הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

42, 50, חיינו אחד ליד השנייה שנים!

"גילינו שאנחנו חיינו אחד ליד השניה שנים, מרחק הליכה של כמה דקות מהבתים שלנו. למדנו באותו בית ספר יסודי... נפגשנו 4 פגישות תוך פחות משבוע, ובפגישה השלישית הרגשתי את הטוב והמיוחד שיש בו... ואז הוא טס לחו"ל מהעבודה לשבועיים.."
*סיפור ההיכרות המיוחד של אסתי וזיו | פורסם: 12/06/22 15:12

התחתנו רווקים, כשאני בגיל 42 ובעלי בן 50. 😱 גילינו שאנחנו חיינו אחד ליד השניה שנים- מרחק הליכה קצר מהבתים שלנו!! --- סיפור מרגש במיוחד 💖

שליש גן עדן, 

אנחנו רוצים לפרסם את ישועת הקב"ה ואת התודה שלנו לכם, על הפלטפורמה המדהימה שלכם שהפגישה ביננו.❤️

משהו דחף אותי לנסות ולבדוק! 

לפני כשנתיים באור לכה' באייר בעלי ואני עמדנו מתחת לחופה. בחתונת קורונה אינטימית של 50 אנשים, קטנה אך אפופת קדושה. ✨ 

הכל התחיל בעזרת ה' וישועתו בדרך פלאית שרק יד אלוקים נגעה בה. ממש חשתי שבורא עולם מוביל את בעלי אליי. שנים שהכרטיס שלי מצוי באתר, ולצערי לא מצאתי בו את מבוקשתי. בעלי היה מנוי באתר כשנה. 

בשנים האחרונות נהגתי להקפיא את הכרטיס שלי . במהלך חנוכה של שנת תשפ הכרטיס שלי הופשר, בין רגע התחילו להשלח אליי הודעות דרך המייל. לא הייתי בטוחה שאני מעוניינת לחזור לאתר שוב, אבל משהו דחף אותי לנסות ולבדוק את ההצעה שנשלחה אליי. נפגשנו, ולא- זה לא היה המיועד.🙃

בתום הפגישה עם הבחור החלטתי שוב להקפיא את הכרטיס (וודאי קראתם על מצבים כאלה רבות באתר, ששנייה לפני ההקפאה של הכרטיס הבחור הופיע, אבל זו האמת גם במקרה שלנו. 😅)

פיספתי את השיחה...

החלטתי לחכות יום או יומיים לפני ההקפאה כדי שלפחות אודיע לבחור שזה לא מתאים. ביומיים הללו פנה אליי מי שהיום הוא בעלי. תמונתו קצת הסגירה שהוא אוהב סקי וטיולים בחו"ל, ממש רחוק ממני.

התלבטתי אם להשיב לו, ניסיון העבר הוכיח לי שאני ואנשים שאוהבים טיולי חו"ל לא מצליחים להתקדם. השבתי בכל זאת, ואף מסרתי את מספר הטלפון שלי, די בסקפטיות שמשהו יצא מזה.🙄 הייתי בחופשת חנוכה. זוכרת במעומעם שהוא התקשר אליי ביום חמישי של אותו השבוע ופשוט פיספתי את השיחה. 

עניתי לו בהודעת וואטסאפ רק למחרת יום שישי, שאני מתנצלת שפיספתי את השיחה ושנדבר. ממש לא הייתי באמונה שמכאן תגיע הישועה, אבל מחשבות לחוד ורצון ה' הוא שיקוים. 

ביום ראשון, כשבערב כבר נר שמיני של חנוכה, הוא התקשר באמצע היום במהלך העבודה, שיחה קצרה אבל מאד עניינית ומכבדת. דאגתי לציין כבר בשיחה שאני שומרת נגיעה ושאם הדבר מפריע לו אז לא קרה דבר. תשובתו הייתה מעל לציפייה שלי מכבדת ומרגשת עד למאד.

