הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

סיפור ההיכרות שריגש את המדינה!! 😮

"בעלי נרצח לפני 4 שנים, מול עיני ומול עיניהן של בנותיי הקטנות, בויכוח על חנייה... מאז אותו אירוע, כל עולמי קרס, נשבר לרסיסים, נעצרה הנשימה, נעצרו החיים, הבית שלי חרב... פתאום, בשבריר שניה, מצאתי את עצמי לבד, מתמודדת עם הכל..."
רבע מיליון איש כבר ראו את הפוסט המטורף הזה - מוטי ודקלה הכירו בשליש גן עדן | פורסם: 13/09/23 17:26

בעלי נרצח לפני 4 שנים, 

מול עיני ומול עיניהן של בנותיי הקטנות, בויכוח על חנייה, בחניון קניון עזריאלי.😔

באנו להחנות וראינו זוג מבוגר עם רכב, תופס 2 מקומות חנייה. בעלי, אופיר ז"ל ניסה לדבר איתו, שאל: "למה אתה תופס 2 חניות"? "תנסה לזוז/ לסדר את הרכב כדי שגם אנחנו נוכל להיכנס". 

לצערי, נוצר ויכוח במקום, לא הבנו מה קורה, בלהט כעס ועצבים אשתו יצאה מהרכב, התחילה לקלל את בעלי, לקחה את התיק שלה והחלה לחבוט בו, הוא הגן על עצמו והדף אותה. היא נפלה, בעלה נבהל יצא מהרכב, שלף אקדח והחל לירות בבעלי שדימם שם במקום. 

מאז אותו אירוע, כל עולמי קרס, נשבר לרסיסים, נעצרה הנשימה, נעצרו החיים, הבית שלי חרב.😔

אופיר שלי, היה המשענת והכח של כל הבית, המפרנס היחידי והעיקרי.

יש לי 3 בנות, 2 מהן, עם צרכים מיוחדים, עוד אחת עם ניוון שרירים, הוא היה דואג ומטפל בהן באהבה ומסירות נפש. ✨ פתאום, בשבריר שניה, מצאתי את עצמי לבד, חולה, מתמודדת עם הכל, עם הפרנסה, העול של הבית וגידול הבנות, הרמתי עיניים לקב"ה התחלתי לבכות, ביקשתי שיעזור לי.🙏🏻

אני לא יודעת מאיפה אוכל למצוא כוחות לחיות, לגדל את הבנות...😫

3 שנים אחרי, נרשמתי לאתר הכרויות "שליש גן עדן", לא באמת האמנתי, חשבתי ותיארתי לעצמי שאמצא שם מישהו לחיים. 🥂

היו לי מעט ציפיות מגברים, היה לי ברור, לא כל אדם ירצה להיכנס לחיים שלי, וזה היה מובן מאליו. 

רק ייחלתי וצפיתי לקשר מינמלי, התגעגעתי לחיים לצד מישהו, אדם טוב שאוכל להעביר איתו יחד את היום, לפרוק חוויות, לשתף באירועים ורגשות. 💕

פתחתי פרופיל, העליתי פרטים ותמונה, ולפני פסח מוטי שלח הודעה."חג שמח!" 🥰

החלפנו מספרי נייד ולא ציפיתי שזה יתפתח במיוחד. הוא אמר לי שהתעניינו בו הרבה בנות, אבל רק בי הוא מעוניין. ועל אף סיפור החיים שלי, הוא לא נבהל ונרתע, להיפך הוא השקיע את כולו בי ובבנות. 🤗

ב"ה זכינו להתחתן לפני 3 חודשים ב8.6, לאחר היכרות של שנה וארבעה חודשים. 👩‍❤️‍👨 

הקב"ה לא הותיר אותי לבד, הוא פיצה אותי ושלח לי מלאך בדמות אדם, עם לב טוב, ועיניים טובות.❤️

זכיתי לפרק ב', לנחמה גדולה שלא הותירה אף עין יבשה. 

הייתה לנו חתונה מרגשת מאוד, כולם בכו התרגשו ושמחו יחד איתנו. 🤗

ולנו, אין מספיק מילים להודות לכולם.

בראש ובראשונה לבורא עולם, שהטמיע בנו כוחות חיים חדשים וחיבר בינינו, לשליש גן עדן, שלולא הם, לא היינו נפגשים במציאת טבעית.😅 ולכל המשפחה והחברים הקרובים, תודה על תמיכה ואהבה אינסופית, אוהבים ומעריכים.🙏🏻

ולכל מי שעוד מחפש, שידע שהקב"ה דואג לכולם, רק צריך לבקש, פשוט לפתוח את הלב! ❤️

בהצלחה לכולם 🤩

מוטי ודקלה

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

בעלי נרצח לפני 4 שנים, 

מול עיני ומול עיניהן של בנותיי הקטנות, בויכוח על חנייה, בחניון קניון עזריאלי.😔

באנו להחנות וראינו זוג מבוגר עם רכב, תופס 2 מקומות חנייה. בעלי, אופיר ז"ל ניסה לדבר איתו, שאל: "למה אתה תופס 2 חניות"? "תנסה לזוז/ לסדר את הרכב כדי שגם אנחנו נוכל להיכנס". 

