"גם אני הייתי בדיוק בנקודה הזו."
בחרנו לתת אמון, בחרנו שוב באהבה - סיפור שכולו נס ותקווה!!! זה לגמרי יכול להישמע כמו עוד סיפור קלישאתי אבל מלבד הכרת הטוב- ❤️ הסיבה העיקרית שהסכמתי לשתף את הסיפור שלנו היא:
שאני רואה כמה ייאוש יש סביב נושא ההיכרויות, שכבר אין כח לנסות, שכבר הרבה חברים סביבי מוותרים על זוגיות ואהבה זוגית, ואני ממש מבינה את ההרגשה- גם אני הייתי בדיוק בנקודה הזו. 😔
גרושה+3 התחברתי ל"שליש גן עדן" להכיר, ניסיתי לצאת לדייטים, לחפש קשר שיעורר לי את הלב מחדש לזוגיות. 👩❤️👨 כמובן שסימנתי את הסינונים שרלוונטים אליי בחיפוש- וכן, היו גם כמה לא רלוונטיים, כמה שלא סגורים על עצמם או שפשוט לא התאים, ועוד אחד שגם נשבר לי הלב כשנפרדנו בקיץ. 😢
"ואז אמרתי לעצמי, די, קצת הפסקה!" 😖
טוב לי גם בלבד שלי, 3 ילדים מדהימים- מתרכזת במה שיש ולא במה שאין וכמה טוב יש ב"ה!
נתתי לעצמי ממש דד ליין "עד אחרי החגים" להשתבלל בבאסה על הפרידה מהקודם. 🙃
צאת שמחת תורה, פתחתי את האפליקציה שוב לאחר כמה חודשי הפסקה, רואה פרצופים שמוכרים לי כבר מחיפושים קודמים וחושבת לעצמי, טוב, לא נוראאם משהו לא יראה לי הפעם אני כבר מפסיקה לחפש, סוגרת את האפליקציה,ונישאר עם הלבד שלי בטוב אמיתי, גם זה בסדר כרגע. 😉
"העזתי, אני התחלתי איתו ושלחתי הודעה..."
פתאום ראיתי כרטיס חדש שלא ראיתי לפני- נשמע רלוונטי ומעניין אז העזתי, אני התחלתי איתו ושלחתי הודעה: "היי.. אהבתי את הכרטיס שלך.. אשמח להכיר", 😉 אורי הגיב לי שגם הוא ישמח והציע שנעבור לוואטס אפ. ✅

לפני שעברנו לטלפון כבר התחלתי לחשוב מה לא בסדר- רגע, אני מעכו והוא מתל אביב – מה הסיכוי בכלל? 🤨 קוראים לו אורי (עם חולם) או אורי? (לבן שלי קוראים אורי אז נשמע לי פחות...), הוא רשם שהוא עם כיפה שחורה ואני בכלל סרוגה בני עקיבא או בכלל מחפשת מה ההגדרה שמתאימה לי כרגע מהבחינה הזו.
וואווווווו , כמה העברתי לעצמי בראש למה זה לא יכול להסתדר עוד לפני שדיברנו בטלפון. 😒
שנינו עברנו כברת דרך לא קלה, הגענו עם כל המורכבות שלנו, עם הניסיונות, האכזבות, הצלקות, עם כל הרגישות והחששות, הסקפטיות והמגננות. אנחנו הורים והכל הרבה יותר ממורכב. 🤔
אגב-הסינון שעשיתי בפעמים הקודמות? אז זהו, שהפעם ממש שכחתי לעשות את זה.. 😅
מסתבר שכשלא הגבלתי את עצמי בחשיבה מה אני רוצה -קיבלתי את מה שאני צריכה! 🙃 (וזה עוד משהו שהלוואי וננסה לאמץ אותו קצת יותר- לסנן קצת פחות)).
