הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

וואוו!! חתונה מרגשת במיוחד בגיל 67!!🔥

"ה'שבת השחורה' גדעה את כל השמחה... מבוהלים, קופאים ומשותקים מפחד ואימה התחבאנו בממ"ד שעות, שמענו אזעקות בלתי פוסקות, צרור יריות ומחבלים שהסתובבו ברחובות... הבנו שלא נוכל להתחתן..."
סיפור ההיכרות המדהים של איציק ויפה בשליש גן עדן | פורסם: 12/02/24 17:16

קולולולו, מ-ז-ל ט-ו-ב ע-נ-ק לאיציק ויפה יפרח! 👩‍❤️‍👨

ניקול השכנה אמרה לי: "יפה את חייבת להכיר איזה אפליקציית הכרויות לדתיים, תכירי מישהו שיפיג לך את הבדידות." 

הייתי אז גרושה, בת 65 אמרתי לה מה לי ולזה אני לא מבינה בזה בכלל? 😒 

איך לוחצים? ואיך מעלים תמונה? ואיך מכירים באתר הכרויות? 🤔

היא התקינה לי את האפליקציה ועזרה לי להירשם. הייתי באתר 7-8 חודשים, הכרתי כמה ולא היה שום דבר רציני ומשמעותי עד שהכרתי את איציק משדרות. 

"אני הייתי הדייט הראשון שלו משליש!"🎯

נכנסתי לאתר, והשם שלו קפץ, בהתחלה התעלמתי, אחר כך ראיתי אותו שוב, אז אמרתי ננסה ושלחתי לו: "היי" הוא שלח לי: "היי" בחזרה ומשם החלטנו לבדוק אם יש עניין והתאמה אחד בשניה. 💕 

חיפשתי בחור רזה, גבוה עם כיפה. רציתי מישהו ששומר שבת. 😇 

כשנפגשנו, ראיתי שה' שלח לי בדיוק את מה שביקשתי. 🥰 

ביום הראשון שהוא נרשם לאפליקציה, הוא הכיר אותי, אני הייתי הדייט הראשון שלו משליש! 🎯

התארסנו וקבענו להתחתן ב8.10, יום אחרי שמחת תורה. יומיים לפני עברתי אליו ב 6.10 לשדרות, כבר הכל היה מוכן, התרגשנו וחיכינו ליום הנישואין.🥳 

יום לפני ב. 7.10 ב6.30 בבוקר, קצת לפני התעוררנו למציאות הזויה.

ה"שבת השחורה" גדעה את כל השמחה.

מבוהלים, קופאים ומשותקים מפחד ואימה התחבאנו בממ"ד שעות, שמענו אזעקות בלתי פוסקות, צרור יריות ומחבלים שהסתובבו ברחובות.😱 

הבנו שלא נוכל להתחתן, בצער ובכאב, דחינו את החתונה. 

והיום שמחה לבשר לך אסף ולצוות שליש גן עדן שאתמול התחתנו ב- 17.1, בבית כנסת. הייתה לנו חתונה מדהימה, אינטימית, מרגשת וצנועה, 15 איש. ✨

ומי ארגנה אותי לפני? 

כמובן, ניקול המדהימה, שהתעקשה להתקין לי את האפליקציה והדריכה אותי איך להכיר שם. 😅

זה המקום להודות לקב"ה שהפגיש בינינו באמצעות שליש גן עדן ולשכנה שלי שלא ויתרה לי. 

מחר, יש לי יום הולדת 🎂

חוגגת ככלה טרייה יחד עם בעלי היקר ומברכת את כולכם, את כל מי שרוצה וחפץ לזכות בזיווג, למצוא אהבה ולהתחתן בקרוב.💍

תודה ובהצלחה, 

בשורות טובות.

איציק ויפה יפרח

עדיין לא נרשמת לאפליקציה ההכרויות החדשה שליש גן עדן - Smart >> זאת ההזדמנות שלך : 

לכניסה לאתר ההכרויות החדש לחצו כאן 

להורדת האפליקציה באנדראויד

להורדת האפליקציה באייפון 

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

קולולולו, מ-ז-ל ט-ו-ב ע-נ-ק לאיציק ויפה יפרח! 👩‍❤️‍👨

ניקול השכנה אמרה לי: "יפה את חייבת להכיר איזה אפליקציית הכרויות לדתיים, תכירי מישהו שיפיג לך את הבדידות." 

הייתי אז גרושה, בת 65 אמרתי לה מה לי ולזה אני לא מבינה בזה בכלל? 😒 

איך לוחצים? ואיך מעלים תמונה? ואיך מכירים באתר הכרויות? 🤔

היא התקינה לי את האפליקציה ועזרה לי להירשם. הייתי באתר 7-8 חודשים, הכרתי כמה ולא היה שום דבר רציני ומשמעותי עד שהכרתי את איציק משדרות. 

"אני הייתי הדייט הראשון שלו משליש!"🎯

נכנסתי לאתר, והשם שלו קפץ, בהתחלה התעלמתי, אחר כך ראיתי אותו שוב, אז אמרתי ננסה ושלחתי לו: "היי" הוא שלח לי: "היי" בחזרה ומשם החלטנו לבדוק אם יש עניין והתאמה אחד בשניה. 💕 

חיפשתי בחור רזה, גבוה עם כיפה. רציתי מישהו ששומר שבת. 😇 

כשנפגשנו, ראיתי שה' שלח לי בדיוק את מה שביקשתי. 🥰 

ביום הראשון שהוא נרשם לאפליקציה, הוא הכיר אותי, אני הייתי הדייט הראשון שלו משליש! 🎯

התארסנו וקבענו להתחתן ב8.10, יום אחרי שמחת תורה. יומיים לפני עברתי אליו ב 6.10 לשדרות, כבר הכל היה מוכן, התרגשנו וחיכינו ליום הנישואין.🥳 

יום לפני ב. 7.10 ב6.30 בבוקר, קצת לפני התעוררנו למציאות הזויה.

ה"שבת השחורה" גדעה את כל השמחה.

סיפור ההיכרות המדהים של איציק ויפה בשליש גן עדן, 12/02/24 17:16
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

מזל טוב והרבה הצלחה

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

המון אושר, בריאות והצלחה בכלSmile

! דווח למנהל האתר

מרגש מאוד!💕

! דווח למנהל האתר

אסור להגיד שבת השחורה

! דווח למנהל האתר

איזה יופי לכם!  מקרה נדירתסיפור עם סוף טוב ושמח. שיהיה לכם המון מזל טוב ואושר.

בקרוב אצל אחרים שרוצים את אותו הדבר!

! דווח למנהל האתר