למדנו באותו בית ספר יסודי!!

קבענו להפגש למחרת, בערב יום שני. במהלך השיחה הראשונית גילינו שאנחנו חיינו אחד ליד השניה שנים, מרחק הליכה של כמה דקות מהבתים שלנו. למדנו באותו בית ספר יסודי. - יד הקב"ה הייתה כאן. 

נפגשנו 4 פגישות תוך פחות משבוע, ובפגישה השלישית הרגשתי את הטוב והמיוחד שיש בבן אדם שעומד מולי. 🙂 ואז הוא טס לחו"ל מהעבודה לשבועיים, במהלכם שוחחנו רבות בערבים. כשהוא חזר מחו"ל, נפגשנו והוא הביע את רצונו שנתחתן. 💍לרגע חשבתי שהוא צוחק, אלא שהוא היה מאד רציני. 

הקורונה שכבר פרצה בארצנו לא ביטלה את החתונה שלנו. ביד מושגחת מהקב"ה התאריך שקבענו היה כזה שמאשר השתתפות של 50 אנשים. וזה בדיוק הסתדר לאירוע קטן של משפחה קרובה ואינטימית, אך מלא קדושה ושמחה. ✨

מצאנו מקום נחמד להתחתן בו. החברות שלי הגיעו לשמח אותי ביום החתונה בביתי. וברוך ה' אנחנו חוגגים כבר שנתיים לנישואינו.🥳 

ולמי שעדיין מחפש... 

אנחנו רוצים לעודד מכאן את כל הבנות והבנים היקרים שמחכים ליום בו יפגשו את המיועד/ת. התחתנו כשאני בגיל 42 ובעלי בן 50. (ומאחלים לכולם שזה יקרה הרבה לפני, אבל זה רצון ה' ואנחנו מודים לו על כך)

הפלתי תפילות ותחינות לבורא עולם. הייתי קוראת את ההודעות על הזוגות שהתחתנו ומתפללת מתי גם אני אפרסם ואודה לבורא עולם ולפלטפורמה שהפגישה ביני ובין בעלי, הלו זה אתר שליש גן עדן.💞

עלו מחשבות לפעמים מה אם זה לא יקרה, אך הן מיד התחלפו בתפילה אמיתית וכנה שאכן אעמוד מתחת לחופה. הייתי יכולה לחוש את האנשים שמצקצקים ולא מאמינים שאתחתן. 

נשאתי תפילות רבות לבורא עולם, עד כדי מצב שהרגשתי שבעת התפילה בורא עולם ואני נמצאים פנים אל פנים, הוא מקשיב וכותב את בקשתי. "ברחל בתך הקטנה". הוא ראה שמע, בכה איתי ובסוף גם השיב תשובה.

כל מה שפרטתי בתפילה בתכונות האופי שאני רוצה בבעלי קבלתי. 🙂

אני רק יודעת היום שאין לדעת כיצד ומתי תגיע הישועה. אבל היא תגיע!! 🙏🏻

לא לשפוט לפי תמונה ולא לוותר על העקרונות שלכם. לדעת לעגל פינות, אך בעיקר להקשיב לקול הפנימי של עצמכם. 💖 אני יודעת רק לספר שהרגשתי סוג של שקט במפגשים עם בעלי. רוגע ושלווה. אני מרגישה זאת עד היום ברוך ה'. בורא עולם רוקם הכל בדרך שלו, ולו התחבולות, הוא רחום וחנון ולא שוכח אף אחד.

בעלי ואני מבקשים להודות לשליש גן עדן, שהפלטפורמה שלכם שהפגישה ביננו על פי צו האלוקים. תודה לריבונו של עולם שאם לא הוא, זה לא היה קורה. 🙏🏻 ובהצלחה לכולם, לא להתייאש!!! הקב"ה לא מוגבל ביכולת שלו.

בשמחות של כולם 🥂

אסתי וזיו עמנואל.

