למצוא מישהו שיודע לחבר את כל החלקים -
אל חיפושי הזוגיות של פרק ב' ניגשתי חוששת ומעט סקפטית. למרות שהייתי ועודני מאמינה גדולה באהבה ובריפוי זוגי משלים ומצמיח, לא חשבתי שאמצא מישהו שיתאים לחלקים המנוגדים שבי ולשני ילדי המקסימים.
בעידודה של גיסתי היקרה נרשמתי לשליש גן עדן, וכבר באותו הערב התחיל דיבור עם בחור מקסים, למרות שבסוף לא התקדם איתו הלאה. נחיתה רכה למדי.
לסמוך על האינטואיציה שלך -
למדתי לאט לאט לסמוך על האינטואיציה שלי, לחוש מתוך הדברים שכתובים בכרטיס האם זה משהו שיכול לעבוד או לא. הכרטיס מבחינתי הוא הפתח הראשון אל האדם שמולי- הדברים שהוא בוחר לספר ולכתוב על עצמו מעידים המון בעיני.
לא הרבה זמן אחרי קיבלתי הודעה מיצחק. הכרטיס שלו שבה אותי, האופטימיות, הכנות, הפשטות.אז יצאנו לדייט ראשון בחוף הים בחיפה, והשאר הסטוריה.

ברמות שלא העזנו לדמיין -
התחתנו בקיץ, בדשא בקיבוץ, מוקפים בכל מי שתמך והחזיק אותנו בתקופות הלא פשוטות שעברנו. המשפחה שלנו גדלה, והילדים שלנו קיבלו במתנה אחים, דודים, סבים וסבתות. לכל אורך הדרך, וגם עכשיו, אנחנו מרגישים מושגחים ממש. ההתאמה בינינו היא ברמות שלא העזנו לדמיין, אבל גם כהורים אנחנו מתאימים זה לילדיו של זה, וזה כבר לגמרי רק מהקב"ה.
אני מאחלת לכל מחפשי הזוגיות שסביב לבטוח בה' שכל דבר מגיע בזמנו, עם המסלול המיוחד שלו, ובהשגחה עליונה ממש.תודה לצוות שליש על עבודת הקודש!
הודיה ויצחק

למצוא מישהו שיודע לחבר את כל החלקים -
אל חיפושי הזוגיות של פרק ב' ניגשתי חוששת ומעט סקפטית. למרות שהייתי ועודני מאמינה גדולה באהבה ובריפוי זוגי משלים ומצמיח, לא חשבתי שאמצא מישהו שיתאים לחלקים המנוגדים שבי ולשני ילדי המקסימים.
בעידודה של גיסתי היקרה נרשמתי לשליש גן עדן, וכבר באותו הערב התחיל דיבור עם בחור מקסים, למרות שבסוף לא התקדם איתו הלאה. נחיתה רכה למדי.
לסמוך על האינטואיציה שלך -
למדתי לאט לאט לסמוך על האינטואיציה שלי, לחוש מתוך הדברים שכתובים בכרטיס האם זה משהו שיכול לעבוד או לא. הכרטיס מבחינתי הוא הפתח הראשון אל האדם שמולי- הדברים שהוא בוחר לספר ולכתוב על עצמו מעידים המון בעיני.
לא הרבה זמן אחרי קיבלתי הודעה מיצחק. הכרטיס שלו שבה אותי, האופטימיות, הכנות, הפשטות.אז יצאנו לדייט ראשון בחוף הים בחיפה, והשאר הסטוריה.
פרק ב' מרגש במיוחד, 09/02/22 12:42