"אוף, אין לי כח לדייטים, מיציתי."
הייתי בתקופה די מבאסת, של דייט ועוד דייט, אכזבה אחרי אכזבה, נכנסת לאתר ויוצאת, אין חדש. 😔 החלטתי שזהו, אני לוקחת הפסקה ולא מעוניינת יותר.😖
ואז הוא שלח לי הודעה, והבנו מהר מאוד שאנחנו גרים באותה העיר, בראשון לציון, ולא היינו מגיעים באופן טבעי אחד לשניה. אני יותר גדולה ממנו בשנה ושבועיים. דתיה מהבית, למדתי במסגרת של בית יעקב. הוא למד במסגרת חילונית, חזר בתשובה לפני שנתיים, בתהליך התחזקות. 😇
החלפנו מספרי נייד ועברנו לווטסאפ, ההתכתבות שם זרמה אך משהו שם התפספס ונעלמנו אחד לשניה. ואז פשוט, המשכנו הלאה, כל אחד בנפרד.
הוא הכיר מישהי ואני פשוט ויתרתי.
אחרי חודש, הוא שלח לי הודעה: "אפשר לשאול אותך שאלה?" עניתי שכן, והוא שאל למה נעלמתי ומה היה..😒 עניתי לו שחשבתי בכנות, שהוא לא בעניין ולכן שחררתי.
חחח... הוא חייך ואמר לי בדיוק הפוך.. אני חשבתי שאת לא בעניין ולכן המשכתי הלאה, לפחות ניסיתי, ולא הלך.
ואז הוא שיתף אותי בסוד.🤫
שמאז שהשיחה בינינו נפסקה, הוא לא הפסיק לחשוב עליי והרגיש שהוא מפספס בחורה ממש טובה והוא חייב לבדוק את זה שוב, מולה- אם זה שייך. ☺️

כל כך שמחתי שהוא יזם וחידש את הקשר, ונוכחנו לגלות ששנינו בעניין. 😍 ומהדייט הראשון הוא הרגיש שאני אהיה אישתו, בדייט השני הוא כבר ידע זאת בוודאות. 🤭 וגם אני, מהדייט השני, הרגשתי ביטחון מלא בו, ושמחתי להיות לצידו. פשוט זכיתי, הכרתי בנאדם מדהים עם לב ענק ועיניים טובות.
אחרי חצי שנה התארסנו, ואחרי חודשיים שלוש מההצעה התחתנו ב- 22.8.2022 🥳🎉
תודה לה' שחיבר בינינו, במקום ובזמן הנכון, לא היה טיימינג יותר טוב מזה לנישואין בנינו. לא היה סיכוי בחיים שנכיר בזמן אחר בגלל הרקע השונה שהגענו ממנו.
ותודה ענקית לאתר שליש גן עדן שבזכותו הכרתי את בעלי, היום אנחנו ב"ה נשואים חצי שנה וזאת הזדמנות מצוינת להודות לכם מעומק הלב. ❤️
ולכל מי שעוד מחפש, אל תתייאשו, ה' יודע בדיוק מה טוב ומיוחד בשבילכם וזה יגיע בזמן ובמקום שהכי מדויק לכם.
ומסר להורים.. מספיק ללחוץ!!
זה לא עושה טוב, זה רק מעצים את הכאב.
אישה רווקה יודעת שהיא לבד, ואין ספק שהיא רוצה כבר להתחתן.
היא לא צריכה להרגיש שהיא מסתובבת עם אות קין על המצח מצד היותה רווקה, תאמינו לי היא ממילא סוחבת את הבאסה לבד.
תהיו בבקשה רגישים לרווקים ולרווקות, ומאחלת לכולם מכל הלב, להצליח ולהקים משפחה, בקלות בשמחה ואהבה אמיתית.🥰
תודה, תודה, תודה
שניר ותהילה.🙏🏻
"אוף, אין לי כח לדייטים, מיציתי."
הייתי בתקופה די מבאסת, של דייט ועוד דייט, אכזבה אחרי אכזבה, נכנסת לאתר ויוצאת, אין חדש. 😔 החלטתי שזהו, אני לוקחת הפסקה ולא מעוניינת יותר.😖
ואז הוא שלח לי הודעה, והבנו מהר מאוד שאנחנו גרים באותה העיר, בראשון לציון, ולא היינו מגיעים באופן טבעי אחד לשניה. אני יותר גדולה ממנו בשנה ושבועיים. דתיה מהבית, למדתי במסגרת של בית יעקב. הוא למד במסגרת חילונית, חזר בתשובה לפני שנתיים, בתהליך התחזקות. 😇
החלפנו מספרי נייד ועברנו לווטסאפ, ההתכתבות שם זרמה אך משהו שם התפספס ונעלמנו אחד לשניה. ואז פשוט, המשכנו הלאה, כל אחד בנפרד.
הוא הכיר מישהי ואני פשוט ויתרתי.
אחרי חודש, הוא שלח לי הודעה: "אפשר לשאול אותך שאלה?" עניתי שכן, והוא שאל למה נעלמתי ומה היה..😒 עניתי לו שחשבתי בכנות, שהוא לא בעניין ולכן שחררתי.
חחח... הוא חייך ואמר לי בדיוק הפוך.. אני חשבתי שאת לא בעניין ולכן המשכתי הלאה, לפחות ניסיתי, ולא הלך.
ואז הוא שיתף אותי בסוד.🤫
שמאז שהשיחה בינינו נפסקה, הוא לא הפסיק לחשוב עליי והרגיש שהוא מפספס בחורה ממש טובה והוא חייב לבדוק את זה שוב, מולה- אם זה שייך. ☺️
סיפור ההיכרות המדהים של שניר ותהילה בשליש גן עדן, 05/03/23 16:24