"חברה טובה מהעבודה המליצה לי לנסות..."
שליש גן עדן!!! 💖 השם שלכם, רק הולך וגדל, ומאיר אלפי בתים בישראל.✨
אני באה מבית דתי, עם השקפות חרדיות, פחות דמיינתי לעצמי שאמצא את בעלי באתר הכרויות. 😅
חברה טובה מהעבודה, בשם בתאל קינן, שדרך אגב היא קרובת משפחה של בעל האתר, המליצה לי להכנס לאתר ולנסות.
אמרה שזה אתר מטורף, שיש בו המון ברכה, ומלא זוגות מכירים שם. 👩❤️👨
"הוא שידר כזאת אנרגיה טובה, שלא יכולתי לסרב"
נכנסתי לאתר בקורונה, הייתי בת 21, קיבלתי מלא הודעות, התחלתי בסינון, והרגשתי שאני בוררת וחוששת, התנתקתי. לא באמת האמנתי. ואז, הוא פנה אליי, שלח הודעה היי עם חיוך 🙂, התרשמתי מהפרופיל שלו, אבל ראיתי שהוא בא מרקע שונה ממני, סגנון דתי, יותר פתוח.
וגם אני יותר גדולה ממנו בכמה חודשים, תהיתי אם זה שייך. 🤔
כתבתי לו על החשש שלי מצד הגיל, אז הוא רשם לי בחזרה שיש לו יום הולדת עוד 3 ימים... 🤣 הפער לא קריטי ואפשר לנסות. 😉 הוא שידר כזאת אנרגיה טובה, חום, אור וחיוך שלא יכולתי לסרב ומאז אנחנו יחד.
"לרצות את הרצון הפנימי שלנו!"
בפברואר, הוא הציע לי נישואין וב"ה ב25.6.23, זכינו להתחתן, חוגגים עוד מעט חודש ראשון כזוג נשוי. 😉
תודה לה' שזימן לי את החצי השני דרכיכם, אתם עושים עבודת קודש והשם שלכם, רק הולך וגדל ומאיר אלפי בתים בישראל. ✨
מעבר לזה, שאצלי בעבודה יש עוד 2 זוגות שהכירו באתר, זוג אחד התחתן כמה ימים לפנינו והשלישי ממש כשהאתר הוקם.
כשהייתי כלה, בירכתי את חברות שלי, שימצאו את מה שמתאים להן, כי אני חושבת, שבהתהליך החיפוש לפעמים, יש לנו נטייה לחשוב ולרצות, את המשפחה ואת האנשים שקרובים לנו וזה לא נכון. כי הכי חשוב, זה לרצות את הרצון הפנימי שלנו, להיות קשובים למה שבאמת מתאים לנו.
"לפתוח את הלב ופשוט לזרום ולראות את הטוב..."
מלכתחילה, המשפחה לא הייתה משדכת בינינו, כי אנחנו באים מרקע דתי שונה ומסגרות לימודים שונות, אבל דווקא דרך האתר, הרגשנו שיש דברים שהם מעבר למסגרת ורקע, כמו תקשורת, זרימה, חיבור טוב והמון נשמה. ✨
ומילה קטנה מאיתנו- תשחררו את כל המגננות והמגבלות, תנסו לפתוח את הלב ופשוט לזרום ולראות את הטוב. ❤️
בהצלחה לכולם🙏
יגאל ועדן
"חברה טובה מהעבודה המליצה לי לנסות..."
שליש גן עדן!!! 💖 השם שלכם, רק הולך וגדל, ומאיר אלפי בתים בישראל.✨
אני באה מבית דתי, עם השקפות חרדיות, פחות דמיינתי לעצמי שאמצא את בעלי באתר הכרויות. 😅
חברה טובה מהעבודה, בשם בתאל קינן, שדרך אגב היא קרובת משפחה של בעל האתר, המליצה לי להכנס לאתר ולנסות.
אמרה שזה אתר מטורף, שיש בו המון ברכה, ומלא זוגות מכירים שם. 👩❤️👨
"הוא שידר כזאת אנרגיה טובה, שלא יכולתי לסרב"
נכנסתי לאתר בקורונה, הייתי בת 21, קיבלתי מלא הודעות, התחלתי בסינון, והרגשתי שאני בוררת וחוששת, התנתקתי. לא באמת האמנתי. ואז, הוא פנה אליי, שלח הודעה היי עם חיוך 🙂, התרשמתי מהפרופיל שלו, אבל ראיתי שהוא בא מרקע שונה ממני, סגנון דתי, יותר פתוח.
וגם אני יותר גדולה ממנו בכמה חודשים, תהיתי אם זה שייך. 🤔
כתבתי לו על החשש שלי מצד הגיל, אז הוא רשם לי בחזרה שיש לו יום הולדת עוד 3 ימים... 🤣 הפער לא קריטי ואפשר לנסות. 😉 הוא שידר כזאת אנרגיה טובה, חום, אור וחיוך שלא יכולתי לסרב ומאז אנחנו יחד.
המסר המיוחד של יגאל ועדן, 20/07/23 15:48