הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

"הפעם החלטתי לעשות מקסימום של השתדלות!"

"תוך כדי ההתכתבות בצ'אט, זיהיתי שאנחנו מאותו אזור, לפי הנוף של הרקע שהיה באחת מהתמונות שלה... היא העבירה לי את המספר וקבענו... זוגיות מגיעה כשרוצים באמת. ברגע שמחליטים לפתוח את הלב ולתת הזדמנות לדברים החשובים באמת."
סיפור ההכרות של נויה ויצחק בשליש גן עדן | פורסם: 13/06/23 13:32

מטורף, תגובה באינסטגרם, פתחה את הלב!!!💖

נרשמתי לאתר שליש גן עדן לפני 6 שנים, הייתי בן 20 והייתי צעיר מדי, לא הרגשתי שזה היה נכון ומתאים לי, יצאתי. 😔

עברו השנים המשכתי בחיים כרגיל, אופטימי, זורם, התבגרתי וחוויתי קשר רציני שנמשך חצי שנה עד שנגמר. הזוגיות לא צלחה, חודשיים שלושה אחרי, החלטתי לחפש שוב ברצינות מישהי מיוחדת לחיים.

נכנסתי שוב, בגיל 25 לאתר שליש גן עדן והפעם החלטתי לעשות מקסימום של השתדלות ולרכוש מנוי. ואז ראיתי אותה, את נויה. 🥰

היא הייתה חדשה, ובדיוק נרשמה, אחרי שגיסתה שיכנעה אותה לנסות, חודש אחרי שעברה פרידה קשה מזוגיות שנמשכה שנה. 

"ההתחלה לא זרמה במיוחד..."

תוך כדי ההתכתבות בצ'אט, זיהיתי שאנחנו מאותו אזור, לפי הנוף של הרקע שהיה באחת מהתמונות שלה. 😅 למעשה אנחנו ממש גרים קרוב אחד לשניה ולא הכרנו לפני כן. היא העבירה לי את המספר וקבענו דייט, ההתחלה לא זרמה במיוחד. 😒

יום אחרי הדייט, היא אמרה לי שזה פחות מתאים ונראה לה וכל אחד המשיך הלאה. אחרי חודש, הגבתי לה על משהו שהעלתה באינסטגרם, מסתבר שזה עורר בה רצון לנסות מחדש.✨ 

היא שיתפה אותי כשיצאנו בזמנו, שלא היה לה מצב רוח, בגלל שהייתה אחרי פרידה והייתה צריכה קצת זמן לעצמה. ואז בהדרגה, התחלנו שוב לצאת ולהכיר, באופן ספונטני ופשוט זרמנו והרגשנו שמצאנו אחד את השניה. 

בינואר האחרון, 10 חודשים אחרי שהכרנו, התחתנו. 🥳 

"זוגיות מגיעה כשרוצים באמת."

תודה לה' ולאתר שליש גן עדן, זכיתי באישה טובה, זכיתי בבניית בית בזכותכם.🏡 

תמשיכו בעשייה המדהימה שלכם, באפליקציה שלכם מתחתנים ומוצאים אהבה ויוצרים חיים יחד!❤️

ולכל מי שנמצא באתר, זוגיות מגיעה כשרוצים באמת. ברגע שמחליטים לפתוח את הלב ולתת הזדמנות לדברים החשובים באמת. 😊

לא לבוא בדרישות וציפיות, כלפי הצד השני, לתת מרחב ואמון כדי להכיר. לבוא בפשטות, להיות אמיתיים ולכבד. ואם אתם מרגישים שיש ביניכם ווייב טוב, לזרום וזה כבר יבוא.😉

בהצלחה לכולם.🙏🏻

נויה ויצחק.

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

מטורף, תגובה באינסטגרם, פתחה את הלב!!!💖

נרשמתי לאתר שליש גן עדן לפני 6 שנים, הייתי בן 20 והייתי צעיר מדי, לא הרגשתי שזה היה נכון ומתאים לי, יצאתי. 😔

עברו השנים המשכתי בחיים כרגיל, אופטימי, זורם, התבגרתי וחוויתי קשר רציני שנמשך חצי שנה עד שנגמר. הזוגיות לא צלחה, חודשיים שלושה אחרי, החלטתי לחפש שוב ברצינות מישהי מיוחדת לחיים.

נכנסתי שוב, בגיל 25 לאתר שליש גן עדן והפעם החלטתי לעשות מקסימום של השתדלות ולרכוש מנוי. ואז ראיתי אותה, את נויה. 🥰

היא הייתה חדשה, ובדיוק נרשמה, אחרי שגיסתה שיכנעה אותה לנסות, חודש אחרי שעברה פרידה קשה מזוגיות שנמשכה שנה. 

"ההתחלה לא זרמה במיוחד..."

תוך כדי ההתכתבות בצ'אט, זיהיתי שאנחנו מאותו אזור, לפי הנוף של הרקע שהיה באחת מהתמונות שלה. 😅 למעשה אנחנו ממש גרים קרוב אחד לשניה ולא הכרנו לפני כן. היא העבירה לי את המספר וקבענו דייט, ההתחלה לא זרמה במיוחד. 😒

סיפור ההכרות של נויה ויצחק בשליש גן עדן, 13/06/23 13:32
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

הרבה מזל טוב 🙏🙏🙏

! דווח למנהל האתר

כל ההצלחות

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר

מזל טוב עם הרבה אהבה ושמחה תמיד 

! דווח למנהל האתר

מזל טוב אלופים 

! דווח למנהל האתר

ממש מרגש וטוב לשמוע. מחזק! שיהיה לכם המון מזל טוב!

! דווח למנהל האתר

שיהיה להם הרבה הרבה מזל טוב ובהצלחה לכולנו

! דווח למנהל האתר

מזל טוב שיהיה לכם אושר, ועושר, והרבה הצלחה באשר תפנו . 

! דווח למנהל האתר