הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

"לפגוש את הצד השני בלי מתווכים!"

"רציתי לפגוש ישר את הצד השני שלי בלי מתווכים, למרות שאצלינו זה פחות מקובל, אני גדלתי בבית חרדי. ובאופן הכי מפתיע ומדהים, כשהכרתי את האפליקציה שליש גן עדן זה קרה מהר מאוד..."
סיפור ההיכרות המקסים של דוד ועטרת בשליש גן עדן | פורסם: 12/07/23 12:22

"רציתי לפגוש ישר את הצד השני שלי בלי מתווכים.."

למערכת שליש גן עדן שלום וברכה, אין לי מספיק מילים להודות לכם!💖

כבר בתחילת תקופת הרווקות, קיוותי שזה יקרה בדרך אחרת ולא בשידוכין, דרך שדכן או שדכנית שדרכם המידע מגיע באופן עקיף ויש להם נטייה לעגל פינות וכד'. 🤭

רציתי לפגוש ישר את הצד השני שלי בלי מתווכים, למרות שאצלינו זה פחות מקובל, אני גדלתי בבית חרדי. ובאופן הכי מפתיע ומדהים, כשהכרתי את האפליקציה שליש גן עדן זה קרה מהר מאוד. 😱

"ממליץ עליכם תמיד לחברים למשפחה, ולכל רווק שאני פוגש."

תודה רבה על הכל, אין לי מספיק מילים כדי לתאר את גודל ההערכה העצומה, וההודיה שאני מוקיר לכם. בזכותכם השידוך הזה קרה ויצא לפועל. 👩‍❤️‍👨 

תודה לה' שכיוון את דרכינו להשתלב יחד ולמצוא אחד את השניה דרככם.

מעבר לזה, שהאתר נח מאוד, זמין ונגיש, עם מידע מפורט לפרטי פרטים בכל ההגדרות למיניהם. 

כיום, אנחנו משפחה, אשתי מורה, אני עובד בתחום האופנה והילדה הקטנה במעון, מאושרים ושמחים על הבית שזכינו בו. 🏡 

תודה לכם על הכל, וה' יוסיף ויתן להם כח וחיל להמשיך לפעול ולחבר.💍

מעריכים ומודים -

עטרת, אדל ודוד קרואני🙏🏻

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

"רציתי לפגוש ישר את הצד השני שלי בלי מתווכים.."

למערכת שליש גן עדן שלום וברכה, אין לי מספיק מילים להודות לכם!💖

כבר בתחילת תקופת הרווקות, קיוותי שזה יקרה בדרך אחרת ולא בשידוכין, דרך שדכן או שדכנית שדרכם המידע מגיע באופן עקיף ויש להם נטייה לעגל פינות וכד'. 🤭

רציתי לפגוש ישר את הצד השני שלי בלי מתווכים, למרות שאצלינו זה פחות מקובל, אני גדלתי בבית חרדי. ובאופן הכי מפתיע ומדהים, כשהכרתי את האפליקציה שליש גן עדן זה קרה מהר מאוד. 😱

סיפור ההיכרות המקסים של דוד ועטרת בשליש גן עדן, 12/07/23 12:22
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

מזל טוב.

הרבה בריאות אושר ושפע של טוב מאת ה' יתברך!!

! דווח למנהל האתר

ברכות עד בלי די גם למערכת.

! דווח למנהל האתר

מזל טוב בריאות ונחת בכל אשר יפנו ישכילו ויצליחו וימצאו חן וחסד בעיני 

אלוקים ואדם

! דווח למנהל האתר