הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

שרשרת מטורפת של היכרויות!! 😱

"וואוו, אמאל'ה זה פשוט מטורף, חברה שלי לא ויתרה לי... אחרי שהתחתנה דרך שליש גן עדן, היא רשמה אותי, וגם אני התחתנתי!!! ובדיוק שנה אחרי, גם אחי מתחתן דרכיכם!!! ואז בת דודה ועוד דודה שלי!!!"
הודיה, אחיה, בת דודה שלה, דודה שלה, וכמובן החברה שהמליצה! פשוט מטורף | פורסם: 01/05/23 16:57

וואוו, אמאל'ה זה פשוט מטורף, חברה שלי לא ויתרה לי 🥰 אחרי שהתחתנה דרך שליש גן עדן, היא רשמה אותי, וגם אני התחתנתי!!! 🤩 ובדיוק שנה אחרי, גם אחי מתחתן דרכיכם!!! 🥳 ואז בת דודה ועוד דודה שלי!!! 😱 

תודה לה', שליש גן עדן כבר אמרתי 😅

הייתי סטודנטית במכללת חמדת הדרום שהיא בשדות נגב, ליד נתיבות. 

תוך כדי הלימודים שמעתי באופן אישי ממלא בנות שלמדו איתי שרשומות באתר והרבה מהן גם התחתנו דרך שליש. 😊

אחת מהן, היא חברה ממש טובה שלי, שלמדה איתי אז בזמנו והיא בעצמה גם נרשמה והתחתנה דרך שליש גן עדן. הסיפור שלהם מופיע באתר 😅 

"תקשיבי, את חייבת להיכנס!!!" 

כל יום, היא הכריחה אותי להירשם לאתר, הייתה אומרת לי: תקשיבי, את חייבת להיכנס!!!

וכל פעם עניתי לה בתירוצים אחרים, שלא מתאים לי, שאני לא בנויה לחיפוש דרך אתר הכרויות ולא באמת מאמינה שאפשר להכיר באופן הזה. 🤦🏻‍♀️ 

היא לא הקשיבה לי והחליטה לרשום אותי בעצמה, מפה לשם, התחלתי להכנס רק כדי לראות במה מדובר, איפה כולן נמצאות. 😅  לא ראיתי בחורים שמצאו חן בעיני ולא ראיתי בחורים בסגנון שלי, אז הפסקתי להכנס.

יום אחד, קיבלתי הודעה מבחור בשם אלעזר, שהוא ב"ה בעלי כיום. 😅 קיבלתי התראות, רציתי להעלים את ההתראה, אבל בטעות נכנסתי לפרופיל שלו ולחלונית הצ'אט, מבלי ששמתי לב. ואז, אמרתי לעצמי: "טוב, כנראה זה משמיים, ננסה לראות מי זה, אם כבר אני כאן."

"היה ברור לי... זה לא מתאים ולא יעבוד!"

התחלתי לדבר איתו וראיתי שהוא לבוש שחור לבן עם כיפה שחורה, ואני דתיה, יותר קשורה לזרם של הכיפות הסרוגות, מה הקשר בינינו בכלל? די היה ברור לי, שאנחנו לא באותו רמה וסגנון דתי, זה לא מתאים ולא יעבוד! 😔 

הוא ענה לי שהוא בא מאוד צבעוני וראש פתוח, ביקש ממני: רק בואי ננסה להפגש ולראות. ואז החלטתי לשחרר, העברתי לו את מספר הנייד.

בפגישה הראשונה, שנפגשנו פנים מול פנים, כל הספקות התבהרו בבת אחת ונמסו בחיוך וחום, הרגשנו יחד, בחיבור הדדי, שמצאנו אחד את השניה. תוך שנה התארסנו והתחתנו והיום ב"ה אנחנו נשואים כבר 4 שנים ויש לנו 2 בנים מתוקים. 🙏🏻

ובדיוק שנה אחרי החתונה, יום אחרי התאריך שלנו, בהשגחה מדויקת ומדהימה, תקשיבו טוב, גם אחי מתחתן דרכיכםעמרם וספיר עטייה, וגם הסיפור שלהם מופיע באתר 😅

שליש גן עדן לפחות 4 פעמים! 

מטורף, תודה לה' שזכינו, אנחנו 2 אחים שהכירו באתר והתחתנו בדיוק שנה אחרי. ואחרי זה גם בת דודה שלי התחתנה דרכיכם וגם דודה שלי אתי🤭

אין ספק שמשפחת עטייה, זכתה בשליש גן עדן לפחות 4 פעמים. 😂

"פנים מול פנים, זה נראה אחרת."

