סיפור בתוך סיפור - שליש בתוך שליש!
איך בכלל מתחילים את הסיפור הקסום שלנו? 🤔
שהרי כל סיפור הוא מיוחד אבל סיפור הכרות בתוך סיפור הכרות זה משהו כבר מעל הטבע.
הייתי בערך 3 שנים באפליקציה אבל לא יצאתי אף פעם עם מישהו משם, לא היה משהו שהתאים באמת והייתי ממוקדת במה שאני מחפשת.
נר שמיני של חנוכה תשפ״ג- ישבתי וכתבתי והתפללתי ממעמקי ליבי. אף שנה לא הרגשתי שעשיתי כך חשבון נפש עם עצמי. ✨
יומיים לאחר מכן ראיתי בחור חמוד, בשליש גן עדן כמובן, שהיה נראה מתאים בדיוק לחברה טובה (מבלי לדבר עם הבחור כלל רק מנראות ראשונית)... ביררתי עם שניהם והם נענו בחיוב וקבעו לצאת. 🥂

"הכל היה נראה לי נכון ומדוייק..."
ממש יום אחרי, ראיתי את אליעזר בשליש- הכל היה נראה לי נכון ומדוייק ושלחתי לו הודעה, אך נענתי בכך שהוא יוצא קצת להפסקה מהדייטים לכמה ימים. לאחר שלושה ימים בערך ראיתי שאליעזר חזר לאתר וניסיתי שוב לשלוח לו הודעה, התחלנו לדבר בקלילות וישר כבר קבענו להפגש. 👩❤️👨
ט׳ טבת תשפ״ג יצאנו לפגישה ראשונה, ב״ה שהדברים זרמו בצורה מדוייקת נכונה.
אליעזר מרגיש שזה זה- גם אני אבל מרגישה שצריכה קצת לעכל את כל הסיטואציה המטורפת.
לבסוף, מחליטים להתארס בתאריך מיוחד א׳ ניסן- חודש הגאולה, גאולת עמ״י והגאולה הפרטית שלנו. ✨
ב״ה התחתנו בתאריך ו׳ תמוז בהמון הודיה לקב״ה ושמחה ענקית על הנס הענק שלנו!!!🥳
"ממש קריעת ים סוף כפולה 🌊"
זוכרים את הזוג החמוד ששידכתי? גם הם התארסו שבוע אחרינו, והתחתנו שבוע אחרינו בדיוק! 😱
נס ענק כבר אמרנו? ממש קריעת ים סוף כפולה. 🌊
ואם הייתם שואלים אותי מאיפה אכיר את בעלי? לא חושבת שהייתי אומרת מהאתר מלכתחילה.
ממליצה לכל אחת ואחד לתת צ׳אנס ולהבין שאי אפשר לדעת מאיפה הנס שלו יבוא. ❤️
ומאחלת לכולם זיווגים הגונים ונכונים משורש הנשמה.
בשורות טובות בע״ה לכולם🙏🏼
אליעזר טוביה והדר.

סיפור בתוך סיפור - שליש בתוך שליש!
איך בכלל מתחילים את הסיפור הקסום שלנו? 🤔
שהרי כל סיפור הוא מיוחד אבל סיפור הכרות בתוך סיפור הכרות זה משהו כבר מעל הטבע.
הייתי בערך 3 שנים באפליקציה אבל לא יצאתי אף פעם עם מישהו משם, לא היה משהו שהתאים באמת והייתי ממוקדת במה שאני מחפשת.
נר שמיני של חנוכה תשפ״ג- ישבתי וכתבתי והתפללתי ממעמקי ליבי. אף שנה לא הרגשתי שעשיתי כך חשבון נפש עם עצמי. ✨
יומיים לאחר מכן ראיתי בחור חמוד, בשליש גן עדן כמובן, שהיה נראה מתאים בדיוק לחברה טובה (מבלי לדבר עם הבחור כלל רק מנראות ראשונית)... ביררתי עם שניהם והם נענו בחיוב וקבעו לצאת. 🥂
סיפור ההיכרות הקסום של אליעזר והדר בשליש גן עדן, 16/08/23 13:38
מזל טוב והמון שמחה על אדני התורה והקדושה בקרוב אצל כולם כתיבה וחתימה טובנ אמן כן יהי רצון 🤗💃
מזל טוב, כל הכבוד לך, חשבת על החברה, ואז גם על עצמך,נשמה נדירה
וואוו מדהים!
המון מזל טוב והצלחה
שפע של בריאות ואושר
והעיקר שתיהנו מהדרך
מקסימים.זוג יפה.מזל טוב כפול.בניין עדי עד.
בקרוב אצל כולם פה....
מזל טוב בנין עדי עד על יסוד התורה והטהרה בביאת משיח צדקנו בקרוב ברחמים אמן 🌹💕👍😉
מזל טוב! חשבת על חברתך ודאגת לה וזכית גם את! מרגש לקרוא. גדולת בורא עולם וישועתו כהרף עין. הלוואי ועוד אחרים יזכו