הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

למה זה קופץ כל הזמן?

"אמאל'ה, קופצות לי פרסומות של שליש גן עדן - למה זה קופץ כל הזמן? מה ה' רוצה ממני?... שוב ושוב. עצרתי ושאלתי רגע, למה כל הזמן זה קופץ בלי סוף? אמרתי לעצמי נרשם נראה על מה כולם מדברים...שבועיים לאחר שנרשמתי אביאל פנה אלי..."
אביאל ורויטל הכירו בשליש גן עדן | פורסם: 25/01/23 19:44

אמאל'ה, קופצות לי פרסומות של שליש גן עדן! 

למה זה קופץ כל הזמן? מה ה' רוצה ממני? 😅 

הכל התחיל מחברה שלי ששכנעה אותי להרשם לאתר, ואני כל פעם סירבתי. 😒 

היא הסבירה לי, את בחורה דתייה, את לא יוצאת לברים ומעדונים וקצת קשה לך יותר למצוא... תרשמי לאתר רק תנסי.

אני נבהלתי, מה לי ולאתרים עוד להכיר גבר זר משם, ממש לא! אין סיכוי. מפה לשם הזמן עבר, ואמרתי לעצמי יאללה מה אני מפסידה אני מנסה ויהיה מה שיהיה.😉 

כל הזמן בפייסבוק קפצו לי פרסומות והתעלמתי. 

נכנסתי לאתר היכרויות לדתיים אחר ושם הייתי כמעט שנה ולא מצאתי את עצמי בכלל. במקביל, כל הזמן בפייסבוק קפצו לי פרסומות משליש גן עדן והתעלמתי. 🤨

אך הדבר חזר וחזר על עצמו, שוב ושוב. עצרתי ושאלתי רגע, מה ה' רוצה ממני? למה כל הזמן זה קופץ בלי סוף? אמרתי לעצמי נרשם נראה על מה כולם מדברים. 🤩

נכנסתי לאתר. 

באותה תקופה בעלי היה רשום שם קרוב לשנתיים, ללא הצלחה. שבועיים לאחר שנרשמתי הוא פנה אלי, התכתבנו וקבענו דייט.

"לתת עוד הזדמנות. לעשות השתדלות" -

בדייט הראשון, מאוד התלהבתי ממנו והוא ממני, הייתה הרגשה כללית מאוד טובה וחיובית, החלטנו להמשיך לעוד דייט. 🥂

הדייט השני היה קצת כושל מבחינתי, התאכזבתי אך לא וויתרתי ונתתי עוד צ'אנס. בדייט השלישי ישבנו לבד, וגילינו אחד את השניה, ודיברנו בלי הפסקה, גילינו את שאהבה נפשנו. 👩‍❤️‍👨

אחרי 8 חודשים התחתנו, היום עם תינוק, ובית מלא בשמחה ואור. 😊✨

תודה רבה לקב"ה וכמובן לשליחים שליש גן עדן !! 

וחשוב לדעת ולזכור הקב"ה לפעמים רומז לנו ומכוון אותנו משמיים, צריך לעצור להבין מה ה' רוצה מאיתנו והכי חשוב לא ישר לשלול, לתת עוד הזדמנות. לעשות השתדלות, והקב"ה עושה- הוא כל יכול!!! ✨

בהצלחה לכולם - 

אביאל ורויטל 😍

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

אמאל'ה, קופצות לי פרסומות של שליש גן עדן! 

למה זה קופץ כל הזמן? מה ה' רוצה ממני? 😅 

הכל התחיל מחברה שלי ששכנעה אותי להרשם לאתר, ואני כל פעם סירבתי. 😒 

היא הסבירה לי, את בחורה דתייה, את לא יוצאת לברים ומעדונים וקצת קשה לך יותר למצוא... תרשמי לאתר רק תנסי.

אני נבהלתי, מה לי ולאתרים עוד להכיר גבר זר משם, ממש לא! אין סיכוי. מפה לשם הזמן עבר, ואמרתי לעצמי יאללה מה אני מפסידה אני מנסה ויהיה מה שיהיה.😉 

כל הזמן בפייסבוק קפצו לי פרסומות והתעלמתי. 

נכנסתי לאתר היכרויות לדתיים אחר ושם הייתי כמעט שנה ולא מצאתי את עצמי בכלל. במקביל, כל הזמן בפייסבוק קפצו לי פרסומות משליש גן עדן והתעלמתי. 🤨

אך הדבר חזר וחזר על עצמו, שוב ושוב. עצרתי ושאלתי רגע, מה ה' רוצה ממני? למה כל הזמן זה קופץ בלי סוף? אמרתי לעצמי נרשם נראה על מה כולם מדברים. 🤩

נכנסתי לאתר. 

באותה תקופה בעלי היה רשום שם קרוב לשנתיים, ללא הצלחה. שבועיים לאחר שנרשמתי הוא פנה אלי, התכתבנו וקבענו דייט.

אביאל ורויטל הכירו בשליש גן עדן, 25/01/23 19:44
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

איזה מרגש!!! בעז''ה בקרוב אצל כל הרווקים והרווקות.

שבוע טוב :)

! דווח למנהל האתר