הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

יונתן וטל החליטו ללכת עד הסוף!

"אתה יכול להיות מאוכזב אם לא תצליח, אבל אתה חורץ את גורלך אם אינך מנסה" - אם כבר אני רשום, אז החלטתי ללכת על זה, עד הסוף, רכשתי מנוי, אחרי מספר חודשים, קלטתי שמישהי מיוחדת עשתה לי לייק... 
סיפור ההיכרות המיוחד של יונתן וטל | פורסם: 09/07/23 17:05

"החלטתי ללכת על זה, עד הסוף..."

יונתן: חבר שלי שכנע אותי להוריד את שליש, תמיד התנגדתי לאפליקציות של הכרויות, ואחרי שהפציר הרבה, הסכמתי. 😅

טל: הורדתי את האפליקציה ביחד עם חברה, בקטע של צחוקים, הייתה הזדמנות להציץ ולראות 😉

יונתן: אם כבר אני רשום, אז החלטתי ללכת על זה, עד הסוף, רכשתי מנוי, אחרי מספר חודשים, קלטתי שמישהי מיוחדת עשתה לי לייק.

"הוא הבין את הרמז ושלח הודעה..."

טל: הייתי בגישה שמי שרוצה להכיר איתי, שיפנה אליי. כמעט ולא יזמתי והתחלתי עם הצד השני. 🤭

יונתן: ובכל זאת...חחח..

טל : עשיתי לו לייק, התחלתי איתו למזלו הוא הבין את הרמז ושלח הודעה. 😉 

יונתן: נפגשנו והייתה כימיה מעולה 🔥

טל: אחרי 8 חודשים הוא הציע לי נישואין 💍 וחצי שנה אחרי התחתנו ב22.3.22🎉🎊 זמן ממש קצר אחרי התבשרנו על הריון וב"ה זכינו לתינוק מקסים ומתוק בשם שמעון לביא. ✨

"לתת צ'אנס ולזרום... לפתוח את הראש ואת הלב!" 

יונתן: האתר הזה וואוו, פשוט מדהים!!! אני ממליץ לכולם וכבר דאגתי שכל החברים הרווקים שלי יורידו את האפליקציה וירשמו. 

טל: לי יש חברה טובה שהתחתנה באוגוסט שנה שעברה דרך האתר ועוד חברה שנמצאת בקשר רציני לקראת אירוסין. 🥳

יונתן: ממש חשוב לא להתבייש, אני גם הייתי במקום הזה, לתת צ'אנס ולזרום. לא למהר לשפוט, לצאת, לנסות להכיר לעומק. 🥰 לא להתמקד בפרמטרים החיצונים וברשימת המכולת שעשינו. להתייחס לדברים המהותיים, לפתוח את הראש ואת הלב. 

"אתה יכול להיות מאוכזב אם לא תצליח, אבל אתה חורץ את גורלך אם אינך מנסה" – בוורלי סילס.

בהצלחה לכולם 🙏🏻 

יונתן וטל

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

"החלטתי ללכת על זה, עד הסוף..."

יונתן: חבר שלי שכנע אותי להוריד את שליש, תמיד התנגדתי לאפליקציות של הכרויות, ואחרי שהפציר הרבה, הסכמתי. 😅

טל: הורדתי את האפליקציה ביחד עם חברה, בקטע של צחוקים, הייתה הזדמנות להציץ ולראות 😉

יונתן: אם כבר אני רשום, אז החלטתי ללכת על זה, עד הסוף, רכשתי מנוי, אחרי מספר חודשים, קלטתי שמישהי מיוחדת עשתה לי לייק.

סיפור ההיכרות המיוחד של יונתן וטל, 09/07/23 17:05
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

עדיין אין תגובות.