חיבור מדויק! מאותו שורש הנשמה
תודה רבה רבה על האתר המדהים והחשוב "שליש גן עדן.''🙏🏻
אז איפה הכל התחיל? 🤔 התכתבנו באתר שליש גן עדן, ידענו שנינו שאנחנו לא מהססים מלומר את כוונותינו לקשר רציני למטרת חתונה, אם ירצה ה' ותהיה התאמה. ❤️ בדקנו ואכן הייתה התאמה מאוד מוצלחת וגדולה. ✨
לא רק בתחביבים ותחומי עניין משותפים, אלא גם ברוח, גם בכיוון החשיבה, אפילו סגנון החברים שלנו היה דומה. 🙂 החשיבה התורנית, וגם צדדים נוספים וטובים שהתגלו בדרך, מצד השפה המשותפת, התקשורת והחיבור המדויק שנוצר לא רק בזכות התאמה אישיותית, אלא קודם כל בזכות השגחת השם והאהבה שהרעיף עלינו. 💞
ממש הרגשנו כי אנחנו משלימים זה את זה, ובאמת אנחנו מאותו שורש הנשמה, ושבעצת ה' הייתה זאת. 🙏🏻
דייט שני על דירה :)
אני הרגשתי עד כדי כך חיבור מהיר וראשוני חזק שכבר אחרי הדייט השני דיברתי איתה על דירה. התחלנו לדבר בסוף אב, ואחרי חודש וחצי כרעתי לה ברך בחורשה יפה בעיר מגוריה, נתניה. עברנו לגור בקרני שומרון, ממש על יד ישיבת ההסדר בה אני למדתי. 🏡
כמה עברנו עד שהגענו לאן שהגענו יחד.
נרשמתי לאתר שליש גן עדן פעם ראשונה בגיל 21! אך, למעשה, התחתנתי בגיל 27. אשתי צעירה ממני בחמש שנים, כנראה שזה לא סתם לקח זמן, הייתי צריך לחכות לה. 😅
השגחת השם לא תמיד נראית בגילוי, כמעודדת. לכן, אנחנו ממליצים דווקא בזמן הזה, בתקופה הזו למצוא את הרוח בעולם של בית המדרש, ולהתחזק באמונה, אם כי לפעמים אין הדברים פשוטים מצד הזמן והבדידות, אך אל תאבדו תקווה, תאמינו, זה יבוא!🥰
מאחלים לכולם למצוא זיווג בעל משמעות מלא באהבה וקדושה. ❤️
ירדן ורבקה (לשעבר איצקוביץ') בלומנברג.
חיבור מדויק! מאותו שורש הנשמה
תודה רבה רבה על האתר המדהים והחשוב "שליש גן עדן.''🙏🏻
אז איפה הכל התחיל? 🤔 התכתבנו באתר שליש גן עדן, ידענו שנינו שאנחנו לא מהססים מלומר את כוונותינו לקשר רציני למטרת חתונה, אם ירצה ה' ותהיה התאמה. ❤️ בדקנו ואכן הייתה התאמה מאוד מוצלחת וגדולה. ✨
לא רק בתחביבים ותחומי עניין משותפים, אלא גם ברוח, גם בכיוון החשיבה, אפילו סגנון החברים שלנו היה דומה. 🙂 החשיבה התורנית, וגם צדדים נוספים וטובים שהתגלו בדרך, מצד השפה המשותפת, התקשורת והחיבור המדויק שנוצר לא רק בזכות התאמה אישיותית, אלא קודם כל בזכות השגחת השם והאהבה שהרעיף עלינו. 💞
ממש הרגשנו כי אנחנו משלימים זה את זה, ובאמת אנחנו מאותו שורש הנשמה, ושבעצת ה' הייתה זאת. 🙏🏻
דייט שני על דירה :)
אני הרגשתי עד כדי כך חיבור מהיר וראשוני חזק שכבר אחרי הדייט השני דיברתי איתה על דירה. התחלנו לדבר בסוף אב, ואחרי חודש וחצי כרעתי לה ברך בחורשה יפה בעיר מגוריה, נתניה. עברנו לגור בקרני שומרון, ממש על יד ישיבת ההסדר בה אני למדתי. 🏡
*ירדן ורבקה - הכירו באתר, 02/06/22 11:48
מזל טוב ובשעה טובה ומוצלחת שיהיה לכם
בקרוב אצל כל מי שצריך זיווג אמן ואמן
כל עכבה לטובה לא סתם אומרים את זה אסור להתייאש
מזל טובבב שיהיה לכם
היה,הווה וי'הי'ה,האחד והיחיד יודע כל הנסתרות ,שהפגיש זוג לבבות פועמים. כל פעם מחדש אני פשוט נפעמת לנוכח הפלא הזה שנקרא זיווג משמיים. שתזכה לאהבת אמת ואושר במעונכם. מירי🤗