הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

זה מתחיל בצעד... 😊

"זה התחיל בחיוך. הוא שלח הודעה בחזרה! נכנסתי לתוך מערבולת של אור, ומשם הדברים זזו בקצב מסחרר... מאז שהוא איתי, נפתחו לי כוחות חיים חדשים..."
הכוחות החדשים של יעל - סיפור היכרות מדהים! | פורסם: 06/09/23 18:34

קורא/ת יקר/ה, עד לא מזמן גם אני הייתי רווקה. ואני זוכרת שקראתי כאלה סיפורים, והרבה פעמים הם גרמו לי ליותר עצבנות, קנאה, והאשמה עצמית. מדי פעם זה היה סתם סיפור נחמד או שפשוט לא קראתי. 😔

אבל לפעמים, זה נתן גם שביב של תקווה וגם קצת כח לעשות עוד משהו קטן כדי למצוא את הבן זוג שלי.✨ 

ולכן אני מקווה שהסיפור שלי יעשה לכם בעיקר טוב, אבל אני לגמרי אבין בכל שלב אם תרצו לעצור.✋🏻 

בכל אופן לפני שאספר לכם על הדרך למציאת בחיר לבי אני רוצה להגיד תודה ענקית לכל הפועלים באתר שליש גן עדן.🙏🏻 

הלב כל כך מלא שהוא רק רוצה לשפוך תודה שסללתם לי דרך לפגוש את יואב.❤️

"ואז נרשמתי לשליש..."

אז ככה, בתור רווקה יצאתי לכמה דייטים, בעיקר חברים ומכרים ששידכו לי ודרכים דומות. ואז נרשמתי לשליש. בפעם הראשונה לא כל כך ידעתי לנווט בתוך כל זה. זה הפחיד אותי, ולא כל כך ידעתי מה אני רוצה ולפי מה לבחור.🤔

התכתבתי עם כמה בחורים ועם אחד אפילו קבעתי להיפגש אבל בסוף זה לא יצא לפועל.🥴 לאחר מכן יצאתי שוב דרך שידוכים. באותה תקופה, בפסח לפני קצת יותר משנתיים, איבדתי את אמא שלי.😔

אחרי זמן מה של התאוששות חזרתי לצאת. חברתי הטובה ביותר שגם התחתנה דרך שליש דרבנה אותי לחזור לשליש. 🤩

"חיוך רגע לפני שבת..."😍

הרגשתי שזה כדאי כי עכשיו אחרי יותר ניסיון בדייטים כבר ידעתי קצת יותר טוב מה אני רוצה, ורוב האנשים ששידכו לי ידעו פחות. ובכל זאת לקח לי קצת זמן עד שחזרתי אל שליש. אחרי כמה החלפות מילים שלא הובילו לדייט אמיתי, נסעתי לשבת לחברתי הטובה ביותר.

אחרי שנכנסתי לשליש, העברתי את הפלאפון אליה, והיא מצאה לי את יואב. אותי זה מיד סקרן כי שמו כשם אחי. 

אני שלחתי לו חיוך רגע לפני שבת. הוא שלח הודעה מיד בצאת שבת. ומשם דברים זזו בקצב מסחרר. נכנסתי לתוך מערבולתשל אור. ✨ אור מיוחד ונס חנוכה שלי שנפגשתי איתו לראשונה בנר שמיני של חנוכה.

"נפתחו לי כוחות חיים חדשים!"🔥

קצת יותר משבעה חודשים עברו, שהיו בהם המון מאורעות ותהפוכות המון שמחה, ואתגרים המגיעים ביחד עם הזוגיות.

