אלינוי בחיים לא שיערה שתהיה אחת מסיפורי ההצלחה!!!🤩
"אז אני הייתי מאלה שתמיד ממליצה לחברות על השליש, הכרתי כמה זוגות שהתחתנו משם, אבל בחיים לא שיערתי לעצמי שבסוף גם אני אהיה אחת מסיפורי ההצלחה של שליש גן עדן.🤭
"החלטתי שאני עושה את ההשתדלות שלי"
הכל התחיל לפני כשנה וחצי, התגרשתי ואחרי אין ספור פעמיים שאני זו שהייתה בצד השני, החלטתי לפתוח כרטיס בשליש - היו כמה דייטים פחות מוצלחים, הקפאתי מנוי, חזרתי לשליש ושוב הקפאתי. 😅
החלטתי שאני עושה את ההשתדלות שלי וחזרתי לשליש ופתאום ראיתי הודעה שכנראה התפספסה ועבר חודש מאז - שלחתי לבחור היי והסברתי שפיספסתי את ההודעה.🙃
מסתבר שהבחור זיהה אותי כי למדנו במכללה ביחד בעבר, קבענו להיפגש כבר באותו יום ומשם הכל היסטוריה. 😍

הגאולה הפרטית שלנו הגיעה!
ב"ה זכינו לעמוד תחת חופה וקידושין בראש חודש ניסן, שהוא חודש הגאולה, בו נגאלנו ממצרים.
הגאולה הפרטית שלנו הגיעה וזכיתי בזוגיות הכי מדהימה שיש! 👩❤️👨
"ניסים קורים הכל עוד אפשרי..."
לא להתייאש, לפעמים הזיווג מתפספס אבל יש המון דרכים לפגוש בו שוב.
תודה לבורא עולם שדאג להפגיש בינינו שוב דרך האתר.🙏🏻
תודה רבה לשליש גן עדן על החיבור המדהים הזה שיכולנו רק לחלום עליו ועל ההזדמנות השנייה שבה זכינו להכיר במציאות ולהיפגש.🥂
בהצלחה לכולם, אוהבים המון❤️
אלעד ואלינוי נובינן

אלינוי בחיים לא שיערה שתהיה אחת מסיפורי ההצלחה!!!🤩
"אז אני הייתי מאלה שתמיד ממליצה לחברות על השליש, הכרתי כמה זוגות שהתחתנו משם, אבל בחיים לא שיערתי לעצמי שבסוף גם אני אהיה אחת מסיפורי ההצלחה של שליש גן עדן.🤭
"החלטתי שאני עושה את ההשתדלות שלי"
הכל התחיל לפני כשנה וחצי, התגרשתי ואחרי אין ספור פעמיים שאני זו שהייתה בצד השני, החלטתי לפתוח כרטיס בשליש - היו כמה דייטים פחות מוצלחים, הקפאתי מנוי, חזרתי לשליש ושוב הקפאתי. 😅
החלטתי שאני עושה את ההשתדלות שלי וחזרתי לשליש ופתאום ראיתי הודעה שכנראה התפספסה ועבר חודש מאז - שלחתי לבחור היי והסברתי שפיספסתי את ההודעה.🙃
מסתבר שהבחור זיהה אותי כי למדנו במכללה ביחד בעבר, קבענו להיפגש כבר באותו יום ומשם הכל היסטוריה. 😍
אלינוי בחיים לא שיערה שתהיה עוד אחת מסיפורי ההצלחה של שליש גן עדן, 19/04/23 18:20
מזל טוב אני מאוד שמח לראות את האושר והשמחה בניכם. בהצלחה בכל העניינים הרוחניים והגשמיים. תזכו לבן זכר עוד השנה בע״ה. שתחיו את שארית חייכם בלי דאגות בלב שמח ומחובר!