להיות אופטימיים ולהאמין!
זכיתי להכיר את גיא היקר שלי דרך האתר שליש גן עדן.❤️
הייתי בחורה מאוד סקפטית ואנטי בכל הנוגע לאתרי הכרויות, דעתי השתנתה בעקבות הרצון להכיר בחור דתי ובתור בעלת תשובה די טריה, לא היה באפשרותי לצאת לשידוך עם אנשים ברמה התורנית שחיפשתי. 🙃
אחרי מס' היכרויות שונות, הכרתי את גיא. הוא שלח לי הודעה, קראתי אודותיו ומיד מצא חן בעיניי. הכי לא קלישאתי יהיה לומר - פשוט מרגישים משהו אחר אבל לא ידעתי לומר בוודאות שזה לגמרי זה! ✨
יש לנו בהחלט סיפור מקסים ובחרנו לשתף בתקווה רבה שנסייע לאחרים להאמין, להיות אופטימיים ולהבין שאין לנו מושג בנוגע לשום דבר.

לעיתים גם האינטואיציה מבלבלת.
גיא ואני יצאנו לדייט ראשון אחרי בערך 5 ימים שזה יחסית נחשב 'בעולם השידוכים' למריחת זמן. הפגישה הראשונה הייתה במקום מקסים ליד הכותל, נקרא הגליציה, ממליצה ממש ללכת לשם! 🙂
בכנות, הדייט הראשון בעיניי לא היה ואוו. לא יצאתי עם ברק בעיניים. ⚡
השיח היה מאוד רגיל, בגבול הסמול טוק אבל גיא חושב אחרת והוא אחד כזה שתמיד יודע הכל והתחושות שלו הוכיחו את עצמן. גיא מבחינתו רצה לצאת לדייט שני ואני מצידי לא רציתי למהר בקבלת החלטה ומשהו בתחושת הביטחון של גיא הרגיש נכון. 🙂
מדייט לדייט זה לגמרי התחיל נעים ומדויק! ✨
בתור בעלת תשובה אני חושבת שהיכרות דרך שידוכים נותן הסתכלות רחבה יותר ועוד הרבה יתרונות בתחילת הקשר. האפשרות להכיר בן אדם כפי שהוא ללא התערבות רגשית, קסמה לי. היכולת להתחבר דרך המילים, המבט והשכל הרגישו מדוייקים לשנינו. שוב, שנינו בעלי תשובה והאתר היה עבורנו הפלטפורמה היחידה להכיר בשידוך. 👩❤️👨
זה נשמע אולי חלומי...
זה נשמע אולי חלומי... אבל אני רוצה להוסיף משהו חשוב מאוד שאולי לא מדברים עליו מספיק.
חששתי להכיר בן אדם דרך האינטרנט וזה כמעט מנע ממני להירשם לשליש ולהכיר את גיא, הרי אי אפשר לדעת מי עומד מולך בהתחלה, מי המשפחה ובטח שקשה להבין את הפרטים החשובים האלה אחרי מס' פגישות.
בדר"כ לא מורחים ומתחתנים אחרי חודשיים שלושה.
בשורה התחתונה, החששות ניצחו אותי והחלטתי לסיים את הקשר.
הכנסתי לעצמי המון שטויות לראש וכאן אני מחדדת את דעתי, מצד אחד אל תמהרו, תתנו לעצמכם להבין אם הבן אדם מולכם יכול להיות פרטנר ראוי לחיים מתוקנים וטובים, אם תמיד יהיה רצון לעבוד ביחד, רצון לשפר ולהטיב אחד עם השנייה.
ואחרי כל זה, לברר מי הוא. לברר על העבר שלו (כמובן במידת הצורך והגבול) ומי הם משפחתו. כל זה נכון לאתרי היכרויות.נחזור אלינו, אחרי פרידה של בערך שבועיים וחצי, כל אחד המשיך לדרכו (עם רצון לביחד)... נתקלתי בגיא בפארק באחד הערבים. אני יצאתי להליכה והוא ישב על ספסל עם בחורה. הייתה לי תחושה מוזרה אבל האמנתי באמונה שלמה שזה רצון השם והחלטתי לשחרר ממנו... ברכה והצלחה.
החלטנו לתת הזדמנות!
למחרת גיא התקשר בשמונה בבוקר! הדייט לא צלח..
הוא לא ראה אותי וכמובן לא ידע שעברתי שם... החלטנו לתת הזדמנות. ✨
ביקשתי ממנו לשוחח עם ההורים ולשמוע עליו קצת יותר. אחרי שבוע התארסנו. ב"ה נשואים 7 חודשים. ולומדים בכל יום להכיר ולאהוב.🥰
אני יכולה להגיד שההצטרפות לשליש גן עדן הייתה החלטה נבונה ביותר עבורי. אני מודה על כך ואני באמת ממליצה לכולכם לתת הזדמנות ולהכיר דרך האתר. ✅
לא לחשוש משידוכים ולצאת לכמה שיותר תוך סינון קל, עד שתמצאו את האחד/ת...👩❤️👨 בהצלחה לכולכם! ותודה לשליש גן עדן המקסימים! 🙏🏻
גיא והודיה.
להיות אופטימיים ולהאמין!
זכיתי להכיר את גיא היקר שלי דרך האתר שליש גן עדן.❤️
הייתי בחורה מאוד סקפטית ואנטי בכל הנוגע לאתרי הכרויות, דעתי השתנתה בעקבות הרצון להכיר בחור דתי ובתור בעלת תשובה די טריה, לא היה באפשרותי לצאת לשידוך עם אנשים ברמה התורנית שחיפשתי. 🙃
אחרי מס' היכרויות שונות, הכרתי את גיא. הוא שלח לי הודעה, קראתי אודותיו ומיד מצא חן בעיניי. הכי לא קלישאתי יהיה לומר - פשוט מרגישים משהו אחר אבל לא ידעתי לומר בוודאות שזה לגמרי זה! ✨
יש לנו בהחלט סיפור מקסים ובחרנו לשתף בתקווה רבה שנסייע לאחרים להאמין, להיות אופטימיים ולהבין שאין לנו מושג בנוגע לשום דבר.
הסיפור המדהים של גיא והודיה בשליש גן עדן, 04/08/22 11:57
המון המון מזל טוב לרגל הנשואים,מי יתן שכל בנות ישראל ובחורי ישראל נזכה להקים בית נאמן בישראל.
יישר כוח לאתר ששותפים במצוות להקמת הבית בישראל.
מזל טוב, ואני מאחל לכם את כל הטוב שבעולם, ותמיד תחיכו זה הכי חשוב
מזל טוב ובשעה טובה ומוצלחת מרגש במיוחד שתצליחו בעזרת השם בהכל ותזכו לבניין עדי עד אמן ואמן
היי אני מחפש בת זוג בחורה צעירה יהודיה דתיה רואש פתוח מודרנית