הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

אל תפחדו לשלוח הודעות!

"לאחר 7 שנים באתר, שלחתי הודעה לבעל הביישן שלי... בנות יקרות, אל תפחדו לשלוח הודעות!!! שנינו בני 54, פרק ב׳, ביחד הורים ל9, הוא 5 ואני רק 4 (+ 4 נכדים..) וכן, זה לא פשוט ולפעמים זה מרגיש בלתי אפשרי... אך יש ניסים ולנו זה קרה!"
האומץ המיוחד של דבורה - סיפור היכרות מרגש במיוחד | פורסם: 04/08/22 12:38

בנות- אל תפחדו לשלוח הודעות! 

לאחר 7 שנים באתר, שלחתי הודעה לבעל הביישן שלי.😅 בנות יקרות, אל תפחדו לשלוח הודעות!!!

שנינו בני 54, פרק ב׳, ביחד הורים ל9, הוא 5 ואני רק 4 😅+ 4 נכדים.. וכן, זה לא פשוט ולפעמים זה מרגיש בלתי אפשרי אך יש ניסים ולנו זה קרה! תודה לאתר שליש גן עדן על שאיפשר לנו להכיר. 

הכרתי את הגן עדן... 

לאחר 7 שנים מנויה באתר, הכרתי את הגן עדן ולא רק שליש. 🙃 ובנות יקרות, לא לפחד לשלוח הודעה ביוזמתכם למישהו שמוצא חן בעיניכם. 🥰 

אם אני לא הייתי מתחילה עם הבעל הביישן שזכיתי בו, אם לא הייתי שולחת הודעה ביוזמתי, זה לא היה קורה.😉

לא לאבד תיקווה, הכל בסוף יגיע בע״ה. 🙏🏻

רק בשמחות ובשורות טובות!!! 🥳

דבורה ויגאל

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

בנות- אל תפחדו לשלוח הודעות! 

לאחר 7 שנים באתר, שלחתי הודעה לבעל הביישן שלי.😅 בנות יקרות, אל תפחדו לשלוח הודעות!!!

שנינו בני 54, פרק ב׳, ביחד הורים ל9, הוא 5 ואני רק 4 😅+ 4 נכדים.. וכן, זה לא פשוט ולפעמים זה מרגיש בלתי אפשרי אך יש ניסים ולנו זה קרה! תודה לאתר שליש גן עדן על שאיפשר לנו להכיר. 

האומץ המיוחד של דבורה - סיפור היכרות מרגש במיוחד, 04/08/22 12:38
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

מזל טוב, בניין עדי עד 

! דווח למנהל האתר

וואו איזה סיפור מדהים ומחזק מאד מאד, המון מזל טוב ובית נאמן חזק של שלום ושמחה לנצח נצחים

! דווח למנהל האתר

בסד 

ברכה והצלחה זוג יקר 

! דווח למנהל האתר

מרגש, מזל טוב ובהצלחה!

! דווח למנהל האתר

מזל טוב  הכל  מיבורא העולם 

! דווח למנהל האתר