"תיכנס לשליש אולי יצא לך מזה משהו"
שליש גן עדן שלום,
גם אני נרשמתי לאתר שליש גן עדן, הייתי גרוש בן 33 עם ילד אחד. נרשמתי רק בשביל ההשתדלות וממש לא האמנתי שאמצא שם משהו רציני.
באחת השבתות עם המשפחה שלי, אחותי אמרה לי - תיכנס לשליש אולי יצא לך מזה משהו. ובאמת, מיד בצאת השבת נכנסתי לאתר. נכנסתי וראיתי שמירי מחוברת... מירי, שלפני שנה כבר ניסתה ליצור איתי קשר באמצעות האתר, אבל אז לא הייתי נחוש להתחתן וזה לא התקדם.
הכול עניין של גישה!
הפעם ניגשתי להצעה במלוא הרצינות הראויה לה, ושלחתי למירי הודעה עם הזמנה לדייט, היא השיבה לי בחיוב, החלפנו טלפונים והעניינים התקדמו... כיום ב"ה אנחנו נשואים באושר.
לשנינו ילדים מנישואים קודמים, לי ילד אחד שמירי אוהבת ודואגת לו מאוד, ולה שני ילדים שאני אוהב ודואג להם :)
אתם שליחים נפלאים!
וחשוב שכל הפנויים והפנויות ידעו, בטח בתקופה הזאת, לא להתייאש ולהמשיך להתפלל. וכן - לחפש גם באתרי ההיכרויות.
אוהבים -
מירי ואליהו
"תיכנס לשליש אולי יצא לך מזה משהו"
שליש גן עדן שלום,
גם אני נרשמתי לאתר שליש גן עדן, הייתי גרוש בן 33 עם ילד אחד. נרשמתי רק בשביל ההשתדלות וממש לא האמנתי שאמצא שם משהו רציני.
באחת השבתות עם המשפחה שלי, אחותי אמרה לי - תיכנס לשליש אולי יצא לך מזה משהו. ובאמת, מיד בצאת השבת נכנסתי לאתר. נכנסתי וראיתי שמירי מחוברת... מירי, שלפני שנה כבר ניסתה ליצור איתי קשר באמצעות האתר, אבל אז לא הייתי נחוש להתחתן וזה לא התקדם.
השנה החדשה של מירי ואליהו שהכירו בשליש גן עדן, 22/09/22 18:25
המון מזל טוב לפעמים זה הבנאדם הנכון בזמן הלא נכון ועם נחישות ללא ויתור יש תיקווה מהמםםם
מזל טוב יה"ר שהקב"ה יזכה אותכם להביא לעולם זב"ק שיעשיר לכם את חיי הנישואין
מזל טוב שתנצלו את החיים לטוב.ולא להילחץ הסוד הוא שלא תתנו לאף אחד להיתערב לכם בחיים במיוחד ההורים או מהאחיות. שתהנו מהחיים ותחייכי כל החיים