לצערי, נוצר ויכוח במקום, לא הבנו מה קורה, בלהט כעס ועצבים אשתו יצאה מהרכב, התחילה לקלל את בעלי, לקחה את התיק שלה והחלה לחבוט בו, הוא הגן על עצמו והדף אותה. היא נפלה, בעלה נבהל יצא מהרכב, שלף אקדח והחל לירות בבעלי שדימם שם במקום. 

מאז אותו אירוע, כל עולמי קרס, נשבר לרסיסים, נעצרה הנשימה, נעצרו החיים, הבית שלי חרב.😔

אופיר שלי, היה המשענת והכח של כל הבית, המפרנס היחידי והעיקרי.

יש לי 3 בנות, 2 מהן, עם צרכים מיוחדים, עוד אחת עם ניוון שרירים, הוא היה דואג ומטפל בהן באהבה ומסירות נפש. ✨ פתאום, בשבריר שניה, מצאתי את עצמי לבד, חולה, מתמודדת עם הכל, עם הפרנסה, העול של הבית וגידול הבנות, הרמתי עיניים לקב"ה התחלתי לבכות, ביקשתי שיעזור לי.🙏🏻

אני לא יודעת מאיפה אוכל למצוא כוחות לחיות, לגדל את הבנות...😫

3 שנים אחרי, נרשמתי לאתר הכרויות "שליש גן עדן", לא באמת האמנתי, חשבתי ותיארתי לעצמי שאמצא שם מישהו לחיים. 🥂

היו לי מעט ציפיות מגברים, היה לי ברור, לא כל אדם ירצה להיכנס לחיים שלי, וזה היה מובן מאליו. 

רק ייחלתי וצפיתי לקשר מינמלי, התגעגעתי לחיים לצד מישהו, אדם טוב שאוכל להעביר איתו יחד את היום, לפרוק חוויות, לשתף באירועים ורגשות. 💕

פתחתי פרופיל, העליתי פרטים ותמונה, ולפני פסח מוטי שלח הודעה."חג שמח!" 🥰

החלפנו מספרי נייד ולא ציפיתי שזה יתפתח במיוחד. הוא אמר לי שהתעניינו בו הרבה בנות, אבל רק בי הוא מעוניין. ועל אף סיפור החיים שלי, הוא לא נבהל ונרתע, להיפך הוא השקיע את כולו בי ובבנות. 🤗

רבע מיליון איש כבר ראו את הפוסט המטורף הזה - מוטי ודקלה הכירו בשליש גן עדן, 13/09/23 17:26
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

מזל טוב, ברכה והצלחה!!!

! דווח למנהל האתר

מזל טוב. 

! דווח למנהל האתר

מזל טוב שנה טובה ברכה והצלחה

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר

ברוך השם

! דווח למנהל האתר

וואו ישתבח שמו לעד!!! מזל טוב

! דווח למנהל האתר

מזל טוב ישתבח

שמו לעד

! דווח למנהל האתר

מדהים, מזל טוב

! דווח למנהל האתר

המוןן מזל טוב !

! דווח למנהל האתר

וואו מזל טוב ענק, גם העין שלי לא נשארה יבשה מהסיפור שלך, שלכם. שתזכו לכל הטוב שבעולם : בית טוב ונאמן ושהשם ימשיך וישפיע עליכם מאוצרו הטוב. שנה טובה ומתוקה מרחל

! דווח למנהל האתר

ואוו

! דווח למנהל האתר

ואוו כמה כוחות , ישועת ה כהף עין 

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר

מזל טוב ושנה טובה❤🙏

! דווח למנהל האתר

ואיי מרגש מאד עד דמעוות  מזל טוב  ושנה טובה

! דווח למנהל האתר

אין סיפור מרגששש מיזה.

