הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

במקרה? היום אני יודעת שלא.

"מהכאב הכי גדול אני נבנית, מהחולשה הכי גדולה אני מתחזקת, ומהמקום הכי נמוך, עוד אגיע לפסגה ואמצא אהבה" - הסיפור שלי התחיל בכאב גדול, חודשיים אחרי פרידה מזוגיות ארוכה, הופיעה לי פרסומת של שליש גן עדן באינסטגרם ובפייסבוק...
שרי ואביחי נדבקו באפליקציה של אהבה! | פורסם: 19/01/23 17:29

"מהכאב הכי גדול אני נבנית, מהחולשה הכי גדולה אני מתחזקת, ומהמקום הכי נמוך, עוד אגיע לפסגה ואמצא אהבה". ❤️

אז הסיפור שלי התחיל בכאב גדול, חודשיים אחרי פרידה מהאקס שלי, מזוגיות ארוכה, הופיעה לי פרסומת של שליש גן עדן באינסטגרם ובפייסבוק. ❤️ במקרה? היום אני יודעת שלא. 🙃

די, מיציתי, אני חייבת זוגיות.

החלטתי לתת ללב שלי הזדמנות חדשה לרפא את הכאב ונרשמתי. ✅ 

זה היה בתקופה של הקורונה, כך שהסגר בבית וכל המסכות רק העצימו את תחושת הבדידות והריקנות, די מיציתי אני חייבת זוגיות. 😷 מחפשת גבר, אחד שיעריך ויאהב אותי כמו שאני בטוב וברע. 

אז אחרי חיפושים לא רלוונטים, החלטתי לרכוש מנוי, ובתחילת הקורונה, מרץ 2020, הוא שלח לי הודעה, שנינו היינו במעצר בית. 😂 בסגר בעקבות תחלואה קשה. התחלנו להתכתב ומשם עברנו לפייסבוק ולווטסאפ ולא יכולנו להיפגש. אחותו הייתה חולה בקורונה במצב קשה וכל המשפחה הייתה בבידוד.

הלב משתוקק להכיר כבר! 

שמרנו על הקשר בסוד, מדי פעם הוא היה מגיח בלילה, רק כדי להתראות לזמן קצר, שמרנו מרחק עם מסכות ונפגשנו ממש למעט זמן. לפחות 3-4 שבועות של קשר אינטנסיבי מרחוק והלב משתוקק להכיר כבר ולהתראות באור יום. 💞

אחרי שאחותו החלימה ופתחו את הסגר, יצאנו לחירות זוגיות. דייט ראשון, אחרי פסח נפגשנו מ10.00 בבוקר, עד 22.00 בלילה ולא הפסקנו, לצחוק, לדבר ובעיקר להשלים את החסר. הקורונה האיצה תהליכים והקשר התקדם בצורה מדהימה!!! 🙂

נדבקנו באפליקציה של אהבה. 

ביום הולדת שלו, אחרי שנתיים פלוס של היכרות וחברות מקסימה, הוא הפתיע אותי. והציע לי נישואין במקום הכי מקסים ומרגש שיש!!!! אחרי שאמרתי כןןןן, הוא אמר שאני המתנה שלו-🎁, שהוא זכה בכלה מקסימה וטובה. 🥰

הכרנו באפליקציה שלכם, שליש גן עדן... השם שלכם מופיע ומתנוסס בכל מקום ויכולים להעיד מקרוב שכן, זה הגיע גם אלינו.נדבקנו באפליקציה של אהבה. 😂 ממליצים בחום על האתר המבורך, ושיהיה בהצלחה ובסיעתא דשמיא ובקרוב אצל כולם.

אוהבים ומאחלים 🥳

שרי ואביחי 👩‍❤️‍👨

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

"מהכאב הכי גדול אני נבנית, מהחולשה הכי גדולה אני מתחזקת, ומהמקום הכי נמוך, עוד אגיע לפסגה ואמצא אהבה". ❤️

אז הסיפור שלי התחיל בכאב גדול, חודשיים אחרי פרידה מהאקס שלי, מזוגיות ארוכה, הופיעה לי פרסומת של שליש גן עדן באינסטגרם ובפייסבוק. ❤️ במקרה? היום אני יודעת שלא. 🙃

שרי ואביחי נדבקו באפליקציה של אהבה!, 19/01/23 17:29
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

בשעה טובה 

! דווח למנהל האתר

השבח להשם!

אפליקציה-שליחה של השם..

! דווח למנהל האתר

בשעה טובה

! דווח למנהל האתר

מרגש מזל טוב

! דווח למנהל האתר

המון מזל טוב 

! דווח למנהל האתר

בהצלחהsmiley

! דווח למנהל האתר

מזל טוב אביחי ושרי מאחל לכם דבקות בה'יתברך ובצדיקים ובצדיקות אמת בשמחה ובאושר בבריאות בעושר בשפע טוב בקדושה בכל הברכות בכל הישועות אמן כן יהי רצון 🙏💖💖💖

! דווח למנהל האתר

מזל  טוב  בהצלחה 

! דווח למנהל האתר

מזל טוב בנין  עדי עד 

! דווח למנהל האתר

תצליחו, זוג מקסים

! דווח למנהל האתר