הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

כל דבר שרק תרצו!

"קודם כל אני חייבת לציין שאני הייתי ממש נגד אתרי היכרויות, לא חשבתי שבאמת אפשר להכיר שם מישהו רציני ועוד את בעלי, הדרך שהכרתי אותו מדהימה ורק דרך זה רואים כמה זה משמיים!"
הסיפור המיוחד של נהוראי והודיה | פורסם: 04/01/23 10:25

הייתי ממש נגד... 

היי אני הודיה בת 21, הכרתי את בעלי המדהים נהוראי באתר שליש גן עדן! ❤️

קודם כל אני חייבת לציין שאני הייתי ממש נגד אתרי היכרויות, לא חשבתי שבאמת אפשר להכיר שם מישהו רציני ועוד את בעלי, הדרך שהכרתי אותו מדהימה ורק דרך זה רואים כמה זה משמיים! 🙏🏻

בנות רווקות, תתפללו אתן לא מבינות אפילו מה הכוח של התפילה, היא מסוגלת להביא לכן כל דבר שרק תרצו! 

זה התחיל בדייט אחד גרוע עם מישהו ששידכו לי ובסוף הדייט הזה, שנינו הבנו שזה לא עובד. ואותו אחד אמר לי להירשם ל"שליש גן עדן", ומה אכפת לי לנסות וגם לו יש, ישר שללתי ואמרתי לו: "מה פתאום ואני מעדיפה להכיר בדרכים אחרות". 😒

בשניה שנרשמתי לאתר ראיתי! 

מפה לשם- יום אחרי, נרשמתי נטו מסקרנות, וגם אז לא באמת האמנתי שאכיר שם את בעלי.🙃

בשניה שנרשמתי לאתר ראיתי את נהוראי, נכנסתי לפרופיל שלו והתחברתי ממש לכל מה שהוא רשם על עצמו.🥰

התלבטתי מה לכתוב לו ואם לכתוב ויצא שלחצתי ״בטעות״ הודעה שהיא אוטומטית כזו, (שום דבר לא במקרה הכל מכוון מהקב״ה). 😉

אני אפילו זוכרת את ההודעה: ״תוכל לשלוח לי את שאלון ההיכרות שלך?״

נהוראי ישר ענה ופיתח איתי שיחה ואמרתי לו יום אחרי, שזה נלחץ לי לבד אבל בכל מקרה דיברנו והייתה בינינו כימיה וחיבור מצוין. התכתבנו, ואז הייתה הפסקה של כמה ימים ולא ידעתי מעבר למקלדת אם נהוראי רציני, כי עדיין לא הכרתי אותו לעומק.

ולפני שהתכתבתי איתו, היה מישהו אחר מהאתר שרצה לפגוש אותי אז הסכמתי והיינו אמורים להפגש במוצ״ש, ואז באותה שבת התחיל לי כאב גרון וחליתי בקורונה.😷🤒

במוצ"ש, ביטלתי לאותו בחור ומסתבר שגם הוא רצה לבטל את הדייט מסיבה מסוימת, ומשם ראיתי כמה זה סימן משמיים שמחכה לי משהו אחר טוב יותר. 🙏🏻

נהוראי באותו זמן דאג לי ושאל מה שלומי ורצה להתקדם איתי מעבר לאתר ועברנו לוואצאפ. ✅✅

וכל התקופה שהייתי חולה דיברנו ושבוע אחרי שהחלמתי ישר נפגשנו פגישה ראשונה ומשם? הכל היסטוריה. 👩‍❤️‍👨

הייתה לנו חצי שנה מדהימה, מהפגישה הראשונה היה את הקליק והכימיה, השיחות נפש והחיבור העמוק שבעזרת השם תמיד ישאר וימשיך.🙏🏻

לפני שלושה שבועות, זכינו להתחתן ולבנות ביחד בית! 🏡

אל תשללו שום דרך לישועה!! 

יש לי מסר מאוד חשוב גם לנשים וגם לגברים: אל תשללו שום דרך לישועה!! אין לדעת איך תכירו את החצי השני שלכם. 🙃 

אני, שחשבתי שאין מצב בעולם שאכיר באתר היכרות את בעלי וזה בסופו של דבר קרה, רק אומר שכל דבר, אבל כל דבר- אפשרי!! 😉

כמובן אל תשכחו להתפלל אבל חשוב לא לפסול שום דרך היכרות ופשוט לנסות ולזרום, עצם זה שזרמתי בסוף וניסיתי את הפלטפורמה הזאת גרם לי להכיר את בעלי המדהים! תודה לה' ותודה לכם! ובהצלחה לכולם.❤️

נהוראי והודיה

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

הייתי ממש נגד... 

היי אני הודיה בת 21, הכרתי את בעלי המדהים נהוראי באתר שליש גן עדן! ❤️

קודם כל אני חייבת לציין שאני הייתי ממש נגד אתרי היכרויות, לא חשבתי שבאמת אפשר להכיר שם מישהו רציני ועוד את בעלי, הדרך שהכרתי אותו מדהימה ורק דרך זה רואים כמה זה משמיים! 🙏🏻

בנות רווקות, תתפללו אתן לא מבינות אפילו מה הכוח של התפילה, היא מסוגלת להביא לכן כל דבר שרק תרצו! 

זה התחיל בדייט אחד גרוע עם מישהו ששידכו לי ובסוף הדייט הזה, שנינו הבנו שזה לא עובד. ואותו אחד אמר לי להירשם ל"שליש גן עדן", ומה אכפת לי לנסות וגם לו יש, ישר שללתי ואמרתי לו: "מה פתאום ואני מעדיפה להכיר בדרכים אחרות". 😒

הסיפור המיוחד של נהוראי והודיה, 04/01/23 10:25
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

מזל טוב 🥰

! דווח למנהל האתר

כל הברכות מרגש מזל טוב 

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר

מזל טוב ❣

! דווח למנהל האתר

מזל טוב! שירבו שמחות בישראל 🎊🥳🎈🌹

! דווח למנהל האתר

מזל טובב ענק!!

בריאות אושר ואריכות ימים בע"ה.

ובקרוב לילדים בע"ה.

! דווח למנהל האתר

מזל"ט. ממני בן 36+ ג' מחפש את המיוחדת שתהיה שווה לכתוב עליה פוסט דומה ואפילו יותר😉

! דווח למנהל האתר

המון מזל טוב !

! דווח למנהל האתר

מזל טוב Innocent 🎉

! דווח למנהל האתר

הקיבעון המחשבתי אוייב גדול. Never say never 

! דווח למנהל האתר

מזל טובב😊

! דווח למנהל האתר

בגיל 40 + זה כבר סיפור אחר. נשים קצת חיות בסרט. 

! דווח למנהל האתר