הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

"אחרי שבוע בדיוק, הכרתי את אהבת חיי!"

"הייתי במצב שלא רציתי להכיר ולדבר עם אף אחד... עד שבאחד הימים חבר ממש לחץ עליי ואמר לי - יש כמה חברים שהכירו דרך אתר "שליש גן עדן", תנסה... נרשמתי לשליש ו- 7 ימים אחרי, הכרתי את אהבת חיי ומשם הכל היסטוריה!"
סיפור ההיכרות המרגש של תהל ודוד | פורסם: 19/09/23 16:34

אחרי שהתגרשתי הייתי במצב שלא רציתי להכיר ולדבר עם אף אחד. לא עזרו כל הדיבורים של המשפחה והחברים "לך תכיר מישהי, תתחיל חיים חדשים."💖 

עד שבאחד הימים חבר ממש לחץ עליי ואמר לי - יש כמה חברים שהכירו דרך אתר "שליש גן עדן", תנסה. ✨

"רק תנסה מה יש לך להפסיד..."

לא הכרתי את האתר ובהתחלה התגובה שלי לחבר שלי הייתה "עזוב אותי מאתרים מה כבר יכול להיות." 🤨 ובסוף הוא הצליח לשכנע אותי - "רק תנסה מה יש לך להפסיד." ולאחר קצת זמן שנרשמתי גם השתכנעתי לרכוש מנוי לאתר וללכת על זה עד הסוף. 💪🏻

לאחר שכתבתי את הפרטים שלי בכרטיס באתר, אמרתי לעצמי מה כבר יכול להיות? הייתי על סף ייאוש, ואז ראיתי את הכרטיס של תהל (אשתי היקרה). כתבתי לה הודעה באתר וראיתי שעוברים הימים ואין תגובה, לאחר 7 ימים שכבר גמלה בליבי ההחלטה לסגור את הכרטיס, קיבלתי ממנה הודעה.✅

משם זה עבר להתכתבות ארוכה בווטסאפ ולאחר מכן שיחה של כ-7 שעות בטלפון!!! 😱

זה מטורף, אבל ממש הרגשנו בשיחה הראשונית כימיה, זרימה וחיבור מדהים ויוצא דופן שלא הפסקנו לדבר, לשתף ולספר. 

היו לנו המון נושאי שיחה משותפים, עברנו יחד סיפור ראשון של נישואין כמעט זהה, היינו מרוסקים ומרוגשים, פשוט הרמנו יחד אחד את השניה עם המון הכלה, סבלנות, חמלה ואהבה. 💕 

נרשמתי לשליש ו- 7 ימים אחרי, הכרתי את אהבת חיי ומשם הכל היסטוריה. 👩‍❤️‍👨

דרך האתר המדהים שלכם זכיתי במתנה הכי טובה שיכולתי לבקש. 🎁 דרך אגב, עמדנו תחת החופה ביום ההולדת שלי, כך שבורא עולם דאג לי דרככם למתנה הכי מושלמת שיכולתי לבקש. 🙏🏻 היום אנחנו נשואים באושר ועושר, תודה לבורא עולם ולצוות האתר המדהים של "שליש גן עדן" ❤

תמשיכו תמיד בעשייה ותזכו להקים עוד ועוד בתים בישראל.

אוהבים תהל ודוד.

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

אחרי שהתגרשתי הייתי במצב שלא רציתי להכיר ולדבר עם אף אחד. לא עזרו כל הדיבורים של המשפחה והחברים "לך תכיר מישהי, תתחיל חיים חדשים."💖 

עד שבאחד הימים חבר ממש לחץ עליי ואמר לי - יש כמה חברים שהכירו דרך אתר "שליש גן עדן", תנסה. ✨

"רק תנסה מה יש לך להפסיד..."

לא הכרתי את האתר ובהתחלה התגובה שלי לחבר שלי הייתה "עזוב אותי מאתרים מה כבר יכול להיות." 🤨 ובסוף הוא הצליח לשכנע אותי - "רק תנסה מה יש לך להפסיד." ולאחר קצת זמן שנרשמתי גם השתכנעתי לרכוש מנוי לאתר וללכת על זה עד הסוף. 💪🏻

לאחר שכתבתי את הפרטים שלי בכרטיס באתר, אמרתי לעצמי מה כבר יכול להיות? הייתי על סף ייאוש, ואז ראיתי את הכרטיס של תהל (אשתי היקרה). כתבתי לה הודעה באתר וראיתי שעוברים הימים ואין תגובה, לאחר 7 ימים שכבר גמלה בליבי ההחלטה לסגור את הכרטיס, קיבלתי ממנה הודעה.✅

משם זה עבר להתכתבות ארוכה בווטסאפ ולאחר מכן שיחה של כ-7 שעות בטלפון!!! 😱

סיפור ההיכרות המרגש של תהל ודוד, 19/09/23 16:34
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

מזל טוב , מרגש מאוד , 

! דווח למנהל האתר

מחזק מאוד 💖 ברכה והצלחה🙏

! דווח למנהל האתר