הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

הוא מהדרום, היא מהצפון! האהבה מנצחת הכול

"מאיפה להתחיל לספר? גם אני וגם סאסי נרשמנו לשליש גן עדן כי חברים דחפו אותנו... הוא מהדרום ואני מהצפון. היו חששות מהמרחק הרב, אבל האהבה מנצחת הכל בסוף!"
סיפור ההיכרות של סאסי ואורפז | פורסם: 03/01/23 15:12

חברים דחפו אותנו! 

לשליש גן עדן שעושים עבודת קודש, מאיפה להתחיל לספר?🙃

גם אני וגם סאסי נרשמנו כי חברים דחפו אותנו, לא ידענו מה יהיה ואם באמת ייצא מזה משהו, אבל עם הרבה אמונה ותפילות ב"ה זה קרה. 🤩

המרחק? לא באמת פרמטר. 

התלבטתי מאוד, כשהוא פנה אליי, בגלל המרחק הרב, סאסי מהדרום, ממושב איתן ואני מהצפון, מאור עקיבא.

היו לי חששות שזה לא יעבוד, ממש, התלבטתי, על אף שהייתה מציאת חן אמיתית, ראשונית. אבל, הוא היה כל כך חדור מוטיבציה ורצון להכיר, שזה קסם והחמיא לי ושידר על רצינות ומסירות. אנוכי במזרח וליבי במערב, תהיי אופטימית ותתמלאי באמונה ונצליח להכיר ויהי מה. 😅

בסוף האהבה מנצחת את הכל!

ואכן הייתה מסירות נפש אמיתית להיפגש, מעל 100 ק"מ, שעה וחצי כמעט כל כיוון ועם העומס בכבישים והפקקים, זה קרה ורק העצים את הרצון להיות יחד, ועם כל הקשיים והאתגרים😅 בסוף האהבה מנצחת את הכל!😜

מדהים, איך הקב"ה עזר וסייע לנו בדרכים וחיבר בינינו יחד. וכשהקב"ה מחליט ש"זה זה", אז כל הטבע והמציאות הטבעית משתנה כדי להקים בית יהודי וקדוש.🏡

ב"ה זכינו להתחתן בקדושה, שמחים מאוד ומודים לה' ולשליחים שזה אתם! ❤️

תודה רבה שהייתם חלק, תודה שהוכחתם לנו שהמרחק זה לא באמת פרמטר כשיש אהבה, מידות טובות ורצון אמיתי להקים בית יהודי.🏡 

מוקירים לכם תודה מכל הלב.🙏🏻

סאסי ואורפז אלוש ✨

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

חברים דחפו אותנו! 

לשליש גן עדן שעושים עבודת קודש, מאיפה להתחיל לספר?🙃

גם אני וגם סאסי נרשמנו כי חברים דחפו אותנו, לא ידענו מה יהיה ואם באמת ייצא מזה משהו, אבל עם הרבה אמונה ותפילות ב"ה זה קרה. 🤩

המרחק? לא באמת פרמטר. 

התלבטתי מאוד, כשהוא פנה אליי, בגלל המרחק הרב, סאסי מהדרום, ממושב איתן ואני מהצפון, מאור עקיבא.

היו לי חששות שזה לא יעבוד, ממש, התלבטתי, על אף שהייתה מציאת חן אמיתית, ראשונית. אבל, הוא היה כל כך חדור מוטיבציה ורצון להכיר, שזה קסם והחמיא לי ושידר על רצינות ומסירות. אנוכי במזרח וליבי במערב, תהיי אופטימית ותתמלאי באמונה ונצליח להכיר ויהי מה. 😅

בסוף האהבה מנצחת את הכל!

ואכן הייתה מסירות נפש אמיתית להיפגש, מעל 100 ק"מ, שעה וחצי כמעט כל כיוון ועם העומס בכבישים והפקקים, זה קרה ורק העצים את הרצון להיות יחד, ועם כל הקשיים והאתגרים😅 בסוף האהבה מנצחת את הכל!😜

סיפור ההיכרות של סאסי ואורפז, 03/01/23 15:12
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

עדיין אין תגובות.