תודה לך ה' שדאגת לי מקרוב ושלחת לי חברה טובה שדרבנה אותי לנסות.🙏🏻 

ולכל מי שעוד מחפש, תנסו לבוא עם ראש פתוח, ולהפגש. פנים מול פנים, זה נראה אחרת, זה מקדם ומאיץ תהליכים ומשדר רצינות.

בהצלחה לכולם!

אוהבים - אלעזר והודיה ❤️

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

וואוו, אמאל'ה זה פשוט מטורף, חברה שלי לא ויתרה לי 🥰 אחרי שהתחתנה דרך שליש גן עדן, היא רשמה אותי, וגם אני התחתנתי!!! 🤩 ובדיוק שנה אחרי, גם אחי מתחתן דרכיכם!!! 🥳 ואז בת דודה ועוד דודה שלי!!! 😱 

תודה לה', שליש גן עדן כבר אמרתי 😅

הייתי סטודנטית במכללת חמדת הדרום שהיא בשדות נגב, ליד נתיבות. 

תוך כדי הלימודים שמעתי באופן אישי ממלא בנות שלמדו איתי שרשומות באתר והרבה מהן גם התחתנו דרך שליש. 😊

אחת מהן, היא חברה ממש טובה שלי, שלמדה איתי אז בזמנו והיא בעצמה גם נרשמה והתחתנה דרך שליש גן עדן. הסיפור שלהם מופיע באתר 😅 

"תקשיבי, את חייבת להיכנס!!!" 

כל יום, היא הכריחה אותי להירשם לאתר, הייתה אומרת לי: תקשיבי, את חייבת להיכנס!!!

וכל פעם עניתי לה בתירוצים אחרים, שלא מתאים לי, שאני לא בנויה לחיפוש דרך אתר הכרויות ולא באמת מאמינה שאפשר להכיר באופן הזה. 🤦🏻‍♀️ 

היא לא הקשיבה לי והחליטה לרשום אותי בעצמה, מפה לשם, התחלתי להכנס רק כדי לראות במה מדובר, איפה כולן נמצאות. 😅  לא ראיתי בחורים שמצאו חן בעיני ולא ראיתי בחורים בסגנון שלי, אז הפסקתי להכנס.

יום אחד, קיבלתי הודעה מבחור בשם אלעזר, שהוא ב"ה בעלי כיום. 😅 קיבלתי התראות, רציתי להעלים את ההתראה, אבל בטעות נכנסתי לפרופיל שלו ולחלונית הצ'אט, מבלי ששמתי לב. ואז, אמרתי לעצמי: "טוב, כנראה זה משמיים, ננסה לראות מי זה, אם כבר אני כאן."

"היה ברור לי... זה לא מתאים ולא יעבוד!"

התחלתי לדבר איתו וראיתי שהוא לבוש שחור לבן עם כיפה שחורה, ואני דתיה, יותר קשורה לזרם של הכיפות הסרוגות, מה הקשר בינינו בכלל? די היה ברור לי, שאנחנו לא באותו רמה וסגנון דתי, זה לא מתאים ולא יעבוד! 😔 

הוא ענה לי שהוא בא מאוד צבעוני וראש פתוח, ביקש ממני: רק בואי ננסה להפגש ולראות. ואז החלטתי לשחרר, העברתי לו את מספר הנייד.

בפגישה הראשונה, שנפגשנו פנים מול פנים, כל הספקות התבהרו בבת אחת ונמסו בחיוך וחום, הרגשנו יחד, בחיבור הדדי, שמצאנו אחד את השניה. תוך שנה התארסנו והתחתנו והיום ב"ה אנחנו נשואים כבר 4 שנים ויש לנו 2 בנים מתוקים. 🙏🏻

ובדיוק שנה אחרי החתונה, יום אחרי התאריך שלנו, בהשגחה מדויקת ומדהימה, תקשיבו טוב, גם אחי מתחתן דרכיכםעמרם וספיר עטייה, וגם הסיפור שלהם מופיע באתר 😅

הודיה, אחיה, בת דודה שלה, דודה שלה, וכמובן החברה שהמליצה! פשוט מטורף, 01/05/23 16:57
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

יאללה מי רוצה להכיר אותי אני פנוי. יש ערב היכרויות מתישהו בקרוב?

! דווח למנהל האתר

בהצלחה לכם זוגות מאושרים!!!

מזל טוב, רק נחת, אושר ובשורות טובות, שמרו על עצמכם!!!

! דווח למנהל האתר

וואו איזה כיף לשמוע!

בהצלחה!!

שרק ירבו שמחות בישראל!

! דווח למנהל האתר

ירבו שמחות, בקרוב אצל כולנו...

ועכשיו מבצע: חתן בהזדמנות! פרטים אצלי😃

! דווח למנהל האתר

מזל טוב,

שיהיה בניין עדי עד.

! דווח למנהל האתר

מזל טוב. הרבה  בריאות ואושר.