הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

"הנס יכול לקרות לכל אחד!"

"לקחתי את זה כהרפתקה, הרגשתי שאני מתחילה לאהוב מחדש, ובעיקר את עצמי, וכל מה שרציתי זה להנות, להכיר וקצת לצאת... לא שיערתי לעצמי שקשר רציני יגיע כל כך מהר. אבל רבות מחשבות.. והקב"ה רוקם חתונות..."
הנס של נורית ויצחק - שהכירו בשליש גן עדן | פורסם: 21/12/22 17:56

הרגשתי שאני מתחילה לאהוב מחדש 🥰

היי שלום לכולם, 👋הרבה זמן רציתי לשתף, לספר על הזכות ולהגיד תודה... בראש ובראשונה לבורא עולם, שנית לשליש גן עדן ששם הנס התרחש. 

קצת על עצמי, חזרתי בתשובה והתחתנתי צעירה, הייתי נשואה 16 שנים, זוגיות מלאה באתגרים וקשיים. אבל ברוך השם, נולדו שלושה ילדים מתוקים ומקסימים. שנים נלחמתי בשבילי ובשבילם על שלום בית וזוגיות טובה, אחרי שעשיתי הכל וזה לא הלך, עברנו כולנו משבר גירושין ארוך. 

לא חשבתי אז בכלל על פרק ב', להתחיל זוגיות ואהבה חדשה. התמקדתי באושר שלי, בריפוי של המשפחה. לא חשבתי שזה יגיע, אבל תמיד האמנתי שזה אפשרי וקיים. 

ואז נרשמתי לשליש גן עדן! 

שנה אחרי הגירושין, הרגשתי רצון לבדוק ולנסות, נרשמתי לאתר הכרויות שקצת התאכזבתי ממנו, ואז נרשמתי לשליש גן עדן! ✔️

לקחתי את זה כהרפתקה, הרגשתי שאני מתחילה לאהוב מחדש, ובעיקר את עצמי, וכל מה שרציתי זה להנות, להכיר וקצת לצאת.🥂 

אמונה וגישה טובה - זה כל מה שצריך 

לא שיערתי לעצמי שקשר רציני יגיע כל כך מהר. אבל רבות מחשבות.. והקב"ה רוקם חתונות.😜

תוך חודשיים באתר, יצחק פנה אלי... ואחרי שיחה קצרה שנינו הרגשנו חיבור מיוחד ומידי! שנינו עברנו הרבה משברים ואכזבות, ותודה לאל, על אף שנכוונו, שנינו נשארנו אופטימיים עם אמונה וגישה טובה, והיינו נכונים ופתוחים לאהבה חדשה. 💞

ובהחלט הניצוץ קרה, הוקסמנו אחד מהשניה כבר בפגישה הראשונה וברוך ה' מאז אנחנו יחד. 

התחתנו לפני 5 חודשים וזכינו לחתונה מרגשת ושמחה מאוד. 🥳ה' נתן לנו כוחות להתגבר על כל המכשולים ולהקים בית ומשפחה, שיש בו הרבה יותר משליש גן עדן .. חח .. אולי שני שליש.. או אף יותר... 😉

ולסיום, מאחלת לכולם לזכות לאהוב, לאהוב, לאהוב ❤️

להיות מוכנים להשקיע, בנתינה, בנוכחות, להתגבר על קשיים לפני ובתוך הזוגיות.

לא להתייאש, להאמין, לבטוח בה' ולהמשיך בדרך למציאת זיווג.

המאמץ למצוא זוגיות טובה בהחלט משתלם! 🔥

הנס יכול לקרות לכל אחד! 

אפשר תמיד להתחיל מחדש, להתאהב, להתרגש, הנס יכול לקרות לכל אחד בחיים.❤️ יחד עם זאת, אני חושבת שזוגיות וזוגיות שניה בכלל היא הרבה יותר מורכבת, יש הרבה מכשולים. וזוגיות טובה מתרחשת בזכות עבודה קשה והתגברות משותפת על הקשיים והאתגרים. 

הטיפ שלי, לא להסתכל על זוגיות כמשהו שיביא את האושר, אלא להיות מאושרים גם ללא זוגיות. והאושר הזה יכול למשוך ולמגנט את הזוגיות הנכונה, בזמן הנכון.

בהצלחה לכולם 🙏🏻

אוהבים ומאחלים - יצחק ונורית.

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

הרגשתי שאני מתחילה לאהוב מחדש 🥰

היי שלום לכולם, 👋הרבה זמן רציתי לשתף, לספר על הזכות ולהגיד תודה... בראש ובראשונה לבורא עולם, שנית לשליש גן עדן ששם הנס התרחש. 

קצת על עצמי, חזרתי בתשובה והתחתנתי צעירה, הייתי נשואה 16 שנים, זוגיות מלאה באתגרים וקשיים. אבל ברוך השם, נולדו שלושה ילדים מתוקים ומקסימים. שנים נלחמתי בשבילי ובשבילם על שלום בית וזוגיות טובה, אחרי שעשיתי הכל וזה לא הלך, עברנו כולנו משבר גירושין ארוך. 

לא חשבתי אז בכלל על פרק ב', להתחיל זוגיות ואהבה חדשה. התמקדתי באושר שלי, בריפוי של המשפחה. לא חשבתי שזה יגיע, אבל תמיד האמנתי שזה אפשרי וקיים. 

ואז נרשמתי לשליש גן עדן! 

שנה אחרי הגירושין, הרגשתי רצון לבדוק ולנסות, נרשמתי לאתר הכרויות שקצת התאכזבתי ממנו, ואז נרשמתי לשליש גן עדן! ✔️

הנס של נורית ויצחק - שהכירו בשליש גן עדן, 21/12/22 17:56
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

מזל טובheart

! דווח למנהל האתר

בשעה טובה ומוצלחת אושר ושמחת חיים תמיד 

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר

מזל טוב ושתמיד תהיו מאושרים 

חג חנוכה שמח ! ❤️