הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

"את פשוט בררנית..."😳

"ואני יוצאת לדייטים, וכמעט כל דייט מסתיים, אחרי פגישה אחת, הרגשתי שכבר אין לי כוחות, עייפתי... בניגוד לכל הפעמים, הפעם היא פנתה אליי ודיברה איתי על זה בצורה מאוד בוטה וישירה. הייתי בהלם, היא אמרה לי שאני מאוד בררנית..."
סיפור ההיכרות המיוחד של אור ואדווה בשליש גן עדן | פורסם: 17/05/23 18:46

"בשלב מסוים הפסקתי לספור את כמות הדייטים"

הייתי המון שנים באפליקציה שליש גן עדן ונפגשתי עם לא מעט בחורים, כבר בשלב מסוים הפסקתי לספור את כמות הדייטים. 😖 

התקופות שהייתי באתר היו תקופות קשות ולא פשוטות בכלל מבחינה נפשית, אפילו פעמיים לאורך השנים פניתי למערכת וביקשתי הסרה מהאתר, כי האתר עורר בי המון סטרס ולחץ.😫

עם השנים, אני רואה ושמה לב שכמעט כולן מתחתנות, ורק אני מוצאת את עצמי לבד במערכה, שנה ועוד שנה. 😔

"הרגשתי שכבר אין לי כוחות, עייפתי."

ואני יוצאת לדייטים, וכמעט כל דייט מסתיים, אחרי פגישה אחת, הרגשתי שכבר אין לי כוחות, עייפתי.

ואז באותה שנה שזכיתי לישועה והכרתי את בעלי, זה קרה, השינוי שאליו ייחלתי. בתחילת שנה, בתקופת החגים התארחה אצלינו דודה שלי, שלרוב לא מביעה את דעתה על חיי הרווקות שלי. ובניגוד לכל הפעמים, הפעם היא פנתה אליי ודיברה איתי על זה בצורה מאוד בוטה וישירה.

"את פשוט בררנית..."😳

הייתי בהלם, היא אמרה לי שאני מאוד בררנית, וכדאי להתחיל ליזום דברים ולקחת אחראיות ויותר לזרום על מנת באמת למצוא.

אחרי השיחה החלטתי להירשם שוב לאתר ולרכוש מנוי, על מנת לפתוח לעצמי יותר אפשרויות, ולנסות ליזום ולהתחיל קשר. ❤️

הייתי רואה במסך הבית כל מיני פרופילים וכל הזמן ראיתי את אותם גברים, לא ידעתי כל כך לתפעל את האתר בחיפושים וסינונים, ואז במקרה, בהשגחה מכוונת, פתאום קלטתי פרופיל חדש, ראיתי את אור, בחור פשוט, צנוע עם לב טוב.

הייתה לי הרגשה ממש טובה, עשיתי לו לייק, והוא ראה וכתב לי בחזרה, הייתה זרימה ורוגע, משהו שהרבה זמן לא חוויתי.😅

"בסופו של דבר, הכל מדויק ומגיע בדיוק באותו הזמן שצריך להגיע."

הכרתי אותו באפריל, בתקופה שלפני הסגר שהיה לקראת פסח, הייתה שנה מורכבת מצד הקורונה ודווקא כשהמציאות הטבעית לא התנהלה בחוץ כרגיל, אנחנו חווינו בפנים התחלה של חיבור מדהים שרק הוסיף המשיך והתפתח.🥰

אחרי שלושה חודשים הוא הציע לי נישואין ו- 3 חודשים אחרי ההצעה, התחתנו מוקפים במשפחה וחברים טובים. 🎉🎊

היום ב"ה אנחנו נשואים כבר שנה וחצי, זכינו לילדה מדהימה שרוווים ממנה נחת ואושר. ☺️

הייתה לנו דרך שונה בהיכרות, אני הייתי המון שנים באתר ואור ממש מעט זמן, אנחנו תמיד צוחקים על זה שכל אחד עבר מסלול אחר, אבל בסופו של דבר, הכל מדויק ומגיע בדיוק באותו הזמן שצריך להגיע.

וזה המקום להודות לה', שפתח לי את הלב לנסות מחדש, ועל אף כל הכאב והקושי והצער בדרך, לא עזב אותי מלחדול להאמין.

ולצוות שליש גן עדן על כל עבודת הקודש שאתם עוסקים בה יום יום, וזוכים לראות עשרות אלפי זוגות שיוצאים תחת ידכם, תבורכו ותמשיכו לעשות חיל! 🏡

"שינוי מתחולל מבפנים!"

