סלפי בדייט הראשון!
"היי אני שלי, בת 27, לפני 3 שנים הכרתי את בעלי באתר ההכרויות שליש גן עדן. ❤️
נכנסתי סקפטית, מאוד חששתי לפתח קשר ולתת אמון בגבר דרך אתר הכרויות... והאמת, שהגבר הראשון שאיתו התכתבתי באתר, היום אני נשואה לו ב"ה. 😉
הייתה לי התנסות מדהימה... היה לנו חיבור וכימה מטורפת ישר מההתחלה. עשינו סלפי בדייט הראשון, בדייט השני, כבר הכרתי את המשפחה שלו. 🏡

כשנכנסים ישר ללב...
גיליתי שאחותו בגיל יש לי ויש לנו חברים משותפים וגם הקטע הכי מצחיק שגילינו שאני ואמא שלו חוגגים יום הולדת באותו היום... 😂
תוך חצי שנה התארסנו, הוא אמר שישר נכנסתי לו ללב, ואני אומרת שהכרתי גבר מדהיםםם עם לב טוב ומידות טובות. ✨
זכינו לבנות בית בזכות ריבונו של עולם ששלח לנו אתכם, בזכות האתר הזה, שאין ספק שיש בו ים של ברכה ואהבה. 👩❤️👨
תודה ובהצלחה לכולם 🙏🏻
שלי ויוחאי.

סלפי בדייט הראשון!
"היי אני שלי, בת 27, לפני 3 שנים הכרתי את בעלי באתר ההכרויות שליש גן עדן. ❤️
נכנסתי סקפטית, מאוד חששתי לפתח קשר ולתת אמון בגבר דרך אתר הכרויות... והאמת, שהגבר הראשון שאיתו התכתבתי באתר, היום אני נשואה לו ב"ה. 😉
הייתה לי התנסות מדהימה... היה לנו חיבור וכימה מטורפת ישר מההתחלה. עשינו סלפי בדייט הראשון, בדייט השני, כבר הכרתי את המשפחה שלו. 🏡
שלי ויוחאי - הכירו בשליש גן עדן, 27/10/22 17:43
מזל טוב ומבורך בהצלחה מרובה בכל מעשה ידיכם מה שהקדוש ברוך הוא יפתח לכם את מזלכם
המון מזל טוב בניין עדי עד . בקרוב אצל כולם ובפרט אצלי בעזרת ה' . מחכה גם לחיבור קסם כזה. בנתיים באתר הזה קרה לי רק ההפך.
וואי מזל טוב איזה יופי ומרגש הלוואי שאני ימצא גם באתר מישהי טובה לקשר אמיתי אמן
מזל טוב!! בנין עדי עד המיוסד על תורה ומצוות, מתוך שמחה אמתית, מתוך בריאות נכונה, ומתוך נחת ושפע בהרחבה בגו"ר!!!
לזוג היקר!מלא מזל טוב,בניין עדיי עד ב"ה,בהצלחה רבה בהכללל..מאד מרגש
קודם כל אפתח במזל טוב ענקי ושתזכו להקים בית כשר ונאמן בישראל!!!
רק אותי מדהים ומעניין...למה האתר השווקי הזה מעלה רק את כמות ההצלחות וחבללל שלא מעלה באותה דרגה גם את הכמות הכישלנות שיוצאים בדרך אצל המון זוגות והזויות שיש פה!!!!😏