הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

"מה אכפת לך, פשוט תנסי!"

"אמא שלי האלופה הניעה אותי להירשם לאתר, אמרה לי מה איכפת לך, פשוט תנסי!... אין מה להפסיד, פשוט לזרום ולהיות פתוחים ולא להיות מקובעים לדעות קדומות או סטריאוטיפים כי זה פשוט לא נכון, מלא אנשים איכותיים נמצאים שם!"
סיפור ההיכרות המיוחד של משה ועדן בשליש גן עדן | פורסם: 01/12/22 16:40

"אמא שלי האלופה הניעה אותי" 

אני עדן והכרתי את בעלי בשליש גן עדן. 😉 אני מספרת בגאווה שהכרתי באתר המקסים שלכם וממליצה לכולם לנסות. 💖

אמא שלי האלופה הניעה אותי להירשם לאתר, אמרה לי מה איכפת לך, פשוט תנסי!!! ✨

ובאמת התחברתי מתוך מחשבה שאין לי מה להפסיד.😅 מקסימום אני נמצאת במקום שמקדם אותי בתהליך החיפוש. 😏 בהתחלה לא מצאתי את עצמי, אז יצאתי. עברה תקופה מסוימת, שהייתה קצת יבשה מבחינת הצעות.😒 אמרתי לעצמי בואי ננסה שוב מחדש לתת לזה סיכוי אמיתי!!! 🙏🏻

ואז ראיתי ש"משה בן 26", שלח לי הודעה ומשם זה פשוט זרם בטבעיות ובאופן מיוחד ונפלא. נפגשנו והוא היה בדיוק הטעם שלי, מה שחיפשתי. 🥰

להגדיר בדיוק מה אתה מחפש! 

מצידו הוא גם עשה השתדלות, נרשם ורכש מנוי, הוא הקציב לזה זמן והשקיע. הוא תמיד אמר אם זה הייעוד שלי ששם אמצא את אישתי , אני אמצא אותה גם בתקופה שהיא קצרה. 🤩

הוא לא הלך לאיבוד מצד הפרופילים והחיפוש כי הוא הגדיר לעצמו מה הוא מחפש מצד צניעות, רמה דתית וסגנון. 

התחתנו בר"ח אלול, וזה המקום להודות לקב"ה שפתח לנו את המזל דרככם. 🙏🏻

פשוט לזרום ולהיות פתוחים 

מצד הרשמה לאתר הכרויות, אין מה להפסיד, פשוט לזרום ולהיות פתוחים ולא להיות מקובעים לדעות קדומות או סטריאוטיפים כי זה פשוט לא נכון, מלא אנשים איכותיים נמצאים שם!!! 😊

בהתחלה נרשמתי לאתר וחשבתי שיש שם מגוון של אנשים שלא קשורים אליי, אך בסופו של דבר, זה עניין של חיבור טבעי והתאמה אישית ולכן צריך להיות ממוקדים בחיפוש ולדייק את הרצון והפרופיל האישי שלכם. 🤗

ממליצה לנסות כי אין מה להפסיד ואם המזל שלך נמצא שם דרך האתר, הרווחת וזכית בגן עדן פרטי משלך. 👩‍❤️‍👨

בהצלחה לכולם - 

משה ועדן.

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

"אמא שלי האלופה הניעה אותי" 

אני עדן והכרתי את בעלי בשליש גן עדן. 😉 אני מספרת בגאווה שהכרתי באתר המקסים שלכם וממליצה לכולם לנסות. 💖

אמא שלי האלופה הניעה אותי להירשם לאתר, אמרה לי מה איכפת לך, פשוט תנסי!!! ✨

ובאמת התחברתי מתוך מחשבה שאין לי מה להפסיד.😅 מקסימום אני נמצאת במקום שמקדם אותי בתהליך החיפוש. 😏 בהתחלה לא מצאתי את עצמי, אז יצאתי. עברה תקופה מסוימת, שהייתה קצת יבשה מבחינת הצעות.😒 אמרתי לעצמי בואי ננסה שוב מחדש לתת לזה סיכוי אמיתי!!! 🙏🏻

ואז ראיתי ש"משה בן 26", שלח לי הודעה ומשם זה פשוט זרם בטבעיות ובאופן מיוחד ונפלא. נפגשנו והוא היה בדיוק הטעם שלי, מה שחיפשתי. 🥰

להגדיר בדיוק מה אתה מחפש! 

מצידו הוא גם עשה השתדלות, נרשם ורכש מנוי, הוא הקציב לזה זמן והשקיע. הוא תמיד אמר אם זה הייעוד שלי ששם אמצא את אישתי , אני אמצא אותה גם בתקופה שהיא קצרה. 🤩

הוא לא הלך לאיבוד מצד הפרופילים והחיפוש כי הוא הגדיר לעצמו מה הוא מחפש מצד צניעות, רמה דתית וסגנון. 

התחתנו בר"ח אלול, וזה המקום להודות לקב"ה שפתח לנו את המזל דרככם. 🙏🏻

סיפור ההיכרות המיוחד של משה ועדן בשליש גן עדן, 01/12/22 16:40
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

מזל טוב שתצליחו.

! דווח למנהל האתר

‏מזל טוב, בהצלחה.!!!🙏🥂

! דווח למנהל האתר

מזל טוב והצלחה רבה!

! דווח למנהל האתר

‏מזל טוב הרבה הצלחה אושר ועושר 🙏🥂💰

! דווח למנהל האתר

מזל. טוב. הרבה.  בריאות. אושר. שתיבנו. בית.  בישראל

! דווח למנהל האתר

אביגיל. דמתי

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר

מזל טוב לזוג היפה

! דווח למנהל האתר

מזל טוב אושר נחת ורוב בריאות

! דווח למנהל האתר

מזל טוב.  שתזכו להקים בית על אדוני התורה - אמן סלה!

! דווח למנהל האתר

מזל טוב  הרבה מזל 

! דווח למנהל האתר

מזל טוב 

! דווח למנהל האתר

שביתכם יהיה בית עדי עד בקדושה והצלחה אמן ואמן

! דווח למנהל האתר

מזל טוב.  שיעלה הזיווג מעלה מעלה

! דווח למנהל האתר

מזל טוב, שתמיד תראו את הטוב זה בזו ושתהיה לכם זוגיות מושלמת מלווה בשמחה ואהבהheart

! דווח למנהל האתר

מזל טוב שתיראו את הדברים המשלמים בנייכם שתקימו בית נאמן בישראל

! דווח למנהל האתר

מזל טוב בריאות שמחה בלב וכל אשר heart  תעשו השם יצליח דרכיכם

! דווח למנהל האתר

איזה משמח:)מאחלת לכם כל אשר תבקשו ובעזרת ה' עוד השנה בן זכר.

ובעזרת ה' שכל רווקה ורווק יזכו למצוא את זיווגם

! דווח למנהל האתר

נפלא! ב"ה, בהצלחה רבה לכם

! דווח למנהל האתר

מזלל טובב 

! דווח למנהל האתר