לכל מי שנמצא באתר, שינוי מתחולל מבפנים, ביכולת שלכם לרצות, ליזום ולעשות. אל תחכו, שזה יגיע, תייצרו פרופיל, תשקיעו, תפנו ובעיקר תשחררו סטרס ולחץ כדי לפנות מקום אמיתי ללב, לחיבור אמיתי שבעזרת ה' יבוא. 😍

בהצלחה לכולם🙏

אוהבים אור ואדווה.

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

"בשלב מסוים הפסקתי לספור את כמות הדייטים"

הייתי המון שנים באפליקציה שליש גן עדן ונפגשתי עם לא מעט בחורים, כבר בשלב מסוים הפסקתי לספור את כמות הדייטים. 😖 

התקופות שהייתי באתר היו תקופות קשות ולא פשוטות בכלל מבחינה נפשית, אפילו פעמיים לאורך השנים פניתי למערכת וביקשתי הסרה מהאתר, כי האתר עורר בי המון סטרס ולחץ.😫

עם השנים, אני רואה ושמה לב שכמעט כולן מתחתנות, ורק אני מוצאת את עצמי לבד במערכה, שנה ועוד שנה. 😔

"הרגשתי שכבר אין לי כוחות, עייפתי."

ואני יוצאת לדייטים, וכמעט כל דייט מסתיים, אחרי פגישה אחת, הרגשתי שכבר אין לי כוחות, עייפתי.

ואז באותה שנה שזכיתי לישועה והכרתי את בעלי, זה קרה, השינוי שאליו ייחלתי. בתחילת שנה, בתקופת החגים התארחה אצלינו דודה שלי, שלרוב לא מביעה את דעתה על חיי הרווקות שלי. ובניגוד לכל הפעמים, הפעם היא פנתה אליי ודיברה איתי על זה בצורה מאוד בוטה וישירה.

"את פשוט בררנית..."😳

הייתי בהלם, היא אמרה לי שאני מאוד בררנית, וכדאי להתחיל ליזום דברים ולקחת אחראיות ויותר לזרום על מנת באמת למצוא.

אחרי השיחה החלטתי להירשם שוב לאתר ולרכוש מנוי, על מנת לפתוח לעצמי יותר אפשרויות, ולנסות ליזום ולהתחיל קשר. ❤️

סיפור ההיכרות המיוחד של אור ואדווה בשליש גן עדן, 17/05/23 18:46
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

אהבתי, מאוד מעודד,נותן תקווה ,תודה

! דווח למנהל האתר

ממש יפה לקחת אחריות בנות

! דווח למנהל האתר

סיפור מרגש ואופטימי, תמיד צריך לשמור על תקווה. מאחלת לכם חיי אושר, אהבה ושמחה!

! דווח למנהל האתר

מרגש ממש הלוואי על עולם עוד השנה ורק בשמחות, מדהימים, צריך באמת ללמוד לתת צ'אנס ,זה לא פשוט 

! דווח למנהל האתר

כולם*

! דווח למנהל האתר

בהצליה,אולי גם אני בררנית ברמה כזאת שאפילו מנוי אין לי

! דווח למנהל האתר

בהצלחה***

! דווח למנהל האתר

יפה מאוד מרגש חיים טובים ומאושרים 🌺💜

! דווח למנהל האתר

המון מזל טוב והצלחה

שפע של בריאות ואושר

והעיקר שתיהנו מהדרך

! דווח למנהל האתר

אין קשר בין בררנות לבין לקיחת יוזמה. כל הכבוד שתפסת יוזמה. הרבה אושר ובריאות. 

! דווח למנהל האתר

מזל טוב וכל הברכות!

! דווח למנהל האתר

ב"ה בברכה לבניין עדי עדוכן לכל הרווקים והרווקות

! דווח למנהל האתר

יםה

! דווח למנהל האתר

שיגיע אחד הנכון

! דווח למנהל האתר

וואוו מהמם.. ממש מזדהה, מאחלת שיגיע האחד ואכיר את בעלי

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר

חבל שנשים לא מנסות אפילו פגישה שתיים ישר שללות

! דווח למנהל האתר

מזל טוב והרבה נחת 

! דווח למנהל האתר

מזל טוב ,

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר

קודם כל מזל טוב ענק ורק נחת וטוב!!

כל כך מזדהה אתך נמצא פה באתר מ2016+- לצערי ולשמחתי כי מה ששלך ואומר תודה על מה ששיש וכשבורא עולם ירצה שזה יגיע זה יגיע הכי שיש!!!

