גללתי פרופילים ליד חברה, עד שנעצרתי! 🎯
מה יש לך? היא הסתכלה עליי בהלם!!! 😳
תכירי זה בעלי!! מה??? 😱😱😱
תודה לה' יתברך, הכל משתבש לטובה 🤩
נרשמתי לשליש כמסורתית וקיבלתי מלא הצעות, לא רלוונטיות. התייאשתי מהר, לא מצאתי את מה שחיפשתי, החלטתי שאני לא נכנסת לשם יותר, אבל השארתי את האפליקציה בצד, שיהיה. 😉
התחזקתי והתחלתי תהליך של תשובה, אחרי 4 חודשים, נכנסתי ושיניתי את ההשקפה לחוזרת בתשובה.😇
גרתי באותה תקופה במרכז והחלטתי שהגיע הזמן לחזור הביתה, לצפון, לצפת! ❄️
"תכירי זה בעלי"!!!😅
בדיוק הייתי עם חברה שלי, נכנסתי לאפליקצייה והתחלתי לגלול במסך פרופילים של גברים דתיים מהצפון. אף אחד לא היה בטעם שלי.
בסוף הופיע אחד אחרון בשם: יוחאי!!! נעצרתי ופשוט בהיתי בו. 😳
חברה שלי מסתכלת עליי בשוק ושואלת: "מה יש לך"? 😱
אני מסתכלת עליה ועונה בצורה הזויה שהפתיעה גם אותי: "תכירי זה בעלי"!!!😅
"מה"?? היא הסתכלה עליי בהלם, "מה את מבלבלת במוח"?
עניתי לה: "יש לי הרגשה ממש טובה לגביו, יש מצב גדול שאיתו אתחתן. 😅
אחרי שהוא קלט, שאכן צפיתי בו, הוא שלח לי הודעה. ✅
משם עברנו לווטספ, והתכתבנו במשך שבועיים מבלי להתראות. 🙃
סגירת מעגל מטורפת. 💍
בפעם הראשונה שהוא התקשר, אמרתי לו: "תקשיב יש לי הרגשה ממש טובה" והוא ענה לי במקביל שגם לו. אחרי שבועיים, נפגשנו לדייט ראשון. והבנו יחד, שזה בהחלט ממשיך לכיוון חתונה. 👩❤️👨
ובאותה מסעדה שיצאנו אליה לדייט ראשון, אחרי 7 חודשים הוא הציע לי נישואין וזכינו לסגירת מעגל מטורפת. 💍
הכרנו בכסליו והתחתנו לפני 3 חודשים, בחודש כסליו, חודש של ניסים ואור. ✨ תודה לה' יתברך, על כל החסדים שהוא עושה איתנו, זכינו בהחלט בבית בזכותכם. 🏡
יוחאי ושובל 🙂
גללתי פרופילים ליד חברה, עד שנעצרתי! 🎯
מה יש לך? היא הסתכלה עליי בהלם!!! 😳
תכירי זה בעלי!! מה??? 😱😱😱
תודה לה' יתברך, הכל משתבש לטובה 🤩
נרשמתי לשליש כמסורתית וקיבלתי מלא הצעות, לא רלוונטיות. התייאשתי מהר, לא מצאתי את מה שחיפשתי, החלטתי שאני לא נכנסת לשם יותר, אבל השארתי את האפליקציה בצד, שיהיה. 😉
התחזקתי והתחלתי תהליך של תשובה, אחרי 4 חודשים, נכנסתי ושיניתי את ההשקפה לחוזרת בתשובה.😇
גרתי באותה תקופה במרכז והחלטתי שהגיע הזמן לחזור הביתה, לצפון, לצפת! ❄️
הסיפור המיוחד של יוחאי ושובל, 05/03/23 15:37