כל הברכות יחולו עליכם

ורופאה לבנות מעל הטבע

! דווח למנהל האתר

סיפור מאוד מרגש . שיהיו לכם חיים טובים ומאושרים ושנה טובה מאודד :) 

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר

וואוו...הסיפור ממש מרגש, המון מזל טוב והמון הצלחה מכל הלב, ב"ה שכולנו ניזכה לזיווג הגון בעל/ת מידות טובות ואמינות עשניתן מתוכנו גם לצד בשני וניזכה לאהבה אמיתית ובהדדיות ובמהרה, 

! דווח למנהל האתר

ושניתן*

! דווח למנהל האתר

המון מזל טוב! מרגש ומחזק, תודה לה׳ יתברך

! דווח למנהל האתר

מזל טוב בריאות ואושר והצלחה 🙏❤

! דווח למנהל האתר

וואייי  איזה סיפור  עוצמתי   ,שמחה   בשבילך ובשביל   בנותייך שהשם  שלח  לכם   את  האדם   הראוי  לכן  ישתבח  שמו לעד !!!!

שתזכו  להמון שנים  יפות  את מעוררת השראה   

! דווח למנהל האתר

מזל טוב, :)) מרגש מאוד

! דווח למנהל האתר

מגיע לך רק טוב. אין ספק שנשמתו של בעלך התפללה שתמצאי אהבה ושלא תהי לבד כל החיים חס וחלילה. אין ספק שהוא למעלה שמח שלא תהיי לבד. 

! דווח למנהל האתר

וואוו מדהים!

המון מזל טוב והצלחה

שפע של בריאות ואושר

והעיקר שתיהנו מהדרך

! דווח למנהל האתר

מזל טוב וכל הברכות אמן!

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר

מזל טוב,סיפור מדהים.הרבה הצלחה.

! דווח למנהל האתר

מזל טוב עד 120 ביחד

! דווח למנהל האתר

וואוו מרגש מאוד!!🥹❤️מזל טוב!! הקב״ה לא לא נשאר חייב.. מזה כוחה של תפילה 

ואמונה🙏ברכה והצלחה לבשורות טובות ובריאות לבנות 🙏🫶

! דווח למנהל האתר

מרגש ממש ולא מובן מאליו. מזל טוב הרבה הצלחה 

! דווח למנהל האתר

מזל טוב מזל טוב

בניין עדי עד heart

! דווח למנהל האתר

מהמם

! דווח למנהל האתר

מהמם 

! דווח למנהל האתר

ואוווו איזה אדיר

! דווח למנהל האתר

וואו איזה מרגש!

! דווח למנהל האתר

שלא תדעי עוד צער!

! דווח למנהל האתר

בניין עדי עד לשנים רבות וטובות

! דווח למנהל האתר

ריגשתם מאוד אין על בורא עולם דואג לכל אחד

גם אני מחפש כלה גבר בן 39 חוזר בתשובה

! דווח למנהל האתר

המון מזל טוב

! דווח למנהל האתר

מזל טוב בריאות ואושר 🙏❤

! דווח למנהל האתר

מזל טוב והרבה אושר ועושר שיזכו להקים בית נאמן        

! דווח למנהל האתר

מאוד מרגש וקשה וברוך השם שיש אותו אין עוד מלבדו הוא דואג לכולם צריך להודות לו על הקיים ועל  כל דקה שהוא נותן לנו לחיות ברוך השם  מאחלת להם מזל טוב והצלחה ושיזכו 

! דווח למנהל האתר

מרגש

! דווח למנהל האתר

מאחל מזל טוב.בריאות טובה למשפחה.שתגדלו את הבנות בנחת ובשמחה.

! דווח למנהל האתר

מזל טוב,שיהיה לכם הרבה נחת ושמחה 

! דווח למנהל האתר

ישתבח שמו לעד

! דווח למנהל האתר

אמאלהה איזה סיפוררר.מזל טוב זוג מדהים.נחת מהבנות וגאולה לכל עם ישראל.

סיפור של השגחה.הקבה לא שוכח אף אחד....

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר

מזל טוב כמה מרגש

שתמיד תשרה בביתכם אהבה שמחה שלום

ונחת מהבנות🙏❤️

! דווח למנהל האתר

מוטי ודיקלה.פשוט מדהימים.רואים בעיניים שלכם כמה טוב יש בכם.יישר כח.מחזק.אלוקים לאשוכח אף אחד.

וגם אותי הוא יזכור...

מזל טוב ענקק

! דווח למנהל האתר

מזל טוב בניין עדי עד הכי מגיע לכם להיות מאושרים

! דווח למנהל האתר

איזה מרגש מזל טוב

! דווח למנהל האתר

סוף שמח איזה כיף 

! דווח למנהל האתר

מרגש😊

! דווח למנהל האתר

בהצלחה ענקית בעז"ה ברוכים תהיו 

! דווח למנהל האתר

אני מאוד מתרגש.תזכו להקים בית קדוש ונאמן בישראל בנין עדי .ונחמה  גדולה מאוד לילדים שלך

אוהבים אותיכם מכל הלב🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱❤❤❤🙌

! דווח למנהל האתר