הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

"אני בעצמי רימון!!"

"תשאלו אותי את השאלה האהובה עלי... תשאלו אותי איך הכרתי אותו - את בעלי, את אהוב ליבי, את החצי השני שלי, את הגורם שאני הכי מחוברת אליו בחיים שלי, כן כן! תשאלו אותי בכיף חברים! אני אענה לכם בשמחה גדולה..."
*סיפור ההיכרות המטורף של קטורה ומיכאל | פורסם: 25/05/22 16:36

תשאלו אותי את השאלה האהובה עליי.. 

תשאלו אותי איך הכרתי אותו - את בעלי, את אהוב ליבי, את החצי השני שלי, את הגורם שאני הכי מחוברת אליו בחיים שלי, כן כן! תשאלו אותי בכיף חברים!

אני אענה לכם בשמחה גדולה. 🙂

🔹הגורם הראשון כמובן הוא ה'. 

שתכנן את מהלך העניינים במדויק כך שמצאתי את הגבר של החלומות הכי מתוקים שלי שמשלים אותי בצורה הכי קסומה והפך אותי בפשטות ובמלוא מובן המילה ל- קטורה שלמה. 😉

🔹הגורם השני הוא האתר שליש גן עדן. 

שהיווה את הפלטפורמה שבה הדרכים שלנו הצטלבו והתחברו לדרך אחת ומיוחדת שבה אני ומיכאל נמשיך לצעוד ביחד לעד, דרך שמלאה בחוויות, באתגרים ובאהבה טהורה ואמיתית. 💞

🔹הגורם השלישי הוא – אני.

אני, שדיברתי שעות ושעות עם אלוקים על הרצון שלי ועל הכמיהה וההשתוקקות שלי למצוא את האחד שלי. אני, שהתפללתי ולא איבדתי תקווה על אף הקושי בחיפוש והקושי להמשיך להחזיק באמונה שאני באמת אמצא אותו בקרוב.

אני, שהשקעתי הרבה עבודה בתחום האישיות שלי ובשמחה שלי כדי שאוכל להגיע למערכת יחסים מתוך מקום שלם ובריא של אהבה עצמית ושלמות עצמית. 🥰

🔹הגורם הרביעי הוא מיכאל האהוב והיפה שלי.

בזכות השאיפה המיוחדת והבוגרת שלו, על אף גילו הצעיר, ועל אף כל הפיתויים הגדולים שקיימים מחוץ למערכת של מחויבות זוגית, בחר להשקיע מזמנו בחיפוש אחר האישה של החיים שלו כדי לבנות איתה חיים ולהקים איתה בית ומשפחה.

הוא נרשם לשליש גן עדן ובכך אפשר והקל על הצטלבות הדרכים היפיפייה שלנו. 💫

🔹הגורם החמישי הוא אחיו של מיכאל, יהונתן.

יהונתן ישב עם מיכאל בחדר יום אחד והתחיל לשוטט לו בטלפון באתר ההיכרויות, דבר שאני אודה לו על כך לכל החיים!

חודשים שלמים בלי להיתקל אחד בשנייה! 

עכשיו חשוב לדעת משהו. 😏

אתם מכירים את זה שיש סינונים שאפשר לבצע באתר?

אפשר לסנן לפי כל מיני קטגוריות – מרחק, גיל, זהות דתית וכו'.

אני לדוגמא בחרתי בקטגוריה של גיל, שלא אקבל פניות מגברים מעבר לגיל מסוים שבחרתי. מיכאל מצדו, בחר את האפשרות של קבלת פניות וצפייה בכרטיסים רק של נשים ברדיוס מסוים ממקום המגורים שלו. כמובן שלא הייתי בתוך הרדיוס הזה ולכן במשך החודשים הרבים שבהם שנינו נמצאנו במקביל באתר, לא נתקלנו אחד בשנייה.

Hopeless romantic  :)

עד ליום המיוחד ההוא לפני טיפה יותר משנה, ב-18.05.21, תאריך שאני לא אשכח לעולם כי אני פשוט מטבעי טיפוס כזה של Hopeless romantic...

ביום ההוא, כמו שהתחלתי לספר קודם, יהונתן, כמובן בהסכמתו של מיכאל, גלל אצלו בטלפון באפליקציה של שליש גן עדן ועבר על כל מיני כרטיסים, הוא שיחק לרגע בהגדרות ובסינונים והגדיל את הקטגוריה של הרדיוס ככה שפתאום אני הופעתי שם עם הכרטיס החמוד והמושקע שלי. 🙂

יהונתן רפרף על הדברים שכתבתי שם וקלט מהר שאופן ההתבטאות וסגנון הכתיבה שלי דומים מאוד לסגנון שמיכאל נוהג לכתוב בו. הוא מיד הראה למיכאל את הכרטיס שלי באתר, מיכאל מצא עניין בכתיבה שלי ובמה שהצגתי על עצמי.

"אני בעצמי רימון!!"

כתבתי בכרטיס כל מיני דברים על מי אני ואת מי אני מחפשת ובין היתר ציינתי שם ממש בהערת אגב שאני מאוד אוהבת רימונים ושאני לא מצליחה לחכות לראש השנה כדי לאכול אותם.

ובכך מיכאל שלח לי את ההודעה המצחיקה הראשונה שלו אלי – "אני בעצמי רימון".

