הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

הרגשנו שזכינו בלוטו!!!🔥

"אור בגיל 20 עשתה עלייה לישראל, לנתניה ואני מגיע מבאר שבע... חשבנו שנכנסנו לאפליקציית הכרויות ואין סיכוי שיצא משם משהו... עד לרגע שבו פגשנו אחד את השנייה באפליקצייה... הרגשנו שזכינו בלוטו..."  
הקסם המיוחד של אור ואריאל בשליש גן עדן | פורסם: 08/06/23 14:49

"וזה היה שווה את כל הדרך.. 😅" 

חשבנו שנכנסנו לאפליקציית הכרויות ואין סיכוי שיצא משם משהו, שאולי יהיו בחורים ובחורות לא רלוונטים עבורינו, בזבוז של זמן, אנרגייה כסף. 

וככה גם אנחנו חשבנו עד לרגע שבו פגשנו אחד את השנייה באפליקצייה שלכם, וזה היה שווה את כל הדרך לשם. 😅 

באותו ערב שהכרנו, קבענו להיפגש כבר למחרת. ולמרות המרחק הגיאוגרפי הגדול ביננו החלטנו לתת לזה צ׳אנס. 

אור מגיל 7 עברה לארצות הברית ובגיל 20 עשתה עלייה לישראל, לנתניה ואני מגיע מבאר שבע. 🐪 

היה חיבור מיידי, מפה לשם הדרך לאירוסין הייתה קצרה.💍

"הרגשנו שזכינו בלוטו.. 🤩"

תודה לה' זכינו להתחתן לפני חודשיים. מתחת לחופה הרגשנו שזכינו בלוטו. 🤩 

לכן, עצה מאיתנו לכל אלו שחשבו להתייאש מלחפש בשליש - תנו לזה זמן. כי זה לוקח זמן, סבלנות, אורך רוח והתמדה. 

לי זה לקח מעל שנה, לאור קצת פחות.. חחח.. 

"אל תוותרו על אהבת חייכם, בסוף מוצאים!" 

כל אלו שלא מתייאשים - מוצאים!🎯 

תודה רבה רבה לצוות שליש גן עדן, על האפליקציה המופלאה שהפגישה ביננו! השמחה שלנו היא השמחה גם שלכם! עוד בית נבנה, שליש גן עדן של אור ואהבה. ✨❤️🙏🏻 

אוהבים אור ואריאל בן לולו ✨

וברכה קטנה מאיתנו, זוג מהמם ויקר שלנו. ❤️

זכינו ללוות ולהכיר אותכם מקרוב ולשמוח בשמחתכם! 

מאחלים לכם שהשמחה של החתונה תמשך לשגרת היום יום, ותהנו ביחד מרגעים פשוטים של חום ובית, אור ושלווה, שביתכם יתרחב ויתמלא בחן, צחוק ואהבה 🥰

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

"וזה היה שווה את כל הדרך.. 😅" 

חשבנו שנכנסנו לאפליקציית הכרויות ואין סיכוי שיצא משם משהו, שאולי יהיו בחורים ובחורות לא רלוונטים עבורינו, בזבוז של זמן, אנרגייה כסף. 

וככה גם אנחנו חשבנו עד לרגע שבו פגשנו אחד את השנייה באפליקצייה שלכם, וזה היה שווה את כל הדרך לשם. 😅 

באותו ערב שהכרנו, קבענו להיפגש כבר למחרת. ולמרות המרחק הגיאוגרפי הגדול ביננו החלטנו לתת לזה צ׳אנס. 

אור מגיל 7 עברה לארצות הברית ובגיל 20 עשתה עלייה לישראל, לנתניה ואני מגיע מבאר שבע. 🐪 

היה חיבור מיידי, מפה לשם הדרך לאירוסין הייתה קצרה.💍

הקסם המיוחד של אור ואריאל בשליש גן עדן, 08/06/23 14:49
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

מזל טוב, בהצלחה, אושר ובריאות:)

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר

מזל טוב ענקי. שיהיה לכם בניין עדי עדד

! דווח למנהל האתר

מזל טובheart