הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

סלון הכלות שפותח דלתות!!

"בזכות המידע מהכלות שלי והאתר המדהים הזה כל זה לא היה קורה... כמובן שאת שמלת הכלה שלי עיצבתי בעצמי... ומי שתרצה לבוא אליי רק כדי למדוד שמלה, לפתוח את האנרגיות הטובות בשביל המזל מוזמנת באהבה :)"
הסיפור המרגש של רות ומוטי | פורסם: 04/09/22 15:24

חלומות ללא ספק מתגשמים! 

אתר קסום בשילוב עבודת החלומות שלי עזרו לי למצוא את בעלי ❤️ 

איך הכל התחיל?... 

בתחילת דרכי עוד בתור עוזרת מעצבת שמלות כלה, יצא לי לעבוד עם המון כלות בסטודיו לשמלות כלה שבו הן היו מתארגנות והחתן היה מגיע לאסוף אותן.

יום אחרי יום פגשתי גברים איכותיים,  ברמה גבוהה שהגיעו לאסוף את הכלה לצילומי זוגיות רגע לפני האירוע.

תמיד כששאלתי היכן הכירו אמרו "שליש גן עדן". אך התביישתי לשאול מה זה אומר.. עד שאזרתי אומץ, התעניינתי והבנתי שמדובר באתר הכרויות לדתיים ושומרי מסורת. 

ברגע שפתחתי את הדלת ידעתי... 

מתוך סקרנות כבר באותו היום נרשמתי ותמונה של בעלי הופיעה לי בדף הבית וזה נתן את הדחיפה להשלים את ההרשמה. חודשים בודדים שבהם לא יכולתי לכתוב לו משום שהייתי רשומה ללא תשלום, ולא ידעתי שבכל זאת כן ניתן לשלוח, כמעט התייאשתי ורציתי למחוק את המשתמש. כשהגיב חזרה, הבנתי שההודעה ששלחתי, אכן הגיעה למוטי. אותו בחור שחודשים אני עוקבת אחר הפרופיל שלו ושהתמונה שלו לא עוזבת אותי..

באותו היום התכתבנו, נפגשנו ומאותו הרגע שפתחתי את דלת רכבו ידעתי שזהו, אני את המשתמש באתר סוגרת כי מצאתי את בעלי לעתיד. וכך היה, לאחר שנה של חברות התארסנו וכ5 חודשים לאחר מכן התחתנו.

כמובן שאת שמלת הכלה שלי עיצבתי בעצמי וכיום היא שמורה אצלי בסטודיו לשמלות כלה שבבעלותי הנמצא בירושלים. בזכות המידע מהכלות שלי והאתר המדהים הזה כל זה לא היה קורה...

למדוד שמלת כלה! לפתוח את המזל 

רוצה להוקיר תודה ענקית ולהעניק לכל כלה שהכירה את ארוסה בשליש גן עדן להנות מ10% הנחה לשמלת כלה כולל הינומה תואמת ותכשיטים.

לתיאום היכנסו >> רות סלסט שמלות כלה  https://celeste-bridal.co.il/

מאחלת לכולם בע"ה עוד השנה למצוא את הזיווג הנכון להם! 

ומי שתרצה לבוא אליי רק כדי למדוד, לפתוח את האנרגיות הטובות בשביל המזל מוזמנת באהבה ❤️ 

רות סלסט

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

חלומות ללא ספק מתגשמים! 

אתר קסום בשילוב עבודת החלומות שלי עזרו לי למצוא את בעלי ❤️ 

איך הכל התחיל?... 

בתחילת דרכי עוד בתור עוזרת מעצבת שמלות כלה, יצא לי לעבוד עם המון כלות בסטודיו לשמלות כלה שבו הן היו מתארגנות והחתן היה מגיע לאסוף אותן.

יום אחרי יום פגשתי גברים איכותיים,  ברמה גבוהה שהגיעו לאסוף את הכלה לצילומי זוגיות רגע לפני האירוע.

תמיד כששאלתי היכן הכירו אמרו "שליש גן עדן". אך התביישתי לשאול מה זה אומר.. עד שאזרתי אומץ, התעניינתי והבנתי שמדובר באתר הכרויות לדתיים ושומרי מסורת. 

ברגע שפתחתי את הדלת ידעתי... 

מתוך סקרנות כבר באותו היום נרשמתי ותמונה של בעלי הופיעה לי בדף הבית וזה נתן את הדחיפה להשלים את ההרשמה. חודשים בודדים שבהם לא יכולתי לכתוב לו משום שהייתי רשומה ללא תשלום, ולא ידעתי שבכל זאת כן ניתן לשלוח, כמעט התייאשתי ורציתי למחוק את המשתמש. כשהגיב חזרה, הבנתי שההודעה ששלחתי, אכן הגיעה למוטי. אותו בחור שחודשים אני עוקבת אחר הפרופיל שלו ושהתמונה שלו לא עוזבת אותי..

הסיפור המרגש של רות ומוטי, 04/09/22 15:24
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

מהממת על כל הכבוד,גם למיואשות שהרימו דגל..???מלא מזל טוב,בניין עדייי עד ב"הההheart

! דווח למנהל האתר

אביגיל. דמתי.  מזל. טוב. ליום.  החתונה. שלכם

! דווח למנהל האתר

מהממת  כל הכבוד. מזל טוב . שתצליחו בחיים שנה טובה.  

! דווח למנהל האתר

המון מזל טוב, זוג יפה:)

! דווח למנהל האתר

סיפור יפה.. מזל טוב🥳🥳

! דווח למנהל האתר

סיפור מקסיםheartמזל טוב heart

! דווח למנהל האתר

מזל טוב יקרים

! דווח למנהל האתר

ברכה והצלחה זוג מקסים 

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר

כל אחד ומזלו 

אני כבר 7 שנים באתר ושום דבר... 

הרבה מזל טוב לזוג היקר

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר

מזל טוב 🖐

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר

וואוו מדהים!

המון מזל טוב והצלחה

שפע של בריאות ואושר

והעיקר שתיהנו מהדרך

! דווח למנהל האתר

איזו מתוקה את מזל טובבב

! דווח למנהל האתר

מזל טוב זוג חמודי ל😘 סיפור מקסים ומרגש אין עוד מלבדו ועל זה נאמר זיווג משמים שולחת לכם

באהבה💌 גדולה את ברכותיי לשנים של אחווה אהבה חדווה 🍓🍾🥂💐🤗💌🙋‍♂️🙆‍♀️

! דווח למנהל האתר

מדהים ..נחת והצלחה בכל👌❤👏👏

! דווח למנהל האתר

וואוו מדהים!

המון מזל טוב והצלחה

שפע של בריאות ואושר

והעיקר שתיהנו מהדרך

! דווח למנהל האתר

מזל טוב רות, סיפור מהמם ומרגש, בהצלחה.

! דווח למנהל האתר

מזל טוב. בעזרת השם אצל כולם. ❤️