הנס הפרטי שלי- בעלי ❤️
הכרנו באתר שליש גן עדן לפני שנתיים בעיצומה של הקורונה. 😷
נרשמתי לאתר, מיד אחרי יום כיפורים, אחרי שחברה שלי אמרה לי לתת לזה הזדמנות לפחות שבועיים ואם לא ארצה אמחק את הכרטיס!. 🙃
לא נתתי לזה הרבה סיכוי שיצלח, אבל אמרתי לעצמי ארשם ומקסימום אמחק. 🙈
קיבלתי המון הודעות ונכנסתי ללחץ, אז עניתי בהדרגה רק לקצת מתוכם וביניהם בעלי. התחלנו להתכתב, בעלי שלח לי הודעות והחזרתי לו בהודעות, חששתי מאוד, לא רציתי בהתחלה להביא לו מספר נייד. 😬
המשכנו לדבר באתר במשך עשרה ימים, עד שבעלי מיצה את העניין ואמר שנמאס לו. הוא שלח לי הודעה שהוא רוצה להתקדם ואם אני רצינית שאעביר את מספר הנייד שלי. 😅
נתתי לו, באותו זמן הייתי בחופש בצפון אצל המשפחה. דיברנו בטלפון וקבענו להיפגש אחרי שאני אחזור למרכז, לא רציתי להטריח אותו לבוא לצפון. וגם לא ידעתי מה אני רוצה בכלל, היה חג סוכות באמצע סגר כללי.
פיקניק באוטו 🙃
כשחזרתי למרכז, נפגשנו ליד הבית שלי (באמצע הקורונה בסגר כללי) לא היה אפשרות לצאת לשום מקום. 😫
הוא הביא מלאא דברים ועשינו פיקניק באוטו, אהבתי את הנתינה וההשקעה שלו, למרות שלא הייתה אופציה לצאת לשום מקום. הוא אילתר והפך את הדייט שלנו למושלם, עם מלא חטיפים שתייה ואווירה טובה. וואוו, היה טוב, ממש זורם וכייף.🥳
אירוסין בכותל, חתונה במושב 🏡
אחרי חודש בלבד התארסנו בכותל והתחתנו בינואר אחרי 3 חודשים בדיוק מהיום שנפגשנו, בבית שלי במושב. 👩❤️👨
ולפני חצי שנה נולדה לנו תינוקת מהממת בשם מיאה, שמאירה לנו את הבית בצחוק וחן. ❤️
תודה לשליש גן עדן, אנחנו שמחים שזכינו לשליחים נאמנים, שעושים עבודת קודש. ✨
אין יאוש בעולם, אין עיכובים, הכל מדויק ומתרחש בדיוק בזמן הנכון. לפעמים הקב"ה מחכה ששני הצדדים יהיו מוכנים כדי שהבית יהיה שלם ויתחבר. 🏡
בהצלחה ובשורות טובות לכולם. 🙏
מאחלים מכל הלב ❤️
רפאל מאיר וקארין 👩❤️👨
הנס הפרטי שלי- בעלי ❤️
הכרנו באתר שליש גן עדן לפני שנתיים בעיצומה של הקורונה. 😷
נרשמתי לאתר, מיד אחרי יום כיפורים, אחרי שחברה שלי אמרה לי לתת לזה הזדמנות לפחות שבועיים ואם לא ארצה אמחק את הכרטיס!. 🙃
לא נתתי לזה הרבה סיכוי שיצלח, אבל אמרתי לעצמי ארשם ומקסימום אמחק. 🙈
קיבלתי המון הודעות ונכנסתי ללחץ, אז עניתי בהדרגה רק לקצת מתוכם וביניהם בעלי. התחלנו להתכתב, בעלי שלח לי הודעות והחזרתי לו בהודעות, חששתי מאוד, לא רציתי בהתחלה להביא לו מספר נייד. 😬
המשכנו לדבר באתר במשך עשרה ימים, עד שבעלי מיצה את העניין ואמר שנמאס לו. הוא שלח לי הודעה שהוא רוצה להתקדם ואם אני רצינית שאעביר את מספר הנייד שלי. 😅
נתתי לו, באותו זמן הייתי בחופש בצפון אצל המשפחה. דיברנו בטלפון וקבענו להיפגש אחרי שאני אחזור למרכז, לא רציתי להטריח אותו לבוא לצפון. וגם לא ידעתי מה אני רוצה בכלל, היה חג סוכות באמצע סגר כללי.
סיפור ההיכרות המיוחד של קארין ורפאל, 07/11/22 12:26
איזה מרגש לשמוע, שתזכו לבניין עדי עד !
הרבה בריאות, אושר והצלחה
זה זיווג אמיתי. בלי הרבה טררם .נכון מכוון וקולע. מה שמעיד. זה שלא צריך הרבה לדבר .לחשוב. להתבחבש. יש תכלס עולים על המטוס. מזל טוב
וואוו א אתם יפיםם ממש
ב הסיפור פשוט ענק
מאחל לכם לחיות ב95 שנה של
הוליווד(:
איזה מרגש🙏🙏🙏 ואיזה קבלת החלטות מהירה אשרייכם שזכיתם ותודה לה' ובקרוב לכולנו 🙏🙏🙏 חנוכה שמחחח וניסי ניסים לכולם😘❤
ממש מרגש לשמע המון מזל טוב ,
אין יאוש בעולם כלל
אין
זה אומר אין
מקסים מרגש ברמות שולחת לכם
בשמחה רבה באהבה גדולה
את ברכותיי לחיים מאושרים
עם שפע אחווה אהבה שכינה ותקשורת נהדרת מן השורה ה-1🤲🤍🤲
עמוס לשאלתך זיווג זה משמיים זו שאלה טכנית בלבד הם היו נפגשים בכל עיתוי או זמן אחר