הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

מ-ט-ו-ר-ף 🤩 המליצה לחברות וזכתה בעצמה!

"הכל התחיל לפני כשנה וחצי... החלטתי שאני עושה את ההשתדלות שלי!... אני הייתי מאלה שתמיד ממליצה לחברות על השליש, הכרתי כמה זוגות שהתחתנו משם, אבל בחיים לא שיערתי לעצמי שבסוף גם אני אהיה אחת מסיפורי ההצלחה של שליש גן עדן..."
אלינוי בחיים לא שיערה שתהיה עוד אחת מסיפורי ההצלחה של שליש גן עדן | פורסם: 19/04/23 18:20

אלינוי בחיים לא שיערה שתהיה אחת מסיפורי ההצלחה!!!🤩

"אז אני הייתי מאלה שתמיד ממליצה לחברות על השליש, הכרתי כמה זוגות שהתחתנו משם, אבל בחיים לא שיערתי לעצמי שבסוף גם אני אהיה אחת מסיפורי ההצלחה של שליש גן עדן.🤭

"החלטתי שאני עושה את ההשתדלות שלי" 

הכל התחיל לפני כשנה וחצי, התגרשתי ואחרי אין ספור פעמיים שאני זו שהייתה בצד השני, החלטתי לפתוח כרטיס בשליש - היו כמה דייטים פחות מוצלחים, הקפאתי מנוי, חזרתי לשליש ושוב הקפאתי. 😅

החלטתי שאני עושה את ההשתדלות שלי וחזרתי לשליש ופתאום ראיתי הודעה שכנראה התפספסה ועבר חודש מאז - שלחתי לבחור היי והסברתי שפיספסתי את ההודעה.🙃

מסתבר שהבחור זיהה אותי כי למדנו במכללה ביחד בעבר, קבענו להיפגש כבר באותו יום ומשם הכל היסטוריה. 😍

הגאולה הפרטית שלנו הגיעה!

ב"ה זכינו לעמוד תחת חופה וקידושין בראש חודש ניסן, שהוא חודש הגאולה, בו נגאלנו ממצרים. 

הגאולה הפרטית שלנו הגיעה וזכיתי בזוגיות הכי מדהימה שיש! 👩‍❤️‍👨

"ניסים קורים הכל עוד אפשרי..."

לא להתייאש, לפעמים הזיווג מתפספס אבל יש המון דרכים לפגוש בו שוב. 

תודה לבורא עולם שדאג להפגיש בינינו שוב דרך האתר.🙏🏻

תודה רבה לשליש גן עדן על החיבור המדהים הזה שיכולנו רק לחלום עליו ועל ההזדמנות השנייה שבה זכינו להכיר במציאות ולהיפגש.🥂

בהצלחה לכולם, אוהבים המון❤️

אלעד ואלינוי נובינן

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

אלינוי בחיים לא שיערה שתהיה אחת מסיפורי ההצלחה!!!🤩

"אז אני הייתי מאלה שתמיד ממליצה לחברות על השליש, הכרתי כמה זוגות שהתחתנו משם, אבל בחיים לא שיערתי לעצמי שבסוף גם אני אהיה אחת מסיפורי ההצלחה של שליש גן עדן.🤭

"החלטתי שאני עושה את ההשתדלות שלי" 

הכל התחיל לפני כשנה וחצי, התגרשתי ואחרי אין ספור פעמיים שאני זו שהייתה בצד השני, החלטתי לפתוח כרטיס בשליש - היו כמה דייטים פחות מוצלחים, הקפאתי מנוי, חזרתי לשליש ושוב הקפאתי. 😅

החלטתי שאני עושה את ההשתדלות שלי וחזרתי לשליש ופתאום ראיתי הודעה שכנראה התפספסה ועבר חודש מאז - שלחתי לבחור היי והסברתי שפיספסתי את ההודעה.🙃

מסתבר שהבחור זיהה אותי כי למדנו במכללה ביחד בעבר, קבענו להיפגש כבר באותו יום ומשם הכל היסטוריה. 😍

אלינוי בחיים לא שיערה שתהיה עוד אחת מסיפורי ההצלחה של שליש גן עדן, 19/04/23 18:20
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

כתבה מרגשת, מזל טוב ובהצלחה בחיים החדשים:)🥳

! דווח למנהל האתר

מזל טוב 

! דווח למנהל האתר

מזל טוב והצלחה רבה

! דווח למנהל האתר

מזל טוב 

! דווח למנהל האתר

מזל טוב, בהצלחה

! דווח למנהל האתר

המון מזל טוב אושר ונחת ופרנסה בשפע ושלא יחסר לכם כלום

! דווח למנהל האתר

מזל טוב אני מאוד שמח לראות את האושר והשמחה בניכם. בהצלחה בכל העניינים הרוחניים והגשמיים. תזכו לבן זכר עוד השנה בע״ה. שתחיו את שארית חייכם בלי דאגות בלב שמח ומחובר!

! דווח למנהל האתר

בשעט"ו מזל טוב ובניין עדי עד מתוך בריאות ושמחה.

! דווח למנהל האתר

מזל טוב!!!

! דווח למנהל האתר

וואו  איך אתהם  נראים  מהממים  ביחד 

מזל טוב 

! דווח למנהל האתר

מזל טוב 🙏🏻

! דווח למנהל האתר

המון מזל טוב אושר בנין עדי עד

! דווח למנהל האתר

מזל טוב קולולו

! דווח למנהל האתר