קצת לפני שהכרתי את יואב התחלתי קצת להתאושש מהאבל על אמא אבל מאז שהוא איתי נפתחו לי כוחות חיים חדשים.🔥

אמנם אמי תמיד תחסר לי אבל אני יודעת שהיא תמיד חיכתה והאמינה שיגיעו אלי חיי הזוגיות שהם חסרים בלעדיה אבל עדיין שלמים יותר. כשאני כותבת מילים אלה אני בשבוע האחרון לפני החתונה, ואני מצפה לראות מה יביאו אתם חיי הנישואים... 👩‍❤️‍👨

אז קורא/ת יקר/ה, אני לא יודעת אם למדתם משהו מהסיפור שלנו, אני לא בטוחה שיש לי משהו להגיד שיעודד אתכם או ידרבן אתכם. אני רק יכולה להגיד שלמרות שהיה קשה לי להאמין, בסוף מצאתי משהו שהוא מעבר לחלומותי.💖

בהצלחה לכולם🙏

יואב ויעל

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

קורא/ת יקר/ה, עד לא מזמן גם אני הייתי רווקה. ואני זוכרת שקראתי כאלה סיפורים, והרבה פעמים הם גרמו לי ליותר עצבנות, קנאה, והאשמה עצמית. מדי פעם זה היה סתם סיפור נחמד או שפשוט לא קראתי. 😔

אבל לפעמים, זה נתן גם שביב של תקווה וגם קצת כח לעשות עוד משהו קטן כדי למצוא את הבן זוג שלי.✨ 

ולכן אני מקווה שהסיפור שלי יעשה לכם בעיקר טוב, אבל אני לגמרי אבין בכל שלב אם תרצו לעצור.✋🏻 

בכל אופן לפני שאספר לכם על הדרך למציאת בחיר לבי אני רוצה להגיד תודה ענקית לכל הפועלים באתר שליש גן עדן.🙏🏻 

הלב כל כך מלא שהוא רק רוצה לשפוך תודה שסללתם לי דרך לפגוש את יואב.❤️

"ואז נרשמתי לשליש..."

אז ככה, בתור רווקה יצאתי לכמה דייטים, בעיקר חברים ומכרים ששידכו לי ודרכים דומות. ואז נרשמתי לשליש. בפעם הראשונה לא כל כך ידעתי לנווט בתוך כל זה. זה הפחיד אותי, ולא כל כך ידעתי מה אני רוצה ולפי מה לבחור.🤔

התכתבתי עם כמה בחורים ועם אחד אפילו קבעתי להיפגש אבל בסוף זה לא יצא לפועל.🥴 לאחר מכן יצאתי שוב דרך שידוכים. באותה תקופה, בפסח לפני קצת יותר משנתיים, איבדתי את אמא שלי.😔

הכוחות החדשים של יעל - סיפור היכרות מדהים!, 06/09/23 18:34
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

זה עולם של אתגרים ומכשולים, הדרך למעלה היא קשה אבל בסוף משתלמת.

כל הכבוד!!!

! דווח למנהל האתר

הרבה הצלחה שמחה אושר ושלום אמן!!!

! דווח למנהל האתר

מרגש

! דווח למנהל האתר

יפה מאוד 

! דווח למנהל האתר

איזה שמחה שיהיה מזל טוב 

! דווח למנהל האתר

בשעה טובה. כיף לקרוא. 

! דווח למנהל האתר

מזל טוב שתזכו להקים בית בשמחה על אדני התורה הקדושה אמן 👍🥰😃

! דווח למנהל האתר

המון מזל טוב בהצלחה בהמשך הדרך. ובקרוב אצל כולנו🙏

! דווח למנהל האתר

אשמח לפרגן לכם באישי

תיכנסו לפרופיל שלי 

! דווח למנהל האתר

נראים אחים

! דווח למנהל האתר

מרגש

מזל טוב

0545762050

! דווח למנהל האתר

לצעירים כמוכם קל יותר להגיע לשלב הנוכחי. בכל אופן מזל טוב שתשכון בינכם השלום האהבה והשמחה תמיד. מזל טוב.  

! דווח למנהל האתר

🤍💙

! דווח למנהל האתר

וואו אתם ככ מתוקים ביחד. המון מזל טוב 

! דווח למנהל האתר

מזל טוב!! איזה מרגש😍💍 כייף לקרוא סיפורים כאן.. המתנה = מתנה !!🎁💐

! דווח למנהל האתר

שלום אני מעונין להכיר

! דווח למנהל האתר

אין המלצה בגלל שאף אחת כאן לא עונה 

! דווח למנהל האתר

מזל טוב