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

התחתנו רווקים, כשאני בגיל 42 ובעלי בן 50. 😱 גילינו שאנחנו חיינו אחד ליד השניה שנים- מרחק הליכה קצר מהבתים שלנו!! --- סיפור מרגש במיוחד 💖

שליש גן עדן, 

אנחנו רוצים לפרסם את ישועת הקב"ה ואת התודה שלנו לכם, על הפלטפורמה המדהימה שלכם שהפגישה ביננו.❤️

משהו דחף אותי לנסות ולבדוק! 

לפני כשנתיים באור לכה' באייר בעלי ואני עמדנו מתחת לחופה. בחתונת קורונה אינטימית של 50 אנשים, קטנה אך אפופת קדושה. ✨ 

הכל התחיל בעזרת ה' וישועתו בדרך פלאית שרק יד אלוקים נגעה בה. ממש חשתי שבורא עולם מוביל את בעלי אליי. שנים שהכרטיס שלי מצוי באתר, ולצערי לא מצאתי בו את מבוקשתי. בעלי היה מנוי באתר כשנה. 

בשנים האחרונות נהגתי להקפיא את הכרטיס שלי . במהלך חנוכה של שנת תשפ הכרטיס שלי הופשר, בין רגע התחילו להשלח אליי הודעות דרך המייל. לא הייתי בטוחה שאני מעוניינת לחזור לאתר שוב, אבל משהו דחף אותי לנסות ולבדוק את ההצעה שנשלחה אליי. נפגשנו, ולא- זה לא היה המיועד.🙃

בתום הפגישה עם הבחור החלטתי שוב להקפיא את הכרטיס (וודאי קראתם על מצבים כאלה רבות באתר, ששנייה לפני ההקפאה של הכרטיס הבחור הופיע, אבל זו האמת גם במקרה שלנו. 😅)

*סיפור ההיכרות המיוחד של אסתי וזיו, 12/06/22 15:12
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

מזל טוב 

! דווח למנהל האתר

''מזל טוב'' שיהיו לכם חיים מאושרים  עד מאה ועשרים שנה.אמן..

! דווח למנהל האתר

אין עוד מלבדו מזל טוב❤

! דווח למנהל האתר

מזל טוב ובהצלחה

! דווח למנהל האתר

מזל טוב ובהצלחה בחיים

! דווח למנהל האתר

הרבה מזל טובב!!

"ישועת ה' כהרף עין" !!

! דווח למנהל האתר

המון המון מזל טוב ובקרוב אצלי אמן 

! דווח למנהל האתר

איזה זוג מתוק!

מזל טוב הרבה הצלחה רוגע שלווה  והרבה שמחהheart

! דווח למנהל האתר

מזל טוב. תזכו לבנין עדי עד.

! דווח למנהל האתר

ברכה והצלחה לכם זוג יקר  

! דווח למנהל האתר

מקסימים מזל טוב

! דווח למנהל האתר

מזל טוב 🙌

! דווח למנהל האתר

אין עוד מלבדו....הוא הכל יכול...אין יאוש בעולם כללheart

! דווח למנהל האתר

מזל טוב. בקבלה מסופר שנפשות תאומות זה כמו 2 מגנטים , יש כוח עליון שמאחד אותם להיות באותו מקום ובאותו זמן. הם נמשכים אחד לשני. זה מה שקרה לכם, זה לא במקרה שהיתם באותם מקומות כל החיים ובלי להכיר אחד את שני. לפי דעתי זה אומר שמצאתם את הזיווג ההאמיתי שלכם. בהצלחה ובאהבה !

! דווח למנהל האתר

מישהו חייב להיות חיובי וזה אני..קריעת ים סוף פרטית מהממתangel

! דווח למנהל האתר

מזל טוב מרגש עד מאוד . מייחלת לחיבור טבעי ועמוק. ראש לב נפש וגוף. 

! דווח למנהל האתר

איזה יופי. חיזוק מעודד. תודה ובהצלחה לחיים טובים ולשלום

! דווח למנהל האתר