אז איך הכל התחיל?❤️
"הייתי פעילה באפליקציית שליש גן עדן, התכתבתי עם בחורים ויצאתי לדייטים משם. ניסיתי עוד מספר אפליקציות, אבל תמיד האמנתי באפליקציית שליש גן עדן, הרגשתי שהאוכלוסיה בה ברובה מתאימה למגזר הדתי ולרמה הדתית שלי. 😇
את בעלי פנחס הכרתי באפליקציה בשיחה הכי רגילה שיש 😅
התכתבנו בהודעות רגילות של מה נשמע, מאיפה וכו' ומשם המשכנו לטלפון.
פנחס ניסה מספר פעמים לצלצל אליי, אבל במקרה באותו השבוע לא הייתי כל כך זמינה. אבל הוא לא ויתר וצלצל שוב ושוב.🤭
ביום חמישי אחד תוך כדי התארגנות ליציאה החלטתי שאני מקדישה לו זמן בשיחה, על המאמץ והרצון להכיר אותי. דיברנו מעל 20 דקות והייתה שיחה מעולה וזורמת.
ביום שישי הוא צלצל אליי לאחל שבת שלום וחיכה למפגש הראשון שלנו.
היו חששות... אבל נתתי הזדמנות
מהדייט הראשון הרגשתי שיש ביננו חיבור מיוחד, היה זורם וכיף ואמרתי שאני חייבת להמשיך לנסות.
היו חששות כי הוא מהדרום והמשפחה שלי בכלל מהצפון, אבל נתתי הזדמנות והצלחנו להפגש כי אני גרה בשכירות במרכז.😉 הוא השקיע והגיע אליי שוב ושוב והבנתי לאט לאט שמצאתי את האחד שלי.
עוד מעיון ראשוני בכרטיס ראיתי אצלו תכונות טובות ודברים שאני מחפשת בבן זוג, אז הלכתי לפי תחושת הבטן שלי והמשכנו להכיר".😍
פנחס: "משהו בי אמר לי לנסות שוב..."
"השתמשתי באפליקציית שליש גן עדן לסירוגין, הקפאתי והחזרתי את הכרטיס. משהו בי אמר לי לנסות שוב בפעם האחרונה לפני שאני מקפיא שוב את המנוי וסוגר את הכרטיס. 🙃
ואז הכרתי את חגית.
מעיון בכרטיס שלה ישר התרשמתי מהתמונות שלה ומהאישיות שהיא מקרינה. מאוד התחברתי למילים שהיא כתבה בכרטיס והייתי חייב לנסות.
אז שלחתי לה הודעה וכל השאר היסטוריה. 😍
כיום אנחנו נשואים 3 חודשים ברוך ה' ומאוד שמחים.🎉👰♀🤵🏻♂
כמה טיפים מאיתנו:
🔷כל דבר קורה בזמן שלו, לא להתייאש! וזה בסוף מגיע.
🔶לבוא עם ראש פתוח ולתת צ'אנס לאדם. אם משהו בכרטיס שלו.ה תפס אתכם, תנסו לדבר בטלפון ואולי לצאת לפחות לדייט אחד.🥂
🔷לצאת "מהתבניתיות" שאנחנו יודעים בדיוק מה אנחנו מחפשים, ולהיות גמישים בדברים שניתן.
🔶 תנסו להנות מתהליך ההכרות ולא להלחץ.
אנחנו רוצים להודות בראש ובראשונה לבורא עולם, מזווג הזיווגים ששמע את תפילותינו🙏🏻.
לצוות שליש גן עדן הנהדר שעושה עבודת קודש וזוכה לחתן הרבה זוגות. ולאסף נבון האלוף. כן תזכו לעוד הרבה שמחות.🎉
פנחס וחגית.🙏🏻
אז איך הכל התחיל?❤️
"הייתי פעילה באפליקציית שליש גן עדן, התכתבתי עם בחורים ויצאתי לדייטים משם. ניסיתי עוד מספר אפליקציות, אבל תמיד האמנתי באפליקציית שליש גן עדן, הרגשתי שהאוכלוסיה בה ברובה מתאימה למגזר הדתי ולרמה הדתית שלי. 😇
את בעלי פנחס הכרתי באפליקציה בשיחה הכי רגילה שיש 😅
התכתבנו בהודעות רגילות של מה נשמע, מאיפה וכו' ומשם המשכנו לטלפון.
פנחס ניסה מספר פעמים לצלצל אליי, אבל במקרה באותו השבוע לא הייתי כל כך זמינה. אבל הוא לא ויתר וצלצל שוב ושוב.🤭
ביום חמישי אחד תוך כדי התארגנות ליציאה החלטתי שאני מקדישה לו זמן בשיחה, על המאמץ והרצון להכיר אותי. דיברנו מעל 20 דקות והייתה שיחה מעולה וזורמת.
ביום שישי הוא צלצל אליי לאחל שבת שלום וחיכה למפגש הראשון שלנו.
היו חששות... אבל נתתי הזדמנות
מהדייט הראשון הרגשתי שיש ביננו חיבור מיוחד, היה זורם וכיף ואמרתי שאני חייבת להמשיך לנסות.
היו חששות כי הוא מהדרום והמשפחה שלי בכלל מהצפון, אבל נתתי הזדמנות והצלחנו להפגש כי אני גרה בשכירות במרכז.😉 הוא השקיע והגיע אליי שוב ושוב והבנתי לאט לאט שמצאתי את האחד שלי.
עוד מעיון ראשוני בכרטיס ראיתי אצלו תכונות טובות ודברים שאני מחפשת בבן זוג, אז הלכתי לפי תחושת הבטן שלי והמשכנו להכיר".😍
סיפור ההיכרות המרגש של פנחס וחגית, 30/03/23 15:07