ואני בתגובה שלחתי לו חזרה "חחח אז לאכול אותך?"😂

מאוד מהר נכנסו אחד לחיים של השנייה וראינו שיש בינינו התאמה מטורפת בכל כך הרבה מישורים וחיבור חזק מאוד. 👩‍❤️‍👨 כבר בדייט הראשון מיכאל הבין שהוא יתחתן איתי ואני בדייט השלישי הצטרפתי אליו להבנה הקסומה הזו שאני הולכת להתחתן איתו ושזהו, תם החיפוש שלי אחר האחד, והנה מתחילים החיים המאושרים עם אותו האחד.

מאז הכל כבר היסטוריה שלנו שכל כך כיף לי להיזכר בה, שמלאה בדרך אחת ובהתמודדות משותפת, בצחוק ובאהבה שרק גדלה ומתעצמת מיום ליום.

הספקנו להינשא בחתונה מיוחדת ולהתחיל ביחד את החיים שלנו, בתור ישות אחת, מחוברת וחזקה.

חשוב לי רק לציין שאני אוהבת את מיכאל פי מיליון יותר מרימונים. אז הוא לא רימון בעצמו. הוא הרבה הרבה הרבה יותר.הוא האהבה הכי גדולה שלי. 🔥

אז בקיצור, נתנו צ'אנס, נרשמנו לאתר ההיכרויות הפלאי של שליש גן עדן, ו- וואלה... החלטה כל כך מהממת וטובה שלנו ❤️אז תודה לכם אתר יקר, וצוות מקסים, שפתחתם בפנינו את האפשרות להכיר את החצי השני שלנו. 🙏🏻

מגיע לכם הרבה יותר מרק שליש של גן עדן! ✨

בהצלחה לכולם,

קטורה ומיכאל. 👩‍❤️‍👨

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

תשאלו אותי את השאלה האהובה עליי.. 

תשאלו אותי איך הכרתי אותו - את בעלי, את אהוב ליבי, את החצי השני שלי, את הגורם שאני הכי מחוברת אליו בחיים שלי, כן כן! תשאלו אותי בכיף חברים!

אני אענה לכם בשמחה גדולה. 🙂

🔹הגורם הראשון כמובן הוא ה'. 

שתכנן את מהלך העניינים במדויק כך שמצאתי את הגבר של החלומות הכי מתוקים שלי שמשלים אותי בצורה הכי קסומה והפך אותי בפשטות ובמלוא מובן המילה ל- קטורה שלמה. 😉

🔹הגורם השני הוא האתר שליש גן עדן. 

שהיווה את הפלטפורמה שבה הדרכים שלנו הצטלבו והתחברו לדרך אחת ומיוחדת שבה אני ומיכאל נמשיך לצעוד ביחד לעד, דרך שמלאה בחוויות, באתגרים ובאהבה טהורה ואמיתית. 💞

🔹הגורם השלישי הוא – אני.

אני, שדיברתי שעות ושעות עם אלוקים על הרצון שלי ועל הכמיהה וההשתוקקות שלי למצוא את האחד שלי. אני, שהתפללתי ולא איבדתי תקווה על אף הקושי בחיפוש והקושי להמשיך להחזיק באמונה שאני באמת אמצא אותו בקרוב.

אני, שהשקעתי הרבה עבודה בתחום האישיות שלי ובשמחה שלי כדי שאוכל להגיע למערכת יחסים מתוך מקום שלם ובריא של אהבה עצמית ושלמות עצמית. 🥰

🔹הגורם הרביעי הוא מיכאל האהוב והיפה שלי.

בזכות השאיפה המיוחדת והבוגרת שלו, על אף גילו הצעיר, ועל אף כל הפיתויים הגדולים שקיימים מחוץ למערכת של מחויבות זוגית, בחר להשקיע מזמנו בחיפוש אחר האישה של החיים שלו כדי לבנות איתה חיים ולהקים איתה בית ומשפחה.

הוא נרשם לשליש גן עדן ובכך אפשר והקל על הצטלבות הדרכים היפיפייה שלנו. 💫

🔹הגורם החמישי הוא אחיו של מיכאל, יהונתן.

יהונתן ישב עם מיכאל בחדר יום אחד והתחיל לשוטט לו בטלפון באתר ההיכרויות, דבר שאני אודה לו על כך לכל החיים!

*סיפור ההיכרות המטורף של קטורה ומיכאל, 25/05/22 16:36
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

מזל טוב ! 💚💚

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר

מזל טוב זיווג משמיים תבורכו ותצליחו בכל

! דווח למנהל האתר

מזל טוב ובהצלחה 

! דווח למנהל האתר

מזל טוב זיווג משמים תצליחו בהכל

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר

מזל  טוב  בריאות ואושר והרבה  ילדים

! דווח למנהל האתר

מזל טוב ושתיזכו להקים בית נאמן בישראל אכי''ר

! דווח למנהל האתר

פשוט ממלא את הלב על עוד בית נפלא שהוקם בעם המדהים שלנו.המון הצלחה.

! דווח למנהל האתר

תקשיבי את קטורה הקסומה ;) הסיפור שלך עם הרימונים, הזרימה השנינות קסמו לו במיוחד והכל מתוך קלילות. את נשמעת מהממת בהצלחה לכם 

! דווח למנהל האתר

כותבת כל כך יפה, ריגשת, שיהיה לכם רק טוב

! דווח למנהל האתר