הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

פרסומת אחת והכרנו!!

ראיתי פרסומת לאתר ונרשמתי... ואחרי שבועיים בלבד באפליקציה, הכרתי אותו... ולכל אותם סקפטיים וכאלה שעל סף ייאוש וכבר לא מאמינים.. "אין שום ייאוש בעולם כלל".. תמשיכו להאמין ותשליכו את הכל על השם יתברך, אל תתייאשו ותעשו השתדלות..
צופית ואסף - הכירו בשליש גן עדן | פורסם: 31/05/22 16:10

פרסומת אחת והכרנו! 

ראיתי פרסומת לאתר ונרשמתי ☑️☑️ ואחרי שבועיים בלבד באפליקציה, הכרתי אותו 🥰 וואו זה פשוט מדהים ובעיקר עובד!!!!😱

לצוות שליש גן עדן היקרים,

לשם הכרת הטוב רצינו להודות לכם על מלאכת הקודש שלכם, אתם שליחים של בורא עולם ישתבח שמו לעד.🙏🏻 נרשמתי לאתר אחרי מספר פעמים שצצו לי מודעות עליו והרגשתי באופן בלתי מוסבר שאני צריכה להרשם אליו. 🙃

אמונה והשתדלות!! 

אני הייתי אז בתחילת ההתחזקות שלי אחרי שביקרתי פעמיים באומן, ורציתי בחור ירא שמיים שאוהב את השם בכל מאודו. ❤️ נרשמתי אליו, ואחרי שבועיים בערך הכרתי את בעלי אסף. זכינו לעמוד תחת חופה וקידושין אחרי חצי שנה. 👩‍❤️‍👨

תודה לכם שליחים של השם, שזו הדרך של בורא עולם לזווג זיווגים, ואתם מגשימים את רצונו. ✨ ולכל אותם סקפטיים וכאלה שעל סף ייאוש וכבר לא מאמינים שימצאו את האחד/ת- רבנו נחמן אומר- "אין שום ייאוש בעולם כלל". 💪🏻 תמשיכו להאמין ותשליכו את הכל על השם יתברך, אל תתייאשו ותעשו השתדלות, ובעזרת השם עוד במהרה השנה- בניית בניין עדי עד, ובית כשר בישראל. 🏡

מאיתנו צופית ואסף. 👩‍❤️‍👨

צילום: אלכס מ"פוטושוט"- צילום אירועים והפקות.

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

פרסומת אחת והכרנו! 

ראיתי פרסומת לאתר ונרשמתי ☑️☑️ ואחרי שבועיים בלבד באפליקציה, הכרתי אותו 🥰 וואו זה פשוט מדהים ובעיקר עובד!!!!😱

לצוות שליש גן עדן היקרים,

לשם הכרת הטוב רצינו להודות לכם על מלאכת הקודש שלכם, אתם שליחים של בורא עולם ישתבח שמו לעד.🙏🏻 נרשמתי לאתר אחרי מספר פעמים שצצו לי מודעות עליו והרגשתי באופן בלתי מוסבר שאני צריכה להרשם אליו. 🙃

אמונה והשתדלות!! 

אני הייתי אז בתחילת ההתחזקות שלי אחרי שביקרתי פעמיים באומן, ורציתי בחור ירא שמיים שאוהב את השם בכל מאודו. ❤️ נרשמתי אליו, ואחרי שבועיים בערך הכרתי את בעלי אסף. זכינו לעמוד תחת חופה וקידושין אחרי חצי שנה. 👩‍❤️‍👨

תודה לכם שליחים של השם, שזו הדרך של בורא עולם לזווג זיווגים, ואתם מגשימים את רצונו. ✨ ולכל אותם סקפטיים וכאלה שעל סף ייאוש וכבר לא מאמינים שימצאו את האחד/ת- רבנו נחמן אומר- "אין שום ייאוש בעולם כלל". 💪🏻 תמשיכו להאמין ותשליכו את הכל על השם יתברך, אל תתייאשו ותעשו השתדלות, ובעזרת השם עוד במהרה השנה- בניית בניין עדי עד, ובית כשר בישראל. 🏡

מאיתנו צופית ואסף. 👩‍❤️‍👨

צילום: אלכס מ"פוטושוט"- צילום אירועים והפקות.

צופית ואסף - הכירו בשליש גן עדן, 31/05/22 16:10
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

מזל טוב בנין עדי עד בריאות ואושר

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר

מזל טוב וסימן טוב 💜

! דווח למנהל האתר

המון המון מזל טוב ובקרוב אצלי 

! דווח למנהל האתר