לא הייתי סגורה אם זה זה.
הייתי בוכה ומתפללת אחרי הדלקת נרות, ופשוט שופכת את הלב ❤️
בשליש גן עדן הייתי משנת 2017, נכנסתי, יצאתי, בין תקופות, יצא לי להכיר משם לא מעט גברים. בתחילת אוקטובר 2020, הוא שלח לי הודעה, עניתי לו בדילאיי, התלבטתי, אם זה מתאים, אבל הוא המשיך לחזר ולכתוב לי בהומור וחן. 😊
ומשם עברנו לאינסטגרם, לא רציתי להעביר לו ישר את מספר הנייד, הייתי קשה להשגה 😅 וגם היה חשוב לי לראות שהוא באמת מחפש קשר רציני. 🙃 משם עברנו לווטסאפ, שיחות וידיאו, רק אחרי שבועיים העברתי לו את מספר הנייד, איתגרתי אותו. 🤭
הוא מרכסים, אני מנתניה. נפרדנו. 😩
יצאנו, והוא היה ממש ג'נטלמן ולא הייתי סגורה אם זה זה. אחרי 2 דייטים, התרחקתי ממנו, הייתי מבולבלת ומעבר לזה גם המרחק הפיזי הוסיף לעניין, הוא מרכסים, אני מנתניה. 😩
נפרדנו, שנינו יצאנו וניסינו עם אנשים אחרים, דייטים חדשים שלא צלחו. 😔

הייתי מתפללת המון לבורא עולם על הזיווג שלי. כל שישי, בערב שבת, אחרי הדלקת נרות הייתי יושבת במשך 10 דקות ושופכת את הלב לאבא שבשמיים. 🥺
פשוט בוכה, מבקשת ומפרטת מה אני רוצה...✨
ריבונו של עולם, שלח לי בבקשה גבר ירא שמיים, צדיק עם מידות טובות שיאהב ויכבד אותי.. וזה מה שבאמת קיבלתי.
לאחר תקופה שהייתי מבולבלת ויצא לי להכיר עוד בחורים, הבנתי עד כמה הוא מיוחד ושלא ידעתי להעריך אותו. היו לנו הרבה ירידות ועליות בקשר, לא בגללו, בגללי. וגם נבהלתי כי אנחנו מצד אחד ממש הפכים, אבל מצד שני מאוד משלימים אחד את השניה. למדתי להכיר אותו לעומק ולראות כמה אור, ולב רחב יש לו. ❤️
הוא תמיד היה ברקע, לצידי.
לא האמנתי שמגיע לי כזה מישהו טוב, הלב שלי היה חסום ולא הצלחתי להיפתח אליו. ולמרות שלא היינו בקשר זוגי, הוא תמיד היה ברקע, לצידי, מדהים ביכולת ההכלה והנתינה. אמרתי לו: "אתה נסיך, אבל אני לא מצליחה לפתוח את הלב." 😔
והוא לא ויתר עליי, היה מדי פעם שולח הודעות, דואג מהצד בודק שיש חיים ודופק...😅 אומר לי בביטחון אני יודע שבסוף את תהיי אישתי. 😄 תמיד היה שם בשבילי, תומך ודואג, ומשקיע זמן ואנרגיה כדי לחדש את הקשר. הוא לא רצה אף אחת, רק אותי, היה נעול עליי, נכנסתי לו ללב.❤️
ואני רואה כזאת נתינה והתמסרות ולא יכולתי להישאר אדישה כלפיו. לפני שנה, החלטתי לתת לזה הזדמנות אמיתית ולנסות לפתוח את הלב ולשחרר את כל הפחדים ופשוט לזרוק את השכל. 🙃
ולאט לאט, זה קרה, הלב נפתח ופשוט התאהבתי בו. 😍
אמרתי לו שאני לא רוצה לוותר עליו, אני רוצה רק אותו, הבנתי שבחור כזה לא מוצאים כל יום והוא זכייה בפיס. ✨ אחרי 5 חודשים שיצאנו, הוא הציע לי נישואין 💍 ואחרי 4 חודשים התחתנו. 🤵🏻👰🏻♀ היום אנחנו ב"ה נשואים, מאושרים ושמחים להיות ביחד. 👩❤️👨
אני קמה כל בוקר ומודה לקדוש ברוך הוא ששלח לי אותו ופתח לי את העיניים והלב.🙏🏻 אני מודה לאתר שליש גן עדן, שבזכותכם מצאתי את הזיווג שלי, יש לכם בהחלט מקום בגן עדן, חחח... וכל מי שעדיין מחפש, מניסיון, שחררו את הפחד, תזרקו את השכל ותתנו הזדמנות לבורא עולם להעניק לכם אהבה. ❤️
בהצלחה, דיאנה ושאולי. 🙂
לא הייתי סגורה אם זה זה.
הייתי בוכה ומתפללת אחרי הדלקת נרות, ופשוט שופכת את הלב ❤️
בשליש גן עדן הייתי משנת 2017, נכנסתי, יצאתי, בין תקופות, יצא לי להכיר משם לא מעט גברים. בתחילת אוקטובר 2020, הוא שלח לי הודעה, עניתי לו בדילאיי, התלבטתי, אם זה מתאים, אבל הוא המשיך לחזר ולכתוב לי בהומור וחן. 😊
ומשם עברנו לאינסטגרם, לא רציתי להעביר לו ישר את מספר הנייד, הייתי קשה להשגה 😅 וגם היה חשוב לי לראות שהוא באמת מחפש קשר רציני. 🙃 משם עברנו לווטסאפ, שיחות וידיאו, רק אחרי שבועיים העברתי לו את מספר הנייד, איתגרתי אותו. 🤭
הוא מרכסים, אני מנתניה. נפרדנו. 😩
יצאנו, והוא היה ממש ג'נטלמן ולא הייתי סגורה אם זה זה. אחרי 2 דייטים, התרחקתי ממנו, הייתי מבולבלת ומעבר לזה גם המרחק הפיזי הוסיף לעניין, הוא מרכסים, אני מנתניה. 😩
נפרדנו, שנינו יצאנו וניסינו עם אנשים אחרים, דייטים חדשים שלא צלחו. 😔
וואוו - דיאנה מרגשת עם סיפור היכרות מיוחד במינו!, 05/03/23 15:57