קרוב ל-3 שעות שיחה ראשונה!!!😱
ו-רגע לפני, תכננתי למחוק את האפליקציה 😳
שליש גן עדן היקרים,
נחתנו והתאוששנו מהחתונה, מהסטרס והלחץ שהיה לפני. 😅
וזאת הזדמנות מצוינת לשתף איך הכל התחיל ומה היה לפני.😉 יצאתי עם הרבה גברים בשליש, לצערי כל פעם זה לא התאים, לא זרם ולא צלח. הייתי מיואשת, תכננתי בדיוק למחוק את האפליקציה, ולא הגעתי לזה.
"פתאום שמתי לב לעוד הודעה חדשה שנשלחה וקפצה לי בעין..."
אמרתי לעצמי, הנה עוד אחד שלפני שזה יתחיל זה כבר יגמר. 🙃 אבל להפתעתי, משהו היה שונה באנרגיה, בזרימה, אבל לזה שמתי לב, רק בדיעבד ולא בהתחלה. העברתי לו את הנייד, בלי הרבה ציפיות, עוד בחור שאיתו חשבתי לנסות.
השיחה הראשונה בינינו הייתה ביום שישי, הלם, דיברנו קרוב ל- 3 שעות בטלפון, הייתי ממש מופתעת לטובה, פשוט זה זרם באופן כל כך טבעי ואכן כך התחיל וקרה. 🔥

"שמחה ומודה לה' שלא התייאשתי!"
משם התפתחו העניינים, הקשר התחזק והרגשנו שמצאנו את מה שחיפשנו במהלך השנים. ❤️ ב"ה זכינו להתחתן לפני קרוב לחודש, ב21.8 דרך האתר המדהים הזה, אני מאוד שמחה ומודה לה' שלא התייאשתי.
אני אומרת לכל החברות שלי, תמשיכו לנסות, אני גם הייתי סקפטית, ממש עד הסוף. הייתי בשוק, שזה צלח, אבל הבנתי שבגלל שהמשכתי והתמדתי, בסוף זה הגיע, האהבה שעליה בכל ליבי התפללתי.
שליש יקרים, תודה רבה לכם 🙏🏻
יש לכם חלק ענק בבית הזה, שנוצר בזכותכם. 🏡
ממליצים בחום לכולם לנסות עוד ועוד, עם חיוך ושמחה,
תמשיכו לצפות ולקוות 🤩
ליאב ואוראל.

קרוב ל-3 שעות שיחה ראשונה!!!😱
ו-רגע לפני, תכננתי למחוק את האפליקציה 😳
שליש גן עדן היקרים,
נחתנו והתאוששנו מהחתונה, מהסטרס והלחץ שהיה לפני. 😅
וזאת הזדמנות מצוינת לשתף איך הכל התחיל ומה היה לפני.😉 יצאתי עם הרבה גברים בשליש, לצערי כל פעם זה לא התאים, לא זרם ולא צלח. הייתי מיואשת, תכננתי בדיוק למחוק את האפליקציה, ולא הגעתי לזה.
"פתאום שמתי לב לעוד הודעה חדשה שנשלחה וקפצה לי בעין..."
אמרתי לעצמי, הנה עוד אחד שלפני שזה יתחיל זה כבר יגמר. 🙃 אבל להפתעתי, משהו היה שונה באנרגיה, בזרימה, אבל לזה שמתי לב, רק בדיעבד ולא בהתחלה. העברתי לו את הנייד, בלי הרבה ציפיות, עוד בחור שאיתו חשבתי לנסות.
השיחה הראשונה בינינו הייתה ביום שישי, הלם, דיברנו קרוב ל- 3 שעות בטלפון, הייתי ממש מופתעת לטובה, פשוט זה זרם באופן כל כך טבעי ואכן כך התחיל וקרה. 🔥
סיפור ההיכרות המרגש של ליאב ואוראל בשליש גן עדן, 19/09/23 16:09