הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

תכירי זה בעלי!! מה??? 😱

"התייאשתי מהר, לא מצאתי את מה שחיפשתי, החלטתי שאני לא נכנסת לשם יותר, אבל השארתי את האפליקציה בצד, שיהיה... בפעם הראשונה שהוא התקשר, אמרתי לו: "תקשיב יש לי הרגשה ממש טובה"...
הסיפור המיוחד של יוחאי ושובל | פורסם: 05/03/23 15:37

גללתי פרופילים ליד חברה, עד שנעצרתי! 🎯

מה יש לך? היא הסתכלה עליי בהלם!!! 😳

תכירי זה בעלי!! מה??? 😱😱😱

תודה לה' יתברך, הכל משתבש לטובה 🤩

נרשמתי לשליש כמסורתית וקיבלתי מלא הצעות, לא רלוונטיות. התייאשתי מהר, לא מצאתי את מה שחיפשתי, החלטתי שאני לא נכנסת לשם יותר, אבל השארתי את האפליקציה בצד, שיהיה. 😉

התחזקתי והתחלתי תהליך של תשובה, אחרי 4 חודשים, נכנסתי ושיניתי את ההשקפה לחוזרת בתשובה.😇

גרתי באותה תקופה במרכז והחלטתי שהגיע הזמן לחזור הביתה, לצפון, לצפת! ❄️

"תכירי זה בעלי"!!!😅

בדיוק הייתי עם חברה שלי, נכנסתי לאפליקצייה והתחלתי לגלול במסך פרופילים של גברים דתיים מהצפון. אף אחד לא היה בטעם שלי. 

בסוף הופיע אחד אחרון בשם: יוחאי!!! נעצרתי ופשוט בהיתי בו. 😳

חברה שלי מסתכלת עליי בשוק ושואלת: "מה יש לך"? 😱

אני מסתכלת עליה ועונה בצורה הזויה שהפתיעה גם אותי: "תכירי זה בעלי"!!!😅

"מה"?? היא הסתכלה עליי בהלם, "מה את מבלבלת במוח"?

עניתי לה: "יש לי הרגשה ממש טובה לגביו, יש מצב גדול שאיתו אתחתן. 😅

אחרי שהוא קלט, שאכן צפיתי בו, הוא שלח לי הודעה. ✅

משם עברנו לווטספ, והתכתבנו במשך שבועיים מבלי להתראות. 🙃

סגירת מעגל מטורפת. 💍

בפעם הראשונה שהוא התקשר, אמרתי לו: "תקשיב יש לי הרגשה ממש טובה" והוא ענה לי במקביל שגם לו. אחרי שבועיים, נפגשנו לדייט ראשון. והבנו יחד, שזה בהחלט ממשיך לכיוון חתונה. 👩‍❤️‍👨

ובאותה מסעדה שיצאנו אליה לדייט ראשון, אחרי 7 חודשים הוא הציע לי נישואין וזכינו לסגירת מעגל מטורפת. 💍

הכרנו בכסליו והתחתנו לפני 3 חודשים, בחודש כסליו, חודש של ניסים ואור. ✨ תודה לה' יתברך, על כל החסדים שהוא עושה איתנו, זכינו בהחלט בבית בזכותכם. 🏡

יוחאי ושובל 🙂

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

גללתי פרופילים ליד חברה, עד שנעצרתי! 🎯

מה יש לך? היא הסתכלה עליי בהלם!!! 😳

תכירי זה בעלי!! מה??? 😱😱😱

תודה לה' יתברך, הכל משתבש לטובה 🤩

נרשמתי לשליש כמסורתית וקיבלתי מלא הצעות, לא רלוונטיות. התייאשתי מהר, לא מצאתי את מה שחיפשתי, החלטתי שאני לא נכנסת לשם יותר, אבל השארתי את האפליקציה בצד, שיהיה. 😉

התחזקתי והתחלתי תהליך של תשובה, אחרי 4 חודשים, נכנסתי ושיניתי את ההשקפה לחוזרת בתשובה.😇

גרתי באותה תקופה במרכז והחלטתי שהגיע הזמן לחזור הביתה, לצפון, לצפת! ❄️

הסיפור המיוחד של יוחאי ושובל, 05/03/23 15:37
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

עדיין אין תגובות.