נרשמתי. עשיתי השתדלות!
אני וישראל הכרנו לפני 3 שנים, בשליש גן עדן, בתקופת הקיץ. יצאתי להרבה דייטים משליש, וכל פעם ידעתי והאמנתי שזה יגיע שיש זיווג משמיים ויש הרבה דרכים להכיר. והאתר זאת דרך מאוד טובה, במיוחד שיש בו כל כך הרבה סיפורי הכרויות ועשרות אלפי חתונות.
הרגשתי שאם אני לא מנסה להכיר גם דרך האתר, זה לא נחשב שעשיתי השתדלות.
וראיתי בהשגחה כמה האתר מבורך, מה זה זיווג משמיים, הוא מבית שאן, אני מנתניה, לא היינו נפגשים במציאות הטבעית. ממש הקב"ה לוקח ומחבר בין נפש לנפש, בדיוק ורכות, כמו שהוא יודע לעשות הכי טוב.
בגלל שיצאתי להרבה דייטים, היה לי אמון בקב"ה ותקווה גדולה להכיר את האחד שלי, אבל לפעמים כבר אמרתי לעצמי: די, זה באמת יקרה? מתאהבים בגיל כזה? זה לא נהיה כבר טכני? איך זה עובד? וההתחלה של הקשר גם שלי וגם שלו הייתה מאוד בבדיקה, כן מתאים, לא מתאים זה מה שאני מחפשת?

הגעתי מוכנה עם רשימת מכולת.
היה שיח מאוד מעניין וטוב בין שנינו, נהניתי לדבר איתו, להגיע לשיחות עמוקות וזה ממש החזיק, אבל הגעתי עם סוג של רשימת מכולת וזה לא היה מה שחיפשתי.
זה מאוד טוב להגיע עם רשימת מכולת, זה חשוב וטוב שהאדם יודע מה שהוא רוצה ויודע למה הוא מכוון ובכל זאת, למדתי שצריך לבוא עם ראש פתוח וזורם. לא צריך למהר לחתוך, אלא להיות קשוב ללב, לרגש. ולא תמיד הדברים כמו שאנחנו רוצים או חושבים שנכון לנו וככה הרגשתי עם ישראל בעלי.
התייעצתי עם אמא רחל!
אחרי 4 חודשים של היכרות, בימים הנוראים לפני יום כיפור בעשרת ימי תשובה, הלכתי לתפילה בקבר רחל, להתייעץ עם אמא רחל, להתפלל ולשפוך את הלב בציון שלה. ואמרתי לה שבעזרת ה' אני מבטיחה לה כשזה יקרה, אני אגיע עד אליה שוב עם הזמנה לחתונה.
באותו הזמן שלחתי לישראל הודעה, אני רוצה שתציע לי במקום קדוש. ואכן, בראש חודש כסליו, הוא הציע לי בכותל, בתצפית מהממת. ההצעה הייתה מאוד מרגשת וכמובן שאמרתי כן, הכי כן בעולם, זה האדם שעליו התפללתי וייחלתי.
התחתנו בז' באדר, ביום קדוש, ביום הולדתו ופטירתו של משה רבנו. זכינו שהרב שמואל אליהו קידש אותנו. הייתה ב"ה חתונה קדושה ושמחה.
ומכאן רוצים לחזק ולעודד את כל הרווקים והרווקות.
העצה הכי טובה שלי לכם:
אל תפסיקו להתפלל, התפילה שלכם פועלת בשמיים. עושה רעש גם אם אנחנו לא רואים או שומעים. ולהמשיך להאמין שזה יבוא, שגם אם זה קשה, פעם הבאה, יהיה יותר טוב עד שמגיעים למי שמדויק לנו. הקב"ה יודע מה הוא עושה ומתי יגיע הזמן והרגע שלכם.
נפגשתי עם לא מעט דייטים ולא איבדתי תקווה, כי ידעתי שיש מישהו שדואג לי.
גם לכם הנס יתגלה, עוד רגע, הלב יתרחב, באהבה ויתמלא. ❤️
בהצלחה לכולם! אוהבים מאוד -
ישראל ומיכל

נרשמתי. עשיתי השתדלות!
אני וישראל הכרנו לפני 3 שנים, בשליש גן עדן, בתקופת הקיץ. יצאתי להרבה דייטים משליש, וכל פעם ידעתי והאמנתי שזה יגיע שיש זיווג משמיים ויש הרבה דרכים להכיר. והאתר זאת דרך מאוד טובה, במיוחד שיש בו כל כך הרבה סיפורי הכרויות ועשרות אלפי חתונות.
הרגשתי שאם אני לא מנסה להכיר גם דרך האתר, זה לא נחשב שעשיתי השתדלות.
וראיתי בהשגחה כמה האתר מבורך, מה זה זיווג משמיים, הוא מבית שאן, אני מנתניה, לא היינו נפגשים במציאות הטבעית. ממש הקב"ה לוקח ומחבר בין נפש לנפש, בדיוק ורכות, כמו שהוא יודע לעשות הכי טוב.
בגלל שיצאתי להרבה דייטים, היה לי אמון בקב"ה ותקווה גדולה להכיר את האחד שלי, אבל לפעמים כבר אמרתי לעצמי: די, זה באמת יקרה? מתאהבים בגיל כזה? זה לא נהיה כבר טכני? איך זה עובד? וההתחלה של הקשר גם שלי וגם שלו הייתה מאוד בבדיקה, כן מתאים, לא מתאים זה מה שאני מחפשת?
הסיפור המיוחד של ישראל ומיכל שהכירו בשליש גן עדן, 18/08/22 12:49
תודה על החיזוק והמילים היפות. מאחלת לכם שנים טובות ומשמחות יחד. שבורא עולם יאיר לכם תמיד את הדרך.
איזה בחורה מהממת ומרגשת נשמעת אישה איכותית וטובה יישר כוח המון מזל טוב
מרגש מאד, אמונה רבה בבורא עולם. רק בזכותו זה אפשרי ועוד יקרה! בהצלחה
מזל טוב ובקרוב לכולנו🙏 ומעניין מה הגילאים שלכם שכתבת שהיה לך ספק אם מתאהבים בגיל כזה?
זיווג הגון לכולם בלב שמח ואוהב תיכף ומייד לפני תחילת שנת תשפד🙏
מזל טוב אני שמחה מאוד בשבילכם ..שאזכה להקים בית גם במהרה ..
. אני התיאשתי .. חתכתי מהר .. מעל 10
האמונה החזקה שלך מרגשת אותי מאוד, מאחלת לכם הרבה מזל טוב והצלחה