הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

היי, איפה אני תופס אותך?

"שנים עוברות וחולפות של רווקות מאוחרת בתוך סביבה דתית עמוסה בחגיגות ושמחות, שכבר כל החברות שלך מסביב כבר נשואות. רובן בהריון, עם תינוקות וילדים ואפילו בר מצווה ובת מצווה הם כבר חוגגים. ואני מסתכלת מהצד, לבד..."
*שירה ואבי - סיפור היכרות מרגש במיוחד | פורסם: 02/06/22 10:43

10 שנים של ציפייה! 

10 שנים, הייתי רשומה באתר שליש גן עדן, מגיל 27 עד גיל 37. עברתי שנים לא פשוטות, ימים ולילות של מחשבות ודאגות. בתפילה ובציפיות שזה כבר יגיע, מתי? לא היה לי צל של מושג. 😣

שנים עוברות וחולפות של רווקות מאוחרת בתוך סביבה דתית עמוסה בחגיגות ושמחות, שכבר כל החברות שלך מסביב כבר נשואות. רובן בהריון, עם תינוקות וילדים ואפילו בר מצווה ובת מצווה הם כבר חוגגים. ואני מסתכלת מהצד, לבד. 😔

כולם מביטים בך מסביב, במבט קודר ועצוב ומלא ברחמים. עברתי תקופה ממש לא פשוטה, ייסורים גדולים של כאב. שרק הלב מבין ויודע.💔 

תמיד הייתי מחפשת, נפגשת ויוצאת. אבל, זה אף פעם לא התקדם ולא התפתח לשום מקום. ומתי זה יקרה? נסתרות דרכי האל. 🙄 לאתר נכנסתי ויצאתי אלפי פעמים, ולדייטים כבר לא היה לי כוחות ואנרגייה מבפנים. 😟

אף פעם לא עשיתי מנוי, אמרתי לעצמי, אני עושה השתדלות, אם זה צריך לקרות מכאן, זה פשוט יקרה. 🙃

"היי, איפה אני תופס אותך"?

יום אחד נכנסתי לאתר, קיבלתי הודעה מאבי: "היי, איפה אני תופס אותך"? 

עניתי לו: "בעבודה חח... 🙂, איפה אני עוד יכולה להיות"?

הוא שאל אותי במה אני עובדת, עניתי לו והוא הגיב לי חזרה וחיכה למענה.

הוא ראה שלא הגבתי וייבשתי אותו, אז הוא חשב שאין לי עניין בו, התעצבן ושחרר. אחרי 5 ימים שמתי לב, שכנראה הוא הגיב לי ופספסתי, אז מיד עניתי לו בחזרה. 

אחרי שכבר הכרנו, הוא שיתף אותי שבדיעבד חשב שאני מתנשאת עליו. הוא התלבט עם עצמו, אם לנסות שוב והחליט לתת לזה צ'אנס אמיתי ולראות אם זה יזרום. העברתי לו את הנייד ומאז הקשר באופן מפתיע רק התהדק והתעצם במהירות מיום ליום.🙂 ישועת ה' כהרף עין 👁️

אחרי חודש וחצי הוא הציע לי נישואין.💍

נבהלתי, רגע... הייתי בהלם!!

איך זה קורה כל כך מהר? לא ציפיתי לזה בכלל.

מצד אחד, הרגשתי שיש חיבור כל כך טוב וכימיה מדהימה ותקשורת מכילה ורגישה ובכל זאת מהצד שני, הרגשתי שזה גדול עליי. חששתי ופחדתי להחליט, זאת ההחלטה הכי חשובה בחיים. חיכיתי עד עכשיו, מי אמר שזה באמת זה?

הבנתי שאין לזה סוף, למחשבות האלה וצריך פשוט לבטוח בה' ולהאמין שיהיה טוב. 🙂

חתונה? 3 ימים לפני פסח? 

אמרתי לעצמי: היי, את פשוט חייבת להתגבר על הפחד ולקפוץ למים. 🌊 לא כל יום זוכים להכיר כזה בחור מקסים צנוע ורגיש עם לב רחב וטוב. 🥰 אז עניתי לו: "כן, כן, כן !!!" ותוך חודש וחצי ארגנו חתונה, סגרנו אולם ב-11 באפריל, בחצר המלכה 3 ימים לפני ערב פסח. 😱 

נלחצתי, אמרתי לעצמי: "3 ימים לפני ערב פסח, מי יצליח להגיע"? והאמת- הופתענו ובגדול!

חח... לא רק שהגיעו, אלה שפתחנו את כל הרזרבות.

