הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

"וואלה הופתעתי!"

"אחרי ששלושת האחיינים שלי התחתנו דרככם, ובעקבותיהם נכנסתי - ווואלה הופתעתי... אין עליכם בעולם, מציעה לכל מי שמחפש להיכנס..."  
גם אתי ניסתה את מזלה והופתעה לטובה.. והיום היא הפכה לממליצה בעצמה! | פורסם: 01/05/23 15:34

"וואלה הופתעתי!" 🙈

אין עליכם בעולם, שליש גן עדן!!! 🥰 מציעה לכל מי שמחפש להיכנס... ❤️

אחרי ששלושת האחיינים שלי התחתנו דרככם, ובעקבותיהם נכנסתי - ווואלה הופתעתי. 

הסיפור שלי מתחיל לפני כשלוש שנים נכנסתי לאתר שליש גן עדן בחיפוש אחר פרק ב' והאמת שלא חשבתי ושיערתי לעצמי עד כמה ישתנו חיי. 🙃 לצערי, ההתחלה הייתה ממש מאכזבת, יצאתי וחוויתי דייטים שלא ראיתי בהם טיפת התאמה ופונטציאל. ובכל זאת המשכתי לנסות להכיר ולצאת. במשך הזמן, עברתי רגעים לא פשוטים, של כאב וצער, שהחלטתי כמה פעמים לצאת ולהתנתק מהאתר ולחזור כשהלב ירגיש מוכן. ❤️

"סבלנות והשתדלות..."

לא יודעת להסביר, איך כמה ולמה, אבל משהו הרגיש בלב, שזה בעזרת ה' יגיע ויבוא מהאתר הזה, רק סבלנות והשתדלות! 

רגע לפני שהצטלבו דרכינו באתר, עברה עליי ועל בעלי שבת לא שגרתית ומלאת אכזבות. 😔 ומבלי שהכרנו וידענו אחד על השנייה, התפללנו כל השבת שבזכות הכאב והצער הזה שנזכה כבר השבוע להכיר. 🥂

"החיוך חזר אלי... ☺️"

בהתחלה התכתבנו בהודעות השתדלות, עד שבעלי החליט לרכוש מנוי ולפנות אליי.

אני הייתי הראשונה שקיבלה ממנו הודעה אחרי שרכש ומשם המשכנו לפייסבוק ומאז אותו הרגע השתנו חיי, החיוך חזר אלי. ☺️לאחר שלושה חודשים של חברות מלאה בשמחה, צחוק ואהבה התחתנתי עם אהבת חיי, עם שלומי. 👩‍❤️‍👨

וזה המקום להודות בראש ובראשונה לבורא עולם🙏🏻, שהרים אותנו מרגעים קשים ולא נתן לנו לוותר ולהישבר.

ולשליחים שלו- שליש גן עדן. שבזכותם, מצאנו את החצי השני, את הנשמה שמשלימה אותנו.

ולכל מי שעדיין מחפש וטרם מצא, אל תתייאשו, כל דבר מגיע בעיתו ובזמנו.

תמשיכו לנסות ולא לוותר, להתפלל, לבקש ועוד קצת להשתדל.

בהצלחה לכולם-

שלומי ואתי 🙏🏻❤️ 

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

"וואלה הופתעתי!" 🙈

אין עליכם בעולם, שליש גן עדן!!! 🥰 מציעה לכל מי שמחפש להיכנס... ❤️

אחרי ששלושת האחיינים שלי התחתנו דרככם, ובעקבותיהם נכנסתי - ווואלה הופתעתי. 

הסיפור שלי מתחיל לפני כשלוש שנים נכנסתי לאתר שליש גן עדן בחיפוש אחר פרק ב' והאמת שלא חשבתי ושיערתי לעצמי עד כמה ישתנו חיי. 🙃 לצערי, ההתחלה הייתה ממש מאכזבת, יצאתי וחוויתי דייטים שלא ראיתי בהם טיפת התאמה ופונטציאל. ובכל זאת המשכתי לנסות להכיר ולצאת. במשך הזמן, עברתי רגעים לא פשוטים, של כאב וצער, שהחלטתי כמה פעמים לצאת ולהתנתק מהאתר ולחזור כשהלב ירגיש מוכן. ❤️

"סבלנות והשתדלות..."

לא יודעת להסביר, איך כמה ולמה, אבל משהו הרגיש בלב, שזה בעזרת ה' יגיע ויבוא מהאתר הזה, רק סבלנות והשתדלות! 

רגע לפני שהצטלבו דרכינו באתר, עברה עליי ועל בעלי שבת לא שגרתית ומלאת אכזבות. 😔 ומבלי שהכרנו וידענו אחד על השנייה, התפללנו כל השבת שבזכות הכאב והצער הזה שנזכה כבר השבוע להכיר. 🥂

גם אתי ניסתה את מזלה והופתעה לטובה.. והיום היא הפכה לממליצה בעצמה!, 01/05/23 15:34
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

מקסים איזה חמודים אתם תמשיכו לחיות באושר ובריאות ושיהא הבנין עדי עד בע"ה 

! דווח למנהל האתר