והלוואי וכל הבנות יקראו את הפוסט ובאמת ילמדו לא להיות ברנניות מדיי או לפסול/לשלול בו בזמן שעוד לא הכירה או קטלגה אותו מתמונה או דומה לזה..

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

טוב להשמיע את הדברים 

שנצא לדייטים ולא יגמר בצפייה בלבד או במלא התלבטויות 

צריך לשחרר כמו שאמרה הדודה😀

! דווח למנהל האתר

מהממים מזל טוב ❤️

! דווח למנהל האתר

איזה כיף לקרוא ולהינות. חיים מאושרים לכם 

! דווח למנהל האתר

תודה על השיתוף המרגש!! מזל טוב, הצלחה ונחת❣️

! דווח למנהל האתר

וואוו איזה מרגש, מזדהה איתך לגביי הזמן גן אני כמה שנים באתר ואנחנו מתבגרים 😜 אבל אף פעם לא חדלתי להאמין שה' עזר עוזר ויעזור לכל הפנויים והפנויות וגם לי בינהם.שנזכה להקים בית בלב שמח ואוהב כולנו פה.אמן 🙏🙏🙏 ושננצח במלחמה!

! דווח למנהל האתר

מזל טוב לכם 

! דווח למנהל האתר

🫶🫶 שתזכו לילדים גדולים בתורה מזל טוב

! דווח למנהל האתר

שוב , בני 20+ ,,שאולי היו בררניים בגיל 19 ושוב,סיפורים מלפני שנים , אין שום דבר עכשווי וגם אם כן זה 1 או 2.

! דווח למנהל האתר

מהמם המון אושר ונחת 🙏🥰

! דווח למנהל האתר

מזל   טוב

! דווח למנהל האתר

מזל טוב הרבה אושר הכל ממנו ישתבח בורא עולם המזג זיווגים אני יש לי מסר לכל הנשים הבררניות תלמדו לתת צאנס לעוד גברים גם אם בהתחלה לא נירא לכם היא אפשר לדעת אם הוא הזיווג שלכם לצאת מהקטע של האגו ולהגיד פחות מתאים הוא שלא נירא לי שאתה תתאים לי בגלל תמונה שלא מצא חן בעיינכם בנות תתעררו הזמן רץ וחבל שיש הרבה רווקים ורווקות למשל דוגמא עליי אני גם נמצא הרבה זמן באתר וכמעט כל יום אני גם מנסה את מזלי אבל לשווא בגלל כינרא הבררניות כמו שרובכם אמרתם פה אבל אין יואש כלל אמר נחמן מאומן אני ימשיך עד למיצאת הזיווג שלי אולי בשנה הקרובה בעזרת השם תנו צאנס בנות תשיארו את האגו והבררניות בצד בהצלחה והמון מזל טוב לזוג המדהים הזה ❣️❣️

! דווח למנהל האתר

שיהיה במזל טוב,ופרנסה בשפע רב מאד ללא הפסק  ומאד מתרגש מהתינוקת החמודהheartשתיזכו לגדלה למצוות לחופה ולמעשים טובים

! דווח למנהל האתר

שלום רב למערכת האתר כול הנשים בשליש גן עדן ושבעת ברכות לא רציניות   תודה גדי סבגי 

! דווח למנהל האתר

וואוו מזל טוב אדווה ואור!!!

סיפור מרגש ומעניק תיקווה,מלמד על הא ו ר שמגיע אחרי עבודה פנימית,כמו ה א ד ו ו ה של המיים שמתחילה ממעגל פנימי....אתם זוג מקסים ויהי רצון שיהיו לכם חיים מאושרים ובניין עדי עד.

בתפילה להשבת החטופים וכל חיילינו לשלום.תודה על הסיפור המחזק.

! דווח למנהל האתר

💥💥💥שום דבר לא מרגש כאן כלל ועיקר❗אילו כולם היו יודעים להפסיק להיות 👈בררנים👉 אז לא היה שום פלא וכולם היו כבר נשואים. לא הבא בתור או הכרטיס הבא זה יהיה טוב , אלא השנה הבאה וכך טסים וחולפות להן השנים... בגשמיות צריך לוותר ולא ברוחניות... ולהפסיק לחיות בדמיון❗תדביקו את דבריי על לוח ליבכם ואז תהיינה הצלחה💥💥💥

! דווח למנהל האתר

וואוו מדהים!

המון מזל טוב והצלחה

שפע של בריאות ואושר

והעיקר שתיהנו מהדרך

! דווח למנהל האתר