

! דווח למנהל האתר

מהממים!

! דווח למנהל האתר

מזל טוב 

! דווח למנהל האתר

אהבתי את סיפורכם! לאהבה אין גבולות! מזל טוב, הרבה אושר! 

! דווח למנהל האתר

מזל טוב🌹 בהצלחה🙏

! דווח למנהל האתר

כייף לשמועheart

! דווח למנהל האתר

מזל טוב ברכה והצלחה  בקרוב לכולם 💕💕💕

! דווח למנהל האתר

אשר ומישל🌹

בשעה טובה🙏

ממש מרגש לשמוע ☺️

יישר כוח והמשך זוגיות מהממת 

בע"ה שנדע ימים טובים יותר☺️

! דווח למנהל האתר

לאהבה אין גיל, שתהיה מאושרים עד 120, מקסימים,smiley

! דווח למנהל האתר

מישל ואשר היקרים, המון מזל טוב, ואיחולי אהבה, סבלנות וסובלנות, הכלה ואהבת השונות המפרה ביניכם

! דווח למנהל האתר

מישל ואשר יקרים סיפוריכם נוגע ומרגש שתדעו הרבה שנין מאושרות יחדיו🙏

! דווח למנהל האתר

מדהימים המון מזל טוב שנות בריאות ואושר יחד heart

! דווח למנהל האתר

מרגשת במיוחד הזוגיות שלכם. המון מזל טוב

והצלחה כל הדרך. 

! דווח למנהל האתר

מזל טוב  ומאד מרגש תצלחו ביחד

! דווח למנהל האתר