"חבל שלא ראית את החיוך שלי כשראיתי אותך..." ❤️
זה הצ'אנס האחרון שלי לדייט.🥂
הבית שלי ממש חילוני, חילוני למהדרין. 😅 יום אחד חברה לקחה אותי בחודש אלול לסליחות, ומשהו גרם לי להצטמרר ולבכות, האווירה של הפיוטים והסליחות שחררו מתוכי נחלים של דמעות. הרגשתי, זיכוך וטוהר, שהלב מתרחב ומתמלא, שטוב לי בנשמה, שאני קורנת באור.✨
מצד אחד, זה היה מדהים מצד שני מאוד מלחיץ, התכחשתי, הייתי במלחמה פנימית, פחדתי לחזור בתשובה. 🥺
אבל נשאבתי לעולם הזה והתחלתי לחקור על השורשים שלי, צמאה לידע, לדעת הכל.
אני אוהבת מדעים ומחוברת לתחום' ומה זה מדע? אם לא הסבר לקיום העולם הזה, לחוקיות הטבע, לסדר וההשגחה. אמרתי לעצמי, אני אקרא, אלמד, אחקור וכך נשאבתי לאמת. 😇
הכל היה מדויק, לא יכולתי להתכחש לקיום הבורא, לניסים ולנפלאות. השתוקקתי לבנות בית יהודי דתי, ולא ידעתי איך? תוהה עם עצמי, איפה אפשר להכיר את החצי השני ולהקים בית כשר ונאמן בישראל?
מבלי לשים לב, תוך כדי תנועה, התחלתי תהליך של חזרה בתשובה ובמקביל בגיל 20 נרשמתי לשליש גן עדן.
כולם חשבו שהשתגעתי, חיכו שאתפכח...😅
"לא קל למצוא כלה..." 😄
אני הייתי חוזרת בתשובה והוא מסורתי מבית. התחלנו להתחזק ביחד, כשהכיר אותי הייתי עם שורטים וגופיות ואז החלפנו ביחד את המלתחות, כיסוי ראש וגרביונים, הוא כיפה וציציות, שמירת שבת ועוד כמה מצוות. 🤣
וכמה פגשנו בדרך, עד שנפגשנו אני כמעט והתייאשתי כי לא מצאתי אותו והוא כמעט והתייאש מחיפוש האבידה, לא קל למצוא כלה. 😄
רגע לפני יציאה מהאפליקציה הוא אמר - זו הבחורה האחרונה שאני שולח לה הודעה. ואני אמרתי - זה הבחור האחרון שאני עונה לו.
משהו בתוכנו אמר תנו צ׳אנס אחרון, עדיין יש תחושה שאולי זה יגיע משם..
וכך באמת זה היה, באפריל 2021, התכתבנו, הוא כתב לי חבל שלא ראית את החיוך שלי כשראיתי אותך. 🥹
אחרי שבוע הוא ביקש שנפגש שבוע הבא.
ואני רשמתי את זה לחברה שאמרה לי: "נו אז מה, רגע גברת, סבלנות..."
"לא הבנת", אמרתי לה אני גם רוצה! אבל השבוע! 😉
בחור אחרון ובחורה אחרונה, שהחליטו ביחד לעשות סוף שהוא בעצם רק ההתחלה עבורם, שהבינו ממבט ראשון, שיש ביניהם, הרבה במשותף, והמון קווי דמיון.
השם העביר אותנו מסע של זיכוך וחיבור מלא בעוצמה, כבר אחרי חודש ידענו שזה זה! התחתנו בר״ח טבת ממש השנה!
היה חשש שמא נצטרך לבטל את החתונה בגלל המלחמה, אבל כמו שלא התייאשנו בהתחלה - גם עכשיו לא!
הייתה חתונה שמחה ומהממת ברוך השם! 🥳🤩 תודה לה' על הזכות להתחתן דווקא בתקופה הזאת, תודה לאפליקציית שליש גן עדן, תמשיכו לחתן ולהוסיף עוד בתים בישראל. ❤️
אוהבים יוסף ועדן
"חבל שלא ראית את החיוך שלי כשראיתי אותך..." ❤️
זה הצ'אנס האחרון שלי לדייט.🥂
הבית שלי ממש חילוני, חילוני למהדרין. 😅 יום אחד חברה לקחה אותי בחודש אלול לסליחות, ומשהו גרם לי להצטמרר ולבכות, האווירה של הפיוטים והסליחות שחררו מתוכי נחלים של דמעות. הרגשתי, זיכוך וטוהר, שהלב מתרחב ומתמלא, שטוב לי בנשמה, שאני קורנת באור.✨
מצד אחד, זה היה מדהים מצד שני מאוד מלחיץ, התכחשתי, הייתי במלחמה פנימית, פחדתי לחזור בתשובה. 🥺
אבל נשאבתי לעולם הזה והתחלתי לחקור על השורשים שלי, צמאה לידע, לדעת הכל.
אני אוהבת מדעים ומחוברת לתחום' ומה זה מדע? אם לא הסבר לקיום העולם הזה, לחוקיות הטבע, לסדר וההשגחה. אמרתי לעצמי, אני אקרא, אלמד, אחקור וכך נשאבתי לאמת. 😇
הכל היה מדויק, לא יכולתי להתכחש לקיום הבורא, לניסים ולנפלאות. השתוקקתי לבנות בית יהודי דתי, ולא ידעתי איך? תוהה עם עצמי, איפה אפשר להכיר את החצי השני ולהקים בית כשר ונאמן בישראל?
מבלי לשים לב, תוך כדי תנועה, התחלתי תהליך של חזרה בתשובה ובמקביל בגיל 20 נרשמתי לשליש גן עדן.
כולם חשבו שהשתגעתי, חיכו שאתפכח...😅
סיפור ההיכרות המרגש של יוסף ועדן, 19/03/24 11:17
מאחלת לכם בהצלחה בהמשך הדרך. אני מחפשת כבר הרבה זמן הלוואי שגם היום שלי יגיע סיפור מרגש
בהצלחה... ולכל מי שהכירה משהו ומתכננת אירוע קבלו לינק לעסק של החברה שלי
https://www.katynahon.co.il/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0UQm4_o0ZltHOuhgVtMlfREcjuN3yH_jLaJ61GM5dcoPAzIUkRr-08FZk_aem_IC2OJi94mBD9xi46VO0KwA&sfnsn=wa