הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

תוך שבועיים חתונה!! 🎉

"היה לנו כל כך עצוב בלב ובנשמה, הגרוע מכל קרה, איבדנו את בן דודה שלי... בכיתי המון מה לעשות איך אפשר לשמוח במצב כזה?? היינו מאורסים ומלאים בציפייה... ובגלל המצב הרגיש, לא היה בנו כח ושמחה בכלל לחשוב על להתחתן..."
סיפור ההיכרות המופלא של דייזי וחיים בשליש גן עדן | פורסם: 04/02/24 16:30

"איך אפשר לשמוח במצב כזה ??"

מפרסמת את הנס שלנו ✨️ 

ב- 07.10.23 ה"שבת השחורה" היה לנו כל כך עצוב בלב ובנשמה, הגרוע מכל קרה, איבדנו את בן דודה שלי עוז עזרא בן רחל הי׳׳ד. 😭 בכיתי המון מה לעשות איך אפשר לשמוח במצב כזה ??

היינו מאורסים ומלאים בציפייה והשתוקקות לקראת החתונה, שנקבעה ל21.11.23. ובגלל המצב הרגיש, לא היה בנו כח ושמחה בכלל לחשוב "על להתחתן" והחלטנו בצער רב ובהמון עוגמת נפש שאנחנו דוחים את החתונה.😔

הלכנו לבדוק תאריך חדש לאולם, קבענו פגישה בתחילת החודש ב-1.11. 

החתונה שלנו הייתה אמורה להיות ב21.11.23 דחינו ל-13.03.24.

יצאנו מהאולם בתחושה קשה ומבאסת, אמרנו לעצמנו, הכל לטובה, לא סתם עשינו את זה.

"תגידי את רצינית?..."

שבועיים לפני החתונה של התאריך המקורי, אני וחברה שלי מדברות ואני אומרת לה: "את יודעת חשבתי על זה, אולי נחזיר את התאריך המקורי?"

היא אומרת לי: "תגידי את רצינית? אין לך אולם, צלם, אין לך שמלות כלה, מה תעשי? דחיתם את הכל". 🙄

היינו בהלם מהאפשרות להתחתן בתאריך המקורי, אני גם הייתי בהלם מעצמי, שהעליתי את הרעיון הזה, בלי שום לחץ, לא אופייני לי בכלל.

בכללי שתבינו לא הייתי יוצאת מהבית בלי מדידות, אם לא הייתי מרגישה בנח עם הבגדים, אפילו ברמה של לזרוק זבל!!!

בערב חיים הגיע הביתה ואמרתי לו: "אתה יודע חשבתי על זה, למה שניתן להם לנצח אותנו? למה שלא נקיים את הזכות הזאת להקים בית בישראל? במיוחד בתקופה הזו אנחנו עם ישראל צריכים לנצח אותם!!! 🇮🇱

הוא אמר לי: "דייזי מה יש לך? את רצינית דחינו הכל מה נעשה? בגדים, שמלה, חליפה, מה עושים?"

ישר התחלנו לעשות טלפונים לראות שכל הספקים פנויים שוב בתאריך המקורי שלנו. יום אחרי התקשרנו לאולם, קבענו פגישה, הגענו, חתמנו ויאללה ב21.11.23חתונה!!!🎊🎉

"הודענו למשפחה הלםםםם - תוך שבועיים חתונה, מה?!?" 😳

אין בגדים, אין כלום, אמרנו להם: הכל טוב, השם איתנו יעזור לנו למצוא הכל!

התקשרתי למעצבת מעיין נעים, אמרתי לה החזרנו את התאריך הקודם, היא הייתה בשוקקק 😅

שאלתי אותה: "מה עושים מעיין? יש לנו שבועיים לחתונה, אין לי שמלה, לא התחלנו אפילו מדידות."

ישר קבענו, הגעתי כמה פעמים בשבוע ובאמת השמלות היו נדירות, מוכנות ובכלום זמן. ✨

השם היה איתנו בהכל, באמת בהכל!!! הוא הוציא לי את הפחד שהיה לי לזוז מהבית, ועשה לנו את היום שלנו, ליום הכי מרגש וטוב שהיינו רק יכולים לדמיין ועוד בתקופה הזאת. זכינו להתחתןןןן ולהקים בית ב״ה והכל בזכות הקב״ה.

״מן המיצר קראתי י-ה"

שנה שעברה כתבתי את הפתק שלי בנר שמיני של חנוכה והכנסתי לחנוכיה.

אני בקשתי מהקב״ה שנתחתן. זה מה שהיה רשום בפתק, זה מה שקרה, למרות הכל !!!!!

קחו לעצמכם כמה דקות תרשמו פתק, תרשמו תפילה תתחילו בבס״ד, ואז תרשמו: ״מן המיצר קראתי י-ה ענני במרחב י-ה״, ותתחילו להגיד לקב״ה תודה על הכל, ואחרי התודה תתחילו לבקש.

