הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

רק אחרי שנתיים שמתי לב- פספסתי את ההודעה!

"הדרך שלי לא הייתה קלה והייתה מלווה בימים לא פשוטים, עם רגעים של חוסר תקווה ועצבות. אבל מה שלמדתי מכך הוא, שברגע שעשיתי את ההשתדלות מצידי, בשילוב עם תפילות ואמונה בקב"ה, זה הגיע..."
סיפור ההיכרות המרגש של אורי ואוריה | פורסם: 05/03/23 15:48

פספסתי את ההודעה - רק אחרי שנתיים שמתי לב!  

שליש גן עדן היקרים😍

אני כ"כ שמחה ומתרגשת לכתוב לכם מכתב תודה, על כך שדרככם זכיתי להכיר את בעלי.👩‍❤️‍👨

לא האמנתי שהרגע הזה יגיע גם אליי.

הייתי מנויה באתר בערך כ- 5 שנים. היו לי לא מעט דייטים וגם מס' קשרים. זו הייתה תקופה מאתגרת ולא פשוטה, עם אכזבות ותהיות, מתי אמצא את האחד שלי.😳

מצד אחד, מתוך כל הדייטים שהיו לי, למדתי מה מתאים לי ומה אני בדיוק מחפשת.

מצד שני, למרות הקושי ולפעמים גם הרגעי ייאוש, המשכתי להיות מנויה באתר ולעשות את ההשתדלות מצידי, כמובן עם אמונה בקב"ה, שיזמן לי את בעלי ברגע הנכון עבורי.

אציין גם שלקחתי ליווי אישי עם היועץ – אלי גרון, שעזר לי מאוד לצלוח את תקופת הדייטים ולהגיע לחתונה. 🥳

דייט ועוד דייט והקשר נבנה לאט... 

ב – 7 לנובמבר 2020, ראיתי הודעה מבעלי שנשלחה בינואר 2018. איכשהו פספסתי. 😅השארתי לו את מספר הטלפון שלי ומשם הקשר שלנו התחיל.❤️

בהתחלה זה לא היה כ"כ ברור שזה זה. היה דייט ועוד דייט והקשר נבנה לאט לאט. אחרי 9 חודשים התארסנו ו- 4 חודשים וחצי לאחר מכן, ב"ה זכינו להתחתן. 🤩

ברגע שעשיתי את ההשתדלות מצידי- זה הגיע. 

חשוב לי להגיד שהדרך שלי לא הייתה קלה והייתה מלווה בימים לא פשוטים, עם רגעים של חוסר תקווה ועצבות. אבל מה שלמדתי מכך הוא, שברגע שעשיתי את ההשתדלות מצידי, בשילוב עם תפילות ואמונה בקב"ה, זה הגיע. ✨

לתת צ'אנס להיכרות ולא לפסול כ"כ מהר. 🙂

אנחנו מאחלים מכל הלב לכל הרווקים והרווקות המון הצלחה.🙏🏻 לא להתייאש ולזכור שמתוך הקושי, צומחת הישועה.✨שתזכו בע"ה להגיע לחופה בקרוב ממש, ושיהיה לכולנו חג פורים מלא באור ושמחה.🥳🎉

אורי ואוריה.👩‍❤️‍👨

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

פספסתי את ההודעה - רק אחרי שנתיים שמתי לב!  

שליש גן עדן היקרים😍

אני כ"כ שמחה ומתרגשת לכתוב לכם מכתב תודה, על כך שדרככם זכיתי להכיר את בעלי.👩‍❤️‍👨

לא האמנתי שהרגע הזה יגיע גם אליי.

הייתי מנויה באתר בערך כ- 5 שנים. היו לי לא מעט דייטים וגם מס' קשרים. זו הייתה תקופה מאתגרת ולא פשוטה, עם אכזבות ותהיות, מתי אמצא את האחד שלי.😳

מצד אחד, מתוך כל הדייטים שהיו לי, למדתי מה מתאים לי ומה אני בדיוק מחפשת.

מצד שני, למרות הקושי ולפעמים גם הרגעי ייאוש, המשכתי להיות מנויה באתר ולעשות את ההשתדלות מצידי, כמובן עם אמונה בקב"ה, שיזמן לי את בעלי ברגע הנכון עבורי.

אציין גם שלקחתי ליווי אישי עם היועץ – אלי גרון, שעזר לי מאוד לצלוח את תקופת הדייטים ולהגיע לחתונה. 🥳

דייט ועוד דייט והקשר נבנה לאט... 

ב – 7 לנובמבר 2020, ראיתי הודעה מבעלי שנשלחה בינואר 2018. איכשהו פספסתי. 😅השארתי לו את מספר הטלפון שלי ומשם הקשר שלנו התחיל.❤️

בהתחלה זה לא היה כ"כ ברור שזה זה. היה דייט ועוד דייט והקשר נבנה לאט לאט. אחרי 9 חודשים התארסנו ו- 4 חודשים וחצי לאחר מכן, ב"ה זכינו להתחתן. 🤩

סיפור ההיכרות המרגש של אורי ואוריה, 05/03/23 15:48
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

broken heart רק אהבה

! דווח למנהל האתר