"נפגשנו לראשונה במוצאי שבת 'בראשית' והתחלנו פשוט מהתחלה." 😉
כמובן שיצאנו בהצהרות- אורי אמר שאין סיכוי שהוא עובר מתל אביב לעכו, אני אמרתי שלא ידבר איתי על חתונה... והנה ב"ה עמדנו במילה שלנו.😂 נשואים 7 חודשים וגרים בעכו! 😊
"זה הסיפור שלנו, הנס שלנו" ✨
כנגד כל כך הרבה סיכויים ולמרות כל הקשיים- ראינו תקווה בבלתי אפשרי עבורנו.❤️
בחרנו להתמודד גם כשכל כך פחדנו להרגיש באמת- בחרנו לתת אמון, לדעת להעניק, לקבל וללמוד להישען כשצריך. 👩❤️👨בחרנו שוב באהבה.💞
אורי ובתאל מגד, פרק ב'. ביחד 3 שנים, נשואים שבעה חודשים.
אני סוכנת ביטוח, בתחום מעל 12 שנים ואמנם עדיין לא קיים ביטוח ללב שבור או לאהבה, אבל כשמוצאים אחת כזו – מבינים כמה שהדרך היתה לא פחות חשובה כדי להגיע אליה. 🙏🏻
הלוואי שמהשיתוף שלנו תבחרו לצאת, לנסות ולא לפחד מהדרך. 👣
שלכם אורי ובתאל. 😘

"גם אני הייתי בדיוק בנקודה הזו."
בחרנו לתת אמון, בחרנו שוב באהבה - סיפור שכולו נס ותקווה!!! זה לגמרי יכול להישמע כמו עוד סיפור קלישאתי אבל מלבד הכרת הטוב- ❤️ הסיבה העיקרית שהסכמתי לשתף את הסיפור שלנו היא:
שאני רואה כמה ייאוש יש סביב נושא ההיכרויות, שכבר אין כח לנסות, שכבר הרבה חברים סביבי מוותרים על זוגיות ואהבה זוגית, ואני ממש מבינה את ההרגשה- גם אני הייתי בדיוק בנקודה הזו. 😔
גרושה+3 התחברתי ל"שליש גן עדן" להכיר, ניסיתי לצאת לדייטים, לחפש קשר שיעורר לי את הלב מחדש לזוגיות. 👩❤️👨 כמובן שסימנתי את הסינונים שרלוונטים אליי בחיפוש- וכן, היו גם כמה לא רלוונטיים, כמה שלא סגורים על עצמם או שפשוט לא התאים, ועוד אחד שגם נשבר לי הלב כשנפרדנו בקיץ. 😢
"ואז אמרתי לעצמי, די, קצת הפסקה!" 😖
טוב לי גם בלבד שלי, 3 ילדים מדהימים- מתרכזת במה שיש ולא במה שאין וכמה טוב יש ב"ה!
נתתי לעצמי ממש דד ליין "עד אחרי החגים" להשתבלל בבאסה על הפרידה מהקודם. 🙃
צאת שמחת תורה, פתחתי את האפליקציה שוב לאחר כמה חודשי הפסקה, רואה פרצופים שמוכרים לי כבר מחיפושים קודמים וחושבת לעצמי, טוב, לא נוראאם משהו לא יראה לי הפעם אני כבר מפסיקה לחפש, סוגרת את האפליקציה,ונישאר עם הלבד שלי בטוב אמיתי, גם זה בסדר כרגע. 😉
"העזתי, אני התחלתי איתו ושלחתי הודעה..."
פתאום ראיתי כרטיס חדש שלא ראיתי לפני- נשמע רלוונטי ומעניין אז העזתי, אני התחלתי איתו ושלחתי הודעה: "היי.. אהבתי את הכרטיס שלך.. אשמח להכיר", 😉 אורי הגיב לי שגם הוא ישמח והציע שנעבור לוואטס אפ. ✅
פרק ב' מרגש במיוחד - הסיפור של אורי ובתאל, 25/01/23 20:09