הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

תדאגי לרווקה אחרת 👰‍♀️ ותתחתני!

שירה כהן הייתה בסך הכל בת 19 כשנרשמה 'בטעות' ל'שליש גן עדן' כדי למצוא שידוך לדודה שלה.ביום ראשון האחרון - היא מצאה את עצמה מתחת לחופה >> 
גְּדַלְיָה כַּתָּב אָמָּן | פורסם: 27/08/23 11:18

שירה כהן מהיישוב 'עופרים', לא חלמה שתתחתן כל כך מהר ובאופן מפתיע שקשה לחמוק מה'נס' הטמון בו.

כן, שירה לא מפחדת לקרוא לזה 'נס'. היא מאמינה שניסיו של הקב"ה מובילים אותנו בכל יום, אם רק נתבונן במציאות המתרחשת סביבנו ולו לרגע. כששירה בת ה-19 הבינה שהיא רוצה להתחתן היא אפילו לא הורידה את אפליקציית ההיכרות של 'שליש גן עדן', אבל איכשהו האפליקציה הותקנה אצלה בטלפון, מכיוון לא צפוי.

זה קרה בחג סוכות, לפני כשנה.

דודה של שירה, רווקה בגילאי השלושים, שיתפה את שירה ומשפחתה בחיי ההווה שלה. הייאוש הציץ מעבר לפינה והדודה סיפרה בגילוי לב שהיא שוקלת להיכנס לתהליך פונדקאות שיהפוך אותה לאמא. 

שירה הטתה אוזן ולבה נכמר על דודתה. היא רצתה בשבילה חיים אחרים; חלמה שתהיה נשואה עם ילדים, כמו התוכנית המקורית.

לההתפלל ולהשתדל 

בליל הושענא רבה שירה לא הלכה לישון. היא החליטה לקרוא את כל ספר תהילים לזכותה של דודתה. 

"אמרתי לעצמי שאין מצב שאין מישהו אחד בעולם שיתאים לדודה שלי!", היא מספרת. "תפסתי את ספר התהילים והתפללתי עליה וגם על עצמי, לזיווג", היא אומרת. 

"בארבע לפנות בקר גם עשיתי מעשה: הורדתי את אפליקציית 'שליש גן עדן' והחלטתי לפרגן לדודה שלי מנוי בתשלום כדי לחפש לה מישהו מתאים. בגלל השעה המאוחרת, נרשמתי מהר עם השם שלי והכנסתי פרטי אשראי כדי לסמן 'וי' על ההתקנה". 

שירה רצתה לחפש זיווג לדודתה, אך לקב"ה היו תוכניות משלו. 

"על הבקר, בסביבות שמונה, קבלתי הודעה: 'היי, אשמח להכיר' - מבחור בשם משה.  מפה לשם דיברתי איתו - ובצאת שמחת תורה כבר נפגשנו בפועל. אחרי חצי שנה התארסנו וביום ראשון האחרון התחתנו, ב"ה". 

מזל טוב כפול ומכופל! 

ב'שליש גן עדן', מתברר שחתונה גוררת חתונה ומנוי מביא מנוי. המנוי של משה, החתן של שירה - הועבר לחבר שלו. 

"אחרי שהבנו שהקשר רציני ואנחנו עומדים להתחתן משה כבר לא היה צריך את המנוי ב'שליש גן עדן'", מספרת שירה. 

"הוא העביר אותו לחבר שלו וגם הוא, ב"ה - התארס עם חברה שלי - שגם הייתה ב'שליש גן עדן'". מזל טוב כפול ומכופל.

ומה עם הדודה?

אל דאגה. "את הדודה אנחנו מנסים לשדך למג"ד של בעלי. בע"ה, מתפללים שזה יצליח" 🙏

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

שירה כהן מהיישוב 'עופרים', לא חלמה שתתחתן כל כך מהר ובאופן מפתיע שקשה לחמוק מה'נס' הטמון בו.

כן, שירה לא מפחדת לקרוא לזה 'נס'. היא מאמינה שניסיו של הקב"ה מובילים אותנו בכל יום, אם רק נתבונן במציאות המתרחשת סביבנו ולו לרגע. כששירה בת ה-19 הבינה שהיא רוצה להתחתן היא אפילו לא הורידה את אפליקציית ההיכרות של 'שליש גן עדן', אבל איכשהו האפליקציה הותקנה אצלה בטלפון, מכיוון לא צפוי.

זה קרה בחג סוכות, לפני כשנה.

דודה של שירה, רווקה בגילאי השלושים, שיתפה את שירה ומשפחתה בחיי ההווה שלה. הייאוש הציץ מעבר לפינה והדודה סיפרה בגילוי לב שהיא שוקלת להיכנס לתהליך פונדקאות שיהפוך אותה לאמא. 

שירה הטתה אוזן ולבה נכמר על דודתה. היא רצתה בשבילה חיים אחרים; חלמה שתהיה נשואה עם ילדים, כמו התוכנית המקורית.

גְּדַלְיָה כַּתָּב אָמָּן, 27/08/23 11:18
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

מהמם, בהצלחה רבה

! דווח למנהל האתר

מזל טוב 

! דווח למנהל האתר

הכול ממנו יתברך צריך תמיד לדעת כול דבר שקורה הכול לטובה.השם שם בשבילך או בשבילה רק להיות בשמחה על מה שהוא נותן.

! דווח למנהל האתר

בהצלחה

! דווח למנהל האתר

הצלחה בניין עדי עד

! דווח למנהל האתר

השגחה עליונה smiley

! דווח למנהל האתר

ואווו מטורף השליש גן עדן הזה!!!

! דווח למנהל האתר

קולולוווו שיהיה מזללל טובב

בקרוב אצל כל הרווקים והרווקות ומחפשי הזוגיות,שיהיה בהצלחה וטוב לכולנו:)

! דווח למנהל האתר

השגחה פרטית מרגשת, ניסים גלויים ישתבח שמו. המון מזל טוב, הצלחה ואושר:)

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר

יאווו אני יודעת מי איפרה אותההה😂

! דווח למנהל האתר

מרגש !!❤️מי שעושה טוב לאחר בורא כולם מחזיר לו 🙏תודה להשםם

! דווח למנהל האתר

מזל טוב ובהצלחה💙🤍

! דווח למנהל האתר

מזל טוב לזוג היקר!בניין עדיי עד ב"ההה,הכל בהשגחה פרטית🙂🙂

! דווח למנהל האתר

בעה" בקרוב אצלי לפרק ב לרצינית שומרת שבת כמובן

! דווח למנהל האתר

שהיי לכולם זיווג הגון וכשר אמן ואמן

! דווח למנהל האתר

מרגש❤️מזל טוב!!🙏

! דווח למנהל האתר

למה כאשר מסתכלים על כרטיס כדי לדעת. אם מתאים זה  זה מראה לבעל הכרטיס לראות. שהסתכלתי .. מיותר לגמרי

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר

ווואווו איזה יופי ב"ה המון מזל טוב תצליחו ורגשתם אותי !!

! דווח למנהל האתר

מזל טוב מיורם בוזגלו מאופקים מחפש

עד גיל45 מי שמכיר הפון שלי0505402052

תודה

! דווח למנהל האתר

מזל טוב 

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר

מזל טוב 

! דווח למנהל האתר

המון מזל טוב