פותחים שנה עם המון אומץ.
כל כך חיכיתי לשתף אתכם ואין רגע יותר מתאים מאשר פתיחת השנה שלנו תשפ״ג.💗
בתור חוזרת בתשובה ברוך ה' התחלתי להרגיש בודדה בסביבה הטבעית, והרגשתי שסוף סוף אני רוצה למצוא את שאהבה נפשי.
אזרתי אומץ, ולפני כחצי שנה פתחתי כרטיס באפליקציה של שליש גן עדן. ניסיתי לדבר עם בחורים אבל השיחות לא זרמו, זה הרגיש מאולץ, כי חייב וצריך ולא כי אני באמת רוצה.🙃החלטתי למחוק את האפליקציה, וניסיתי לחפש בדרך אחרת- פייסבוק, מכרים מהעבודה וכו׳...
השתדלות של פעם ביום!
אבל ידעתי מה חיפשתי וזה פשוט לא היה שם בחוץ. החלטתי שוב לפתוח כרטיס באפליקציה והפעם להיות קצת יותר משוחררת וקלילה.😅 אמרתי אני אכנס לאתר פעם ביום, בנחת כדי להתעדכן ונחכה ונראה מה יגיע!

והוא אכן הגיע 😉 אהוב ליבי נועם, שלח לי הודעה ואיתו זה פשוט זרם באופן קסום ומדהים.✨ ומשם התחלנו לדבר ובאותו יום כבר דיברנו עד 2 בלילה ובמשך שבועיים דיברנו בווטסאפ, שיחות טלפון עד שהחלטנו להפגש לדייט ראשון ברחובות והבחור מקרית אתא!
כמו כפפה ליד!
הדייט היה כל כך כייף, הרגשתי שהיה לי מישהו לדבר איתו, מישהו שאני מרגישה איתו בנוח. וזה המשיך לדייט שני, שלישי, ורביעי.. תוך חודש וחצי הכרתי את המשפחה שלו ולאחר 4 חודשים ביחד הוא הציע לי נישואין וזה מרגיש הכי נכון שיש! 💍
והוא כמו כפפה ליד, משלים אותי ואני אותו וזכיתי בו כל כך ואני רוצה לומר לך הקב"ה תודה על הכל, תודה ששלחת את החצי השני שלי היה כל כך רחוק ממני, אבל בזכותכם הפכנו לשלמים.❤️
בזכות האתר הזה שעושה עבודת קודש סוף סוף מצאתי את שאהבה נפשי וזכינו לעמוד מתחת לחופה השנה וזה היה הכי מרגש שיש! ☺️ כמה שהתפללתי ובכיתי ובורא עולם שומע הכל!
אל תוותרו תמשיכו, תשתדלו ותאמינו שהכל יגיע אליכם בזמן הנכון ובעזרת ה' מאחלת לכל עם ישראל למצוא את הזיווג שיהיה הכי ראוי לכם!🙏
אוהבים ומאחלים מכל הלב ❤️נועם ואביבה.
פותחים שנה עם המון אומץ.
כל כך חיכיתי לשתף אתכם ואין רגע יותר מתאים מאשר פתיחת השנה שלנו תשפ״ג.💗
בתור חוזרת בתשובה ברוך ה' התחלתי להרגיש בודדה בסביבה הטבעית, והרגשתי שסוף סוף אני רוצה למצוא את שאהבה נפשי.
אזרתי אומץ, ולפני כחצי שנה פתחתי כרטיס באפליקציה של שליש גן עדן. ניסיתי לדבר עם בחורים אבל השיחות לא זרמו, זה הרגיש מאולץ, כי חייב וצריך ולא כי אני באמת רוצה.🙃החלטתי למחוק את האפליקציה, וניסיתי לחפש בדרך אחרת- פייסבוק, מכרים מהעבודה וכו׳...
השתדלות של פעם ביום!
אבל ידעתי מה חיפשתי וזה פשוט לא היה שם בחוץ. החלטתי שוב לפתוח כרטיס באפליקציה והפעם להיות קצת יותר משוחררת וקלילה.😅 אמרתי אני אכנס לאתר פעם ביום, בנחת כדי להתעדכן ונחכה ונראה מה יגיע!
אביבה ונועם - הכירו בשליש גן עדן, 03/10/22 15:43
סימן טוב ומזל טוב ברכה והצלחה לאורך ימים ושנים רבות עד זקנה בשיבא טובה
איזו מתוקה ❤️ אתם נראים מקסימים ביחד,שתזכו להתברך בכל הברכות כולן,ולהקים בית נאמן ומתוק עם הרבה צאצאים מתוקים
מהממים איזה יופי !! המון מזל טוב שתזכו לבניין עדי עד !! 🎉🎊🥳🍾🥂
מדהים!תודה בורא עולם!!!שמע תפילתנו...ממש חיזקת אותי בעינין התפילה והאמונה הדמעות והעקשנות. הפתעות טובות מעל המצופה..זיווגים מוצלחים...יותר מעל כל דימיון....מעל...לכולנו.....זיווג של א.ה.ב.ה
ו נ.ש.מ.ה לחיי אושר שמחות שפע ואהבה אין קץ!
Mazal tov.i liked this couple.Thanks Hachem....i wish a nice baby on the way.
סיפור מדהים ומרגש ממש❤️🤗מלא אושר ועושר שיהיה לכם חיזקתם אותנו באמונה❤️
מהממים שאתם ממש מרגש מה שכתבת המון מזל טוב ובקרוב מאוד אצל כולם צריך לרצות הזה מהלב וזה מגיע❤️
איזה יופי אתם נראים ממש זוג מקסים אמן שתקימו בית חם ואוהב מלא ילדים בישראל ותהיו הזוג המאושר ביותר אני שמחה בשבילכם מזל טוב
היי שמי אדווה אני מ הרצליה עובדת בבית קפה בת 52 אוהבת לעזור לאפות לבשל עם הומור רומנטית רגישה חייכנית שמחה אוהבת לטייל בחו"ל ובארץ לבלות בבתי קפה מסעדות סרטים קניון אוהבת את החיים עדינה
היי שמי אדווה אני בת 52 מ הרצליה אוהבת לעזור לבשל לאפות אוהבת ילדים ובעליי חיים במיוחד כלבים אוהבת לטוס לחו"ל ו לטייל בארץ רגישה עדינה אדיבה איכפטית אוהבת את המשפחה שלי אוהבת את החיים הומור רומנטית אוהבת ליצחוק