מאחלת לכם, שבעז"ה תזכו לפתוח את הפתק שכתבתם ולפרסם אותו יחד. ✨

הנס שלנו, התחיל כמובן בשליש גן עדן. ❤️

רק השם יודע כמה היה לנו קשה לעשות את החתונה בזמן הזה, אבל אנחנו ניצחנו, השם איתנו. אנחנו עושים את רצונו והקמנו בית בישראל, על כל הבתים שהמחבלים השטניים האלו הרסו לנו, אנחנו נבנה. 💪🏼

נמשיך לשמוח ולחזק את הרוח, כי עם ישראל חי!!

דייזי וחיים. 

ולסיום, עוז שלנו- תשמור עלינו מלמעלה 💔

השם יקום דמך, עוד נרקוד עם ספר תורה לעילוי נשמתך 🙏🏻

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

"איך אפשר לשמוח במצב כזה ??"

מפרסמת את הנס שלנו ✨️ 

ב- 07.10.23 ה"שבת השחורה" היה לנו כל כך עצוב בלב ובנשמה, הגרוע מכל קרה, איבדנו את בן דודה שלי עוז עזרא בן רחל הי׳׳ד. 😭 בכיתי המון מה לעשות איך אפשר לשמוח במצב כזה ??

היינו מאורסים ומלאים בציפייה והשתוקקות לקראת החתונה, שנקבעה ל21.11.23. ובגלל המצב הרגיש, לא היה בנו כח ושמחה בכלל לחשוב "על להתחתן" והחלטנו בצער רב ובהמון עוגמת נפש שאנחנו דוחים את החתונה.😔

הלכנו לבדוק תאריך חדש לאולם, קבענו פגישה בתחילת החודש ב-1.11. 

החתונה שלנו הייתה אמורה להיות ב21.11.23 דחינו ל-13.03.24.

יצאנו מהאולם בתחושה קשה ומבאסת, אמרנו לעצמנו, הכל לטובה, לא סתם עשינו את זה.

"תגידי את רצינית?..."

שבועיים לפני החתונה של התאריך המקורי, אני וחברה שלי מדברות ואני אומרת לה: "את יודעת חשבתי על זה, אולי נחזיר את התאריך המקורי?"

היא אומרת לי: "תגידי את רצינית? אין לך אולם, צלם, אין לך שמלות כלה, מה תעשי? דחיתם את הכל". 🙄

היינו בהלם מהאפשרות להתחתן בתאריך המקורי, אני גם הייתי בהלם מעצמי, שהעליתי את הרעיון הזה, בלי שום לחץ, לא אופייני לי בכלל.

בכללי שתבינו לא הייתי יוצאת מהבית בלי מדידות, אם לא הייתי מרגישה בנח עם הבגדים, אפילו ברמה של לזרוק זבל!!!

בערב חיים הגיע הביתה ואמרתי לו: "אתה יודע חשבתי על זה, למה שניתן להם לנצח אותנו? למה שלא נקיים את הזכות הזאת להקים בית בישראל? במיוחד בתקופה הזו אנחנו עם ישראל צריכים לנצח אותם!!! 🇮🇱

הוא אמר לי: "דייזי מה יש לך? את רצינית דחינו הכל מה נעשה? בגדים, שמלה, חליפה, מה עושים?"

ישר התחלנו לעשות טלפונים לראות שכל הספקים פנויים שוב בתאריך המקורי שלנו. יום אחרי התקשרנו לאולם, קבענו פגישה, הגענו, חתמנו ויאללה ב21.11.23חתונה!!!🎊🎉

"הודענו למשפחה הלםםםם - תוך שבועיים חתונה, מה?!?" 😳

אין בגדים, אין כלום, אמרנו להם: הכל טוב, השם איתנו יעזור לנו למצוא הכל!

התקשרתי למעצבת מעיין נעים, אמרתי לה החזרנו את התאריך הקודם, היא הייתה בשוקקק 😅

שאלתי אותה: "מה עושים מעיין? יש לנו שבועיים לחתונה, אין לי שמלה, לא התחלנו אפילו מדידות."

ישר קבענו, הגעתי כמה פעמים בשבוע ובאמת השמלות היו נדירות, מוכנות ובכלום זמן. ✨

השם היה איתנו בהכל, באמת בהכל!!! הוא הוציא לי את הפחד שהיה לי לזוז מהבית, ועשה לנו את היום שלנו, ליום הכי מרגש וטוב שהיינו רק יכולים לדמיין ועוד בתקופה הזאת. זכינו להתחתןןןן ולהקים בית ב״ה והכל בזכות הקב״ה.

סיפור ההיכרות המופלא של דייזי וחיים בשליש גן עדן, 04/02/24 16:30
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

שבת שמיני עצבת הפכה למעין "חלל עליו ש    שבת אחת כדי שישמור שבתות הרבה".* שתזכן לבניין עדי עד

! דווח למנהל האתר

סיפור מקסים קוראת אותו שוב ומתפעלת מכםheart מחכה לבייבי שלכם בקרוב✌️

! דווח למנהל האתר

♥️

! דווח למנהל האתר