כל כך פחדנו שלא יגיעו והאולם היה מלא, מפוצץ ביותר מ- 500 איש, הרבה אנשים חיכו לחתונה הזאת, קיוו וציפו לשמח אותנו ביום המיוחד הזה. 🥰

בפסח האחרון זכיתי לדמעות של אושר צרוף. לגאולה פרטית אמיתית, הים סוף שלנו נקרע לשביל של חופה לבנה, שבו צעדנו שנינו יחד לבית משלנו.🏡

תוך 3 חודשים מאז שהכרנו, התחתנו. ובפסח האחרון ישבתי על השולחן באנחת רווחה, כבת חורין- הרגשתי מלכה. 👑

הייתי כלה טרייה, לא הגשתי ולא פיניתי ולא עזרתי מסביב. זכיתי סוף סוף להיות במקום הזה, שאני היא בעלת השמחה ולצידי יושב בעלי. 👩‍❤️‍👨

ובהזדמנות הזאת, רציתי להודות לבורא עולם שזיכה למלא ולהרחיב את ליבנו בשמחה וחירות אמיתית. 🙏🏻 ולפלטפורמה המדהימה הלא היא, שליש גן עדן שדרכה נעשה הנס, שאליו ייחלנו וציפינו כל כך. ❤️

וזה המקום לחזק את כל מי שטרם מצא, שלא להתייאש!! יש ניסים ובכל רגע הם מתגלים, צריך להמשיך, להאמין, לקוות ולהתפלל. ועוד רגע, עוד מעט האור יזרח ויתבהר. ✨

אוהבים-שירה ואבי 👩‍❤️‍👨

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

10 שנים של ציפייה! 

10 שנים, הייתי רשומה באתר שליש גן עדן, מגיל 27 עד גיל 37. עברתי שנים לא פשוטות, ימים ולילות של מחשבות ודאגות. בתפילה ובציפיות שזה כבר יגיע, מתי? לא היה לי צל של מושג. 😣

שנים עוברות וחולפות של רווקות מאוחרת בתוך סביבה דתית עמוסה בחגיגות ושמחות, שכבר כל החברות שלך מסביב כבר נשואות. רובן בהריון, עם תינוקות וילדים ואפילו בר מצווה ובת מצווה הם כבר חוגגים. ואני מסתכלת מהצד, לבד. 😔

כולם מביטים בך מסביב, במבט קודר ועצוב ומלא ברחמים. עברתי תקופה ממש לא פשוטה, ייסורים גדולים של כאב. שרק הלב מבין ויודע.💔 

תמיד הייתי מחפשת, נפגשת ויוצאת. אבל, זה אף פעם לא התקדם ולא התפתח לשום מקום. ומתי זה יקרה? נסתרות דרכי האל. 🙄 לאתר נכנסתי ויצאתי אלפי פעמים, ולדייטים כבר לא היה לי כוחות ואנרגייה מבפנים. 😟

אף פעם לא עשיתי מנוי, אמרתי לעצמי, אני עושה השתדלות, אם זה צריך לקרות מכאן, זה פשוט יקרה. 🙃

*שירה ואבי - סיפור היכרות מרגש במיוחד, 02/06/22 10:43
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

מרגש ברמות... כן, הזלתי דמעה אחת  או שתיים  ... ישועת השם כהרף עין... אמן לעוד זיווגים רבים נוספים עם המון שמחה, אחדות, פתיחות, הכלה , כבוד והמון אהבה. שאו ברכה ובהצלחה 💝

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

ישועת ה כהרף עין 

ברכה והצלחה ובית מלא ילדים 

בניין עדי עד

שתזכו לשנים רבות ונעימות

! דווח למנהל האתר

יפה, הרבה הצלחה לכם וכולם

! דווח למנהל האתר

בניין עדי עד !!

! דווח למנהל האתר

זה מדהים,גם אני 10 שנים פנויה (גרושה) ובדיוק בשלבי הייאוש והוויתור, כל יום אני אומרת שאמחק את האפליקציות ושארד מזה ואיך שהוא אני פה. הבאת לי כח לתת צ׳אנס נוסף לעצמי. שיהיה לכם הרבה מזל טוב וחיים טובים ומאושרים 🫶🏻

! דווח למנהל האתר

מהמם

! דווח למנהל האתר

קרן היקרה , אין ייאוש בעולם כלל. המיועד עוד יגיע, תהיי בטוחה. תזכרי תמיד יש לך את עצמך ואת בורא עולם.

! דווח למנהל האתר

מה נותר לומאר שיהיה לכם מזל טוב וזוגיות מוצלחת ותפנימו כשכועסים לא לתת לז ה להיסחף מיד ללבן דברים שיהיה לכם שבת שלום חג שמח

! דווח למנהל האתר

מזל טוב, מרגש מאוד, תצליחו

! דווח למנהל האתר

פעם ראשונה שליבי יוצא להגיב.

את מקסימה ממש איך באומץ רב וברגישותות  מדהימה מעומק ליבך משתפת אותנו. מאוד מעריכה ומעריצה.

עושה חשק לחבקך

המון מזללל טובבבבב

ותפרגנו ביום יום האחד לשניה.

כי זוגיות היא שפה שיש לשמר אותה

! דווח למנהל האתר

מזל טוב מרגש מאוד מאחל לכם עושר תמידי ושלום בית וזרע בר קיימא במהרה אמן חג שבועות שמח

! דווח למנהל האתר

ממש מרגש, מהמממים המון מזל טוב, שתזכו להקים בית כשר ונאמן בניין עדי עד אמן!❤️🙏🏾

! דווח למנהל האתר

לפחות תזמינו את שליש לברית...

! דווח למנהל האתר

מרגש מאד.בהצלחה יקרים. בקרוב אצלי אמן 🙏🙏🙏

! דווח למנהל האתר

אין דברים כאלה כמה שזה מרגש ונותן תקווה לאחרים שגם בגיל גדול יותר יש עדין רצון , ושאם זה זה אז אפשר לרצות זאת מרגש בהחלט ובניין עדי עד אמן!!Kiss

! דווח למנהל האתר