"שלחו הודעה, שיפתח המזל לאהבה!"
התחלתי עם בעלי😉 שלחתי לו הודעה ואחרי 8 חודשים הגיעה ההצעה 💍ולכל הבנות!!! אל תחכו שישלחו לכם הודעות, שלחו הודעה, שיפתח המזל לאהבה 👩❤️👨
הרבה זמן רצינו לעצור ולכתוב תודה רבה, לאתר שליש גן עדן' בזכותם הגענו לרגע המיוחד הזה שאנחנו נמצאים בו כיום - אנחנו נשואים 5 חודשים באושר גדול.
אז איך הכול התחיל?! 🙃
אני הייתי בת 34 ובעלי באותו גיל שלי. היינו שנינו הרבה שנים באתר ואני באמת לא חשבתי שמשם תגיע הישועה. אבל עדיין מידי פעם הייתי נכנסת, מסתכלת ויוצאת. 😅
גם אני וגם בעלי יצאנו עם אנשים נוספים מהאתר ובכללי עם שלל רב של אנשים אחרים מהחיים.
בחודש אוגוסט 2021 זכיתי להיכנס לאתר וראיתי שם את יקיר הוא היה נראה לי בחור מתוק ומקסים ושלחתי לו הודעה. ✅
זאת ההזדמנות להגיד לכל הבנות אל תחכו שישלחו לכם הודעה, אם אתן רואות מישהו נחמד תשלחו הודעה אליו ותנסו. 😉
אז אחרי ששלחתי הודעה יקיר החזיר לי, התכתבנו קצת באתר ומשם יצאנו לדרך. 🥂
"אל תתייאשו זה יקרה!!"
יקיר כבר רצה אחרי 4 חודשים להתקדם לצעד הגדול ואני הייתי צריכה עוד קצת זמן, אחרי 8 חודשים ביחד הגיעה ההצעה. ב"ה בט'ו באב תשפ"ב עמדנו תחת החופה.❤️
תודה לריבונו של עולם שזיכה אותנו להכיר אחד את השנייה, תודה לאתר שליש גן עדן שבלעדיכם לא היינו מכירים. 🙏🏻 תודה לבעלי המדהים שבחר בי מכל הנשים שבעולם. 🥰 ולרווקים ולרווקות מאחלים שיהיו בשורות טובות בקרוב, אל תתייאשו זה יקרה!! 🙏🏻
תודה רבה,
יקיר ונטע כתר👑
"שלחו הודעה, שיפתח המזל לאהבה!"
התחלתי עם בעלי😉 שלחתי לו הודעה ואחרי 8 חודשים הגיעה ההצעה 💍ולכל הבנות!!! אל תחכו שישלחו לכם הודעות, שלחו הודעה, שיפתח המזל לאהבה 👩❤️👨
הרבה זמן רצינו לעצור ולכתוב תודה רבה, לאתר שליש גן עדן' בזכותם הגענו לרגע המיוחד הזה שאנחנו נמצאים בו כיום - אנחנו נשואים 5 חודשים באושר גדול.
אז איך הכול התחיל?! 🙃
אני הייתי בת 34 ובעלי באותו גיל שלי. היינו שנינו הרבה שנים באתר ואני באמת לא חשבתי שמשם תגיע הישועה. אבל עדיין מידי פעם הייתי נכנסת, מסתכלת ויוצאת. 😅
המסר של נטע ויקיר לרווקים/ות של ישראל, 30/01/23 16:57
היי שלום אני מחפש בת זוג חברה יהודיה דתיה בחורה צעירה מודרנית יפהפה